Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors...inca odata s-a dovedit incompetenta medicilor din Brasov.. desi ma bucur enor ca de data aceasta a fost asa..
Bebe este BAIAT
Sunt extrem de fericita ca nu exista nimic in neregula cu placenta, totul e normal, bebe creste normal...totul e bine...numai eu trebuie sa stau in pat...nu mereu, dar se pare ca trebuie sa evit efortul..asa ca-s in CONCEDIU

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum am schimbat si semnatura...

va spun ca azi sunt atat de fericita..am plans de fericire... nu am mai fost de mult timp asa de fericita...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Felicitari CAMY
Bine te-ai intors si odihna placuta

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramonika....am pricipit ..misi

apropos de listutza..vezi ca mai sunt niste fete noi...Romanitza_31 si rgagapie

bun venit fetelor noi...Ramona, sa nu te supi pe mine..da' io..am citit Compot...in loc de Copot...la prima vedere..si ma luase un ras din ala fortat ..sa ma ierti, da...e de la pastile..

camy...ce ma bucur..nici nu stii..Doamne ajuta...sa creasca mare, sanatos si sa iti pastreze cocoselul pana la final

io am capitulat...gata...plec ca altfel adorm p'aci..

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

camy - felicitari
am pus deja caruciorul albastru in listuta
vezi, acum nu mai ai motive sa fii trista si vrem sa te vedem numai cu figuri din astea

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Camy,ma bucur nespus de mult pt tine ! bine ai revenit!!..ai vazut DD ti-a dat exact ce ai vrut..

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika ce bine ca exista oameni atenti si vigilenti ca tine. Eu am vrut sa raspund la aia cu 90 de zile de medical, dar dupa aia a scris Romanitza si am intrat in ceata groasa.... Neuronul gravid... deh

monis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy ma bucur din suflet ca esti bine .Nu inteleg de ce doctorii nostrii sunt asa incompeenti.Aici la Bv la cine ai fost de te-a speriat atat de tare?

fetelo sa va ganditi la mine maine ca ma internez pentru niste perfuzii.Azi am vb cu doctorul si a zis ca am slabit prea mult 5 kg si asta e motivul pentru care azi dimineata am ametit asa de tare ca era sa cad dim picioare.Sper sa fie BB ok si macar el sa fie bine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

nu sunt chiar noua ...sunt deja pe listuta de mamici nov-dec 2009 numai ca nu prea am timp sa intru si sa scriu, plus ca voi sunteti f rapide si harnicute si deschideti capitol dupa capitol ...!

Felicitari Camy si multa sanatate!
PS Cum fac si eu sa pun bebe la semnatura ca mi-am prins urechile pe la profil?

pupici
romanitza

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ramonika....am pricipit ..misi

apropos de listutza..vezi ca mai sunt niste fete noi...Romanitza_31 si rgagapie

bun venit fetelor noi...Ramona, sa nu te supi pe mine..da' io..am citit Compot...in loc de Copot...la prima vedere..si ma luase un ras din ala fortat ..sa ma ierti, da...e de la pastile..

camy...ce ma bucur..nici nu stii..Doamne ajuta...sa creasca mare, sanatos si sa iti pastreze cocoselul pana la final

io am capitulat...gata...plec ca altfel adorm p'aci..

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

[12+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rgagapie - esti in listuta
Romanitza se inscrisese mai demult. era deja in listuta.

suntem deja 85 cu 11 si 2

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput