Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
am ajuns acasa..am ciugulit ceva....si-mi zic "hai sa intru otzara pe forum, poate vad fete si fetze noi"
Si m-am delectat si eu cu noile poze din album ![]()
Romanitza, scuze...incearca si tu sa intri mai des, ca sa nu te mai uitam..unele dintre noi ![]()

lacramioara, bine ai venit!
Pirelia, misto rau poza aia cu sticla langa masina ![]()
mirela, ai reusit cu webshots?
simix, da' ce cauti tu la scutece? ...daca nu sunt nesi'....cate intreb ![]()
auzi, si nu te mai plange ca nu ti-a stat paru'...ca mie...cum am inceput sa ma batzai...ieseau si suvitele din cocu' meu tip placinta
...bine ca a stat ok la pozele alea artistice
....ca las farsit, parca eram o curca plouata ![]()
ce frumos e pufi [:il]
si eu...tot la sectorul 3
..si tot acolo, la masa ai cu "patura" rosie ![]()
...te mai doare capul?
...despre intepaturile alea...iar nu stiu ce sa zic..ma gandesc ca sunt oarecum normale..doar creste ceva in noi, nu? tb sa-si faca si ei simtita prezenta, intr-un fel ![]()
ete....de ex, acum...si pe mine ma inteapa....
Ramona din Arad (ramo_arad)
....eu abia peste 2 saptamani ma duc sa fac TT.....nu dispera.....am inteles ca daca iti iese ceva grad ridicat se face inca o procedura...amniocenteza parca ii zice....poate iti zic fetele care au deja bebei, mai experimentate 
Ramona din Alba (ramo_alba) , ma bucur ca nu te-ai supi....chiar nu a fost cu intentie...da' eram zombi rau...nici acu' parca nu mi-a trecut de tot efectul pastilelor...si sa stii ca si mie imi place compotu' de visine..si ala de cirese....chiar o sa-mi pun o cana, ca am in frigero ![]()
ah..la naiba...iar m-am scapat..iar ma cearta simi 
miany, si eu vazut poze noi
....ce gagica misto....si ce silueta
.....iam-iam ![]()
sar'na de cinste......numa' sa nu zici ce ne dai...ca n-avem voie sa pomenim ![]()
(pan' la urma tot mi-o iau de la simina [:I
][up])
cosmynik - eu nu stiu ce sa-ti spun despre acel antibiotic....imi pare rau ca nu te pot sfatui in vreun fel...
madalina, succes maine la eco. sa vii negresit sa n dai vesti!
ma duc sa mai lenevesc in canapea....sunt prin zona....
krelia
15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
rgagapie spune:
krelia MULTUMESC
D INCURAJARE, dar totusi imi poate spune si mie cineva c inseamna Trisomie 18: 1/208???
Ramona
+13 
RamonaCopot spune:
Mamicilor, eu cred ca am luat-o razna. De cand am aflat ca am baietel ( dintotdeauna mi-am dorit fetita) numai la "trasul ala de puta" ( scuze de expresie) ma gandesc. Ma refer la fimoza. Voi v-ati documentat, stiti ceva despre asta, ce parere aveti? Ma sperie gandul sa-l chinui asa de micut, dar si sa nu-l fac si sa i se infecteze.....
Zici ca acuma nasc asa de stresata sunt!!!
Mai bine ma duc si eu sa dau o tura pe la frigi...poate mai uit de asta!
17+ 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rgagapie Am mai spus k azi astept rezultatu la dublu test, ei l-am primit . Pentru Trisomie e 1/208, adik cu risc ridicat, la voi cum a iesit si c analize mai tre sa fac????Va rog sa imi raspunde-ti si mie Ramona +13 ![]() |
Acum am vazut mesajul de la tine - eu am facut TT si mi-a iesit asa:
trisomie 18 < 1:10000, trisomie 21 1:1573 si defect de tub neural 1:8243.
Nu ai spus despre ce trisomie vorbesti. Sunt 2. 21 e cea numita si SDown.
Oricum se coreleaza cu multe chestii, varsta, fumat, diabet etc etc si, cel mai important, cu masuratorile de la morfo de trim I.
Zi mai multe, dar pana atunci nu te agita f tare, tot doctorul iti spune mai multe, si in cel mai prost si mai prost caz, exista aminocenteza. Desi nu cred ca se va pune problema la tine.

monis
16+
Ramonika spune:
fetelor, am pus si eu poze. insa de pe cand eram blonda...
deocamdata nu m-am pozat roscata. cand o sa ma pozez (poate sambata, ca am o nunta) o sa pun poze foarte recente. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
monis5 spune:
| citat din mesajul lui cosmynik buna,fetelor! va citesc discutiile de mai mult timp insa pana akm nu m-am implicat in aceste discutii.sper sa ma primiti in randul vostru. sunt insarcinata in 10 sapatamani jumate si sunt intr-o mare dilema de aceea va cer ajutorul. dna doctor mi-a prescris un antibiotic KLABAX 500 care este pe baza de claritromicina pentru tratarea ureaplasmei. pe prospect am citit ca nu s-a demonstrat siguranta administrarii acestui medicament in timpul sarcinii, de asemenea am citit despre claritromicina cum ca ar fi contraindicata pe perioada sarcinii.mi-e foarte frica pentru bebelul meu. de aceea va rog sa-mi spuneti daca cineva mai face tratament cu acest antibiotic Klabax. eu deja am luat o pastila in dimineata asta. va rog din suflet sa-mi raspundeti si va multumesc anticipat! |
Mesajul tau a ajuns f tarziu, pentru ca esti inca moderata... Poate nu ar fi rau sa ceri o a doua opinie daca esti asa de necajita. Ai facut antibiograma sa vezi la ce raspunde organismul tau? Si cu ce valoare a ureaplasmei ai ajuns la medic? Ce zice analiza?
Eu abia vineri ajung cu aceeasi problema la medic, asa ca abia atunci pot sa-ti spun ce zice la mine

monis
16+
monis5 spune:
Ramonika esti asa cum mi te-am imaginat (am mai citit din postarile tale pe diverse alte subiecte DC) ![]()
![]()
Si eu sunt innebunita dupa matze, din pacate nu am ca stau la bloc si nu vreau sa pedepsesc bietul animal la 10 ore stat singurel acasa... Cine e cea din poza?
Aha, ai mai pus una ![]()
monis
16+
monis5 spune:
Simina - eu nu am simtit mai nimic pana sapt trecuta cand a miscat bebe. Ei, exact in locul in care misca cel mai des (acolo unde cred eu ca-s piciorutele), in momentele in care nu misca, ma ustura, inteapa gadila etc ceva. Si pare ca se intinde. Or fi totusi ligamentele alea, ca prea le pomeneste toata lumea ![]()

monis
16+
rgagapie spune:
monis5 la tine vad k au iesit in limitele normale, dar eu am doar 25 d ani si totusi e cam prea mare riscu. Dr. meu e in concediu 2 sapt. si oricum nu prea are c zice, decat sa astept pana pot face si eu TT
.
Ramona
+13 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui rgagapie monis5 la tine vad k au iesit in limitele normale, dar eu am doar 25 d ani si totusi e cam prea mare riscu. Dr. meu e in concediu 2 sapt. si oricum nu prea are c zice, decat sa astept pana pot face si eu TT .Ramona +13 ![]() |
De care zici tu pana la urma, de trisomia 21?
monis
16+