Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Raluca, multumim de cafea, ceiut ...

Crocodana, inca nu mi-am facut un calcul foarte exact dar cred ca o nastere normala te duce cam la 20 de milioane. La o cezariana se mai adauga 5 milioane.

Daca mai ai rabdare o saptamana, o sa pot sa iti spun exact cam cat costa la giulesti o nastere normala pt ca o buna prietena de-a mea trebuie sa nasca saptamana asta.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LILIANA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi iar bebita sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata burtici frumoase... o zi buna si linistita va doresc

Mergi la inceput

iubitele mele vreau sa va intreb si eu ceva:
cumnata mea are 35 de sapt. initial dr. i-a zis k pana pe 5 iulie va naste, insa de cateva zile pe ea o doare f tare in zona pelvina ( la "doamna" acolo) si pe mine ma streseaza gandul k ar putea oare sa nasca pana pe 7 iunie sau chiar atunci ?... e vreo posibilitate peste 50%?....eu atunci am cununia civila si voi fi si nasa bebicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata mamici insorite!
Revin si eu dupa cateva zile destul de agitate dar si frumoase. Sunt sigura ca a fost binevenita pauza de la logoreea mea scrisa.

Ieri am sarbatorit ziua fiului meu si pot spune ca m-am bucurat de bucuria lui de 10 ori mai mult decat daca as fi sarbatorit eu ceva. A fost asa de frumos sa-i privesc emotiile si incantarea. Si acum inca vad in fata ochilor fatzuca lui emotionata cand i-am adus tortul si i-am cantat La multi ani. Numai privirea aceea a lui si a facut tot efortul de nopti nedormite si griji de-a lungul a patru ani. Iar cu o seara inainte, cand se pregatea de culcare si anticipam ce va fi a doua zi, m-a intrebat foarte serios: Mami, tu ce ai vrea sa ma fac atunci cand voi fi mare? Acela a fost un alt moment de revelatie.

O sa incerc sa raspund si eu la cateva dintre subiectele care s-au discutat zilele trecute. Sa ma iertati daca o sa fiu asincrona.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput

neata burtici

poftiti la si suc!

am vazut discutia despre doctori si spagi .. din pacate, asta e situatia in romania .. dai, se uita la tine, nu dai .. stai si astepti. desigur ca sunt si exceptii dar in general asa e .. nu stiu daca situatia asta se va remedia vreodata. eu una, consider ca am avut noroc dpv doctori .. am nimerit la unii draguti .. nu mi-au cerut de la obraz ci le-am dat eu ca asa am vrut ..

pe mine nasterea m-a costat pana in 3000 ron .. asistentele isi cereau dreptul in fiecare zi .. cate 5, cate 10 ron ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

bia la multi ani! sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos! sa fiti fericiti cu totii!

alesicoo e foarte probabil sa i se intinda ligamentele pentru nastere, sa se pregateasca corpul .. cel mai bine ar fi sa mearga la un dr sa vada cum sta cu colul .. tin pumnii sa nasca la termen!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Ieri am sarbatorit ziua fiului meu si pot spune ca m-am bucurat de bucuria lui de 10 ori mai mult decat daca as fi sarbatorit eu ceva. A fost asa de frumos sa-i privesc emotiile si incantarea. Si acum inca vad in fata ochilor fatzuca lui emotionata cand i-am adus tortul si i-am cantat La multi ani. Numai privirea aceea a lui si a facut tot efortul de nopti nedormite si griji de-a lungul a patru ani. Iar cu o seara inainte, cand se pregatea de culcare si anticipam ce va fi a doua zi, m-a intrebat foarte serios: Mami, tu ce ai vrea sa ma fac atunci cand voi fi mare? Acela a fost un alt moment de revelatie.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Biaz, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit. Vrea sa iti spun ca mi-au dat lacrimile citind urmatoarele: "m-a intrebat foarte serios: Mami, tu ce ai vrea sa ma fac atunci cand voi fi mare?".

Cred ca as fi cazut din picioare la asa o intrebare. Sa fiti sanatosi cu totii.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

elenuta treaba e ca ea oricum va merge pe 1 iunie la control dar asa pentru linistea mea am intrebat ... k nu cumva la petrecerea mea sa i se rupa apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata, fetele! azi implineste iubita mea javra 2 ani facem tort si petrecere cu catei.
am ajuns si noi la munca si ne-am pus la curent cu ce mai ziserati voi: despre alergii: nu stiu daca este alergie, clar este ca de vreo 1-2 sapt burta mea este plina de bubitze mici care ma mananca intr-un mare fel, aproape ca fac rani pe burta. cred ca e de la caldura....sapt viitoare abia mergem la doctor si vedem ce ne zice.
anamaria - la mine la munca completez o cerere de concediu pentru analize specifice gravidei, iar cand ma duc la doctorita ii cer biletel in care zice ca am fost la ea, bilet pe care il atasez cererii si gata...deci mie mi se cere, faca bilet nu e valabil.
cat despre spagi, din cauza ca urasc sa aleg dupa toti si dupa toate cu plicuri si sa stau sa ma rog cu 5 lei sa imi schimbe patul sau altele degenul, am strans bani cu sotz si voi naste la particular.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Mergi la inceput