Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
Ionela...
...cand o s
a vrea sa o trec in listuta o sa ne dea datele!!
15+
Mariana
bebe
simina_kin spune:
Mia fetele eu am mai spus , da n-am primit nici un raspuns , eu simt iteparuri/furnicaturi/usturimi in burta..prin interior.....ca si cum m-ar ciupi bebe si mi-ar da si cu spirt...nu stiu dc se intelege, da pe mine ma preocuta..pt ca vad ca sunt din ce in ce mai dese si mai lungi ca durata( imi trec cand ma ridic in picioare).
Mai pateste cineva asa????
15+
Mariana
bebe
ionelamaria spune:
simina
am simtit nevoia sa amintesc de cosminik.... fiindca a avut o intrebare si au trecut 8 pagini peste ea. eu habar n-as fi avut ce sa-i raspund.... si poate niciuna dintre noi... ca nu prea suntem medici. o fi dezamagita saracuta ca nu a bagat-o nimeni in seama. mai ales ca are o problemuta. e clar ca nu o poti trece in listuta.... ca nu prea ai ce trece.
poate isi face curaj si mai scrie
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
eeee am fost pe drak ...ca si acum ma apuca spumele cand ma vaz mireasa......a stat frumos la cununie da la rochia de mireasa ar fi trebuit sa-mi fac altceva pt ca de la greutatea voalului s-a desprins aiurea....nici nu am iesit din casa mireasa si eram ravasita....da am zambit si-am mers mai departe!!! ![]() 15+Mariana bebe |
nu se vede nimic din ceea ce spui tu in poze...deci raman la ideea ca ai fost TARE DRAGUTA!!!..atitudinea conteaza..
miany
16+
miany75 spune:
SIMINA,legat de ceea ce descrii tu..sa stii ca eu nu am patit de astea(la inceputul sarcinii ,aveam senzatii de usturime in partea inferioara a bazinului ,dar de atunci ,nu)..o fi tot de la intinderea ligamentelor..zic eu..
miany
16+
ionelamaria spune:
eu sunt de o mare nesimtire. nu simt nimic
12+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
RamonaCopot spune:
SIMINA si eu am avut si mai am cateodata senzatii din alea ciudate. Toate de la buric in jos, noroc ca nu dureaza mult. DR mi-a zis ca sunt de la intinderi de ligamente si de la modificarile ce se produc in corp, sa nu-mi fac griji. Eu mai am probleme si cu coloana, chiar jos de tot, la fund, ma doare cateodata de nu ma pot misca sau ridica din pat. Se vede si umflat putin acolo ...dar iara i s-a parut ceva normal la dr...a zis ca astea sunt neplacerile saricinii...asa ca ce sa mai zic...tac si sufar
....pana nu devin foarte insuportabile durerile.
La cat de rau mi-a fost mie pana acum...parca astea sunt apa de ploaie...
17+ 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria eu sunt de o mare nesimtire. nu simt nimic 12+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |

stai linistita ca nici eu n-am simtit nimic pana nu a maiscat bebe..nici macar durerile alea normale nu le-am avut!!

15+Mariana
bebe
MADALINA_T spune:
fetele. acum am intrat in casa si am citit printre randuri ce ati mai vb voi azi. super interesant...celule stem. eu zic ca e mai bine sa prevenim desi tot cum vrea dd iese pana la urma. imi pare f rau ca at cand l-am nascut pe david inca nu exista aceasta recoltare.
sunt pt recoltare. am vazut si o gramada de burtici noi...bine ati venit
. camy sa nu-ti pierzi nicodata speranta ...ai vazut ca totul e super ok
. sa fi cumintica si sa stai in pat sa te odihnesti. sa nu faci efort. bb-ica
e cel mai important, sa ai grija de el.
pe toate celelalte va pupicesc

,maine mergem la eco, sper sa am timp sa intru si sa va aduk vesti bune.
12+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

);am baut si cafeluta si nimic...e si din cauza vremii ,ca a inceput sa ma doara toata coloana..