Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

AM MAI SCRIS UN MESS E VORBA DE TRISOMIA 18

Ramona +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ramonika esti asa cum mi te-am imaginat (am mai citit din postarile tale pe diverse alte subiecte DC)
Si eu sunt innebunita dupa matze, din pacate nu am ca stau la bloc si nu vreau sa pedepsesc bietul animal la 10 ore stat singurel acasa... Cine e cea din poza?

Aha, ai mai pus una

monis 16+

pai am doua pisici, ca sa nu se plictiseasca...
plus ca sotul are un job mai scurt si e mai mult timp acasa decat mine.
ce vrei sa spui cu "cine e cea din poza?" eu sunt in toate pozele.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am mai spus k azi astept rezultatu la dublu test, ei l-am primit . Pentru Trisomie e 1/208, adik cu risc ridicat, la voi cum a iesit si c analize mai tre sa fac????
Va rog sa imi raspunde-ti si mie

Ramona +13

bine ai venit...dar iti spun sa nu te agiti si sa nu plangi...te vor pune sa mai faci nu stiu ce teste...si ai sa vezi ca este bine bebe... stiu ca de multe ori rezultatele aste cu risc crescut sunt false

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Krelia prima mea odisee a fost cea de martie-aprilie2009..din pacate bebe nu l-am putut tine decat 14 sapt , dar am ramas cu fetele pentru ca mi-au oferit prietenie, caldura si-un umar pe care sa plang.Acum ele s-au mutat la scutece pt ca s-au nascut toti bebeii.
Sa nu fii geloasaca ma impart in mod egal in ambele parti!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia
ah..la naiba...iar m-am scapat..iar ma cearta simi

sar'na de cinste......numa' sa nu zici ce ne dai...ca n-avem voie sa pomenim

(pan' la urma tot mi-o iau de la simina [:I
][up])

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

EEE nu ca tot ti-o iei tu!!!!!!!!!

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

DEJA?.....mama ce odisee scurta

joking [:I[

da, mi-am dat seama ulterior dup'aia...de ce esti la odisee...da' deh...daca azi am functionat mai greu.....sa nu te supi ca mi-a picat mai greu

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Krelia prima mea odisee a fost cea de martie-aprilie2009..din pacate bebe nu l-am putut tine decat 14 sapt , dar am ramas cu fetele pentru ca mi-au oferit prietenie, caldura si-un umar pe care sa plang.Acum ele s-au mutat la scutece pt ca s-au nascut toti bebeii.
Sa nu fii geloasaca ma impart in mod egal in ambele parti!!

15+

Mariana

bebe

krelia 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina - eu nu am simtit mai nimic pana sapt trecuta cand a miscat bebe. Ei, exact in locul in care misca cel mai des (acolo unde cred eu ca-s piciorutele), in momentele in care nu misca, ma ustura, inteapa gadila etc ceva. Si pare ca se intinde. Or fi totusi ligamentele alea, ca prea le pomeneste toata lumea

monis 16+

Pai exact asa simt si eu....acolo unde simt miscarile, acolo inteapa..pisca...si am obs ca pisca mai mult cand stau in fund sau turceste..dc ma ridic se mai estompeaza senzatia

15+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

AM MAI SCRIS UN MESS E VORBA DE TRISOMIA 18

Ramona +13

Scuze, au tot intrat aiurea mesajele azi, cred ca nu am vazut / citit bine. Poate te linistesti pana vorbesti cu doctorul, imi pare rau, nu'sh ce sa zic mai mult. Si eu m-am stresat ingrozitor cu testele astea...

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Multumesc de incurajari, oricum sunt f suparata. Si chiar ma gandeam dc sa pastrez sau nu sarcina, nu doar din cauza dublului test, poate ati vazut si subiectul lansat d mine "Reactia prietenului/sotului" dak da at va dati seama cam d c sunt mai tot timpul .
Oricum va multumesc ink o data pt incurajari

Ramona +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetili...am si eu o intrebare.....cine e "SLOVACIA-revelion 2009" ?
(vz. picasa )

krelia 15+

Mergi la inceput