Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 6
aleesicoo spune:
techilasa-ti traiasca iubitica si eu am o fetita dar a mea e batrana are 10 ani noi in iulie aniversam 10 ani

biaz29 spune:
Subiectul spinos al spagii. Cred ca trebuie discutat cat mai deschis pentru a fi demitizat.
In ceea ce ma priveste, am avut si experiente pozitive si negative, dar de cand sunt aici in Bucuresti, nu incetez sa ma uimesc. In primul rand, eu am fost obisnuita de acasa de la Iasi daca dau ceva, sa dau dupa ce mi s-a facut serviciul si actul medical, niciodata inainte. De exemplu, cand am nascut, am scris o felicitare frumoasa in care i-am multumit medicului ca a fost cu mine si cu bebe si ne-a ajutat si am pus in ea ce aveam de dat. Si moasei i-am dat tot dupa nastere, cu multa recunostinta pentru ca a fost intr-adevar de mare ajutor. Ca sa nu mai zic ca doamna doctor nu voia sa ia si a alergat sotul meu prin tot spitalul dupa ea. ![]()
Dupa ce m-am mutat in Bucuresti, am avut supriza de care vorbiti voi a medicilor care nu se uita la tine si te lasa sa mori daca nu le dai inainte. 

In felul asta, la Municipal, un medic m-a lasat sa-l astept 5 ore pe hol in picioare in aglomeratie in conditiile in care aveam iminenta de avort. Evident, am pierdut sarcina. Iar eu naiva am stat tot timpul cu plicul in buzunar asteptand sa i-l dau cand o sa se indure sa ma consulte. 

In lumina a ceea ce am zis, inteleg argumentul legat de salariile mici ale cadrelor medicale si poate chiar simpatizez cu el doar in conditiile in care isi fac cu sfintenie datoria si pacientii, drept multumire, vor sa le dea cate un dar. Pentru cei care nu-si fac datoria pana nu sunt stimulati nu am nici un respect. Nici cel mai mic! Totusi, dupa cum ziceau si fetele, acum, dupa ce am trecut prin experienta dureroasa de anul trecut, cand merg la medic intai ma stresez sa gasesc o ocazie sa-i bag in buzunar pentru a ma asigura ca se uita la mine macar.
In naivitatea mea incurabila, inca ma mir ca nici unul pana acum nu a zis "nu trebuie", macar asa, de politete, asa cum mi s-ar fi intamplat acasa.
La medicul de familie de aici din Bucuresti nu i-am oferit nimic cu exceptia unui buchet de flori si a unei carti. Aceasta doamna a fost pentru mine una dintre putinele experiente placute de aici. Intotdeauna s-a ocupat foarte frumos de mine si mi-a dat tot ce aveam nevoie (retete, trimiteri, recoltare de analize) fara sa-i dau nimic. Ce-i drept, desi ea s-a oferit, n-am avut nevoie de concediu medical.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
23+
biaz29 spune:
Ellenuta, Monikus, va multumesc! 
Monikus, si eu am fost foarte emotionata.
23+
biaz29 spune:
In ceea ce priveste sterilizatorul, sunt de acord cu Adi. Eu am folosit metoda clasica de a fierbe in oala. Cred ca daca alaptezi copilul, nu prea ai nevoie. In cazul in care e alimentat cu formula, nu stiu cat de mult ajuta.
23+
biaz29 spune:
monikus, 20 milioane!? 
Cati dintr-astia medicului cu care nasti? Sau toti?
23+
MangaGirl spune:
buna dimineata,
nu mai reusesc sa intru. Elenuta, Liliac

. Elenuta, sper ca ai avut o zi minunata. Liliac...a ta sa fie insorita si plina de suprize.
multumesc mult tuturor celor care m-au felicitat. 

Dananagie, nu am prea avut probleme cu stomacul in ultima vreme. slava cerului :)
ma duc sa imi termin treburile. revin pe dupa amiaza. pup
MangaGirl :-)
21+ cu 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 monikus, 20 milioane!? ![]() Cati dintr-astia medicului cu care nasti? Sau toti?Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 23+ |
Eu stiu ca anul trecut o prietena a dat 8 milioane la dr cu care nasti, 2 milioane jumate la anestezist, 2 milioane la neonatolog, 1 milion la asistentele din momentul ala si in rest... cate 100 de mii la fiecare asistenta/ingrijitoare ca sa o ajute la diverese sau ca sa ii aduca copilul. Daca e cezariana..... e si mai mult. Sapt viitoare o sa stiu sigur cam cat e anul asta pt ca naste o prietena la Giulesti.
Nu am vrut sa te impacientez dar asa am auzit si eu
Monica
17+ cu
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Raluk16, multumesc . Azi am fost la control la gine si am auzit o inimioara puternica . Medicul a zis ca diferenta e doar de 3 zile si ca nu il simt asa puternic din cauza ca placenta e anterior, pe cand la Lisa a fost posterior. Dar vine ea si vremea aia!!!Eu am sterilizat prin fierbere, mai ales ca Lisa nu a luat biberon, ea era doar cu sanul. Daca bb nu ia biberon, vor fi bani aruncati... Despre epilare, eu m-am facut singura tot timpul. Pe vremuri ma faceam la salon cu ceara, insa a inceput sa imi creasca firele invers si am renuntat. Mi-am luat epilator si ma fac cu el pe picioare, subrat, brate, zona abdominala (de cand cu sarcina cu Lisa ) si zona inghinala, aproape de chilot. Insa mai "aproape" nu suport. Asa ca pt "dumneaei" mi-am luat aparat de tuns special, ca sa nu ma chinui cu foarfeca. Uite www.shavershop.com.au/products/cid/237/category/personal-groomers/parent/0/t/products/title/personal-groomers" target="_blank">aici cateva variante.Eu personal nu suport lama, fac eruptie, la fel si de la crema epilatoare! Cu "trimmerul" e cel mai simplu, e suficient de scurt sa nu deranjeze, dar eviti mancarimile, "pielea-shmilger" etc. Uneori, cand sunt pe fuga, ma fac cu el si la subrat... "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Adi multumesc mult si de sfaturile legate de sterilizare, si de cel legate de epilat
. De mult ma bate un gand sa-mi cumpar un trimmer din acela
18+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Neata fetele! Monikus, multumesc pentru sfaturi .Ideea este ca m-am simtit cam rau din cauza caldurii si sunt pur si simplu extenuata si gandul de a ma duce la doctor dupa care sa bat drumurile sa ma duc la servici ma terminat. Se pare ca suport greu caldura o sa discut cu doctora despre picioarele mele umflatele azi sa vedem ce recomanda. Am fost ieri la baby expo si am achizitionat o gramada de lucruri foarte utile si la preturi bune. Noroc ca ne-am dus de dimineata ca la 11 era deja invazie de burtici, copilasi si mamici si eram toata ametita |
spune-ne si noua ce ti-ai cumparat
18+

Sper ca n-am pus o intrebare foarte tampita 
. Medicul a zis ca diferenta e doar de 3 zile si ca nu il simt asa puternic din cauza ca placenta e anterior, pe cand la Lisa a fost posterior. Dar vine ea si vremea aia!!!
Lisa 01.10.2007