Burtici fericite de septembrie-octombrie (62)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Neata si de la mine. Tare matinale ati fost astazi Bineinteles ca dupa ce s-a vorbit in capitolele trecute de arsuri gastrice, a trebuit de aseara sa ma apuce si pe mine. Asa ca... astazi voi lua la recitit capitole vechi ca sa vad ce pot sa fac. Aseara m-am chinuit 3 ore sa adorm din cauza lor. Si inca ceva. Am observat ca au aparut tzantzarii. Spuneam eu ca am facut o alergie si nu stiu de la ce. Ei bine, s-a luminat situatia. Nu e nici o alergie, sunt doar tzantzarii de vina. Aseara i-am vazut asa ca, astazi trebuie sa ma duc sa cumpar pastile de tzantzari Va doresc tuturor o zi si o saptamana excelenta. ![]() Monica 17+ cu ![]() |
si eu saptamana trecuta am pus plase de tantari. Niciodata nu m-au muscat tantarii, si daca pe altii ii atacau in jurul meu, dar imi e frica de faptul ca si transmit boli. Nu stiu daca e voie in sarcina cu pastile de tantari, ca sunt toxice, ca spray-urile cu insecticid.
18+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo iubitele mele vreau sa va intreb si eu ceva: cumnata mea are 35 de sapt. initial dr. i-a zis k pana pe 5 iulie va naste, insa de cateva zile pe ea o doare f tare in zona pelvina ( la "doamna" acolo) si pe mine ma streseaza gandul k ar putea oare sa nasca pana pe 7 iunie sau chiar atunci ?... e vreo posibilitate peste 50%?.... eu atunci am cununia civila si voi fi si nasa bebicului![]() |
Orice e posibil. Dar sunt sigura ca bucuria nasterii unui bebe va acoperi tristetea ca nu va participa la cununia civila.
18+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata mamici insorite! ![]() Revin si eu dupa cateva zile destul de agitate dar si frumoase. Sunt sigura ca a fost binevenita pauza de la logoreea mea scrisa. Ieri am sarbatorit ziua fiului meu si pot spune ca m-am bucurat de bucuria lui de 10 ori mai mult decat daca as fi sarbatorit eu ceva. A fost asa de frumos sa-i privesc emotiile si incantarea. Si acum inca vad in fata ochilor fatzuca lui emotionata cand i-am adus tortul si i-am cantat La multi ani. Numai privirea aceea a lui si a facut tot efortul de nopti nedormite si griji de-a lungul a patru ani. Iar cu o seara inainte, cand se pregatea de culcare si anticipam ce va fi a doua zi, m-a intrebat foarte serios: Mami, tu ce ai vrea sa ma fac atunci cand voi fi mare? Acela a fost un alt moment de revelatie. O sa incerc sa raspund si eu la cateva dintre subiectele care s-au discutat zilele trecute. Sa ma iertati daca o sa fiu asincrona. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 23+ |
La multi ani puiului tau!
Sa fiti toti sanatosi si fericiti!Ce-mi place cand va aud ce frumos vorbiti de copiii vostri!
18+
aleesicoo spune:
da normal k ne vom bucura dar mie nu-mi mai vin socrii la cununie ce fac raman dekt eu cu sotul si cu invitatii ceilalti?
.. in fine sper sa mai astepte bebe sa nasca a doua zi ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila buna dimineata, fetele! azi implineste iubita mea javra 2 ani facem tort si petrecere cu cateiTechila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti |
La multi ani puiului tau!

Si eu mi-am dus cateii sambata la stilist
18+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 In ceea ce priveste sterilizatorul, sunt de acord cu Adi. Eu am folosit metoda clasica de a fierbe in oala. Cred ca daca alaptezi copilul, nu prea ai nevoie. In cazul in care e alimentat cu formula, nu stiu cat de mult ajuta. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 23+ |
Buuunnn, ma speriasem de sterilizatorul acela. Nu numai de cheltuiala, dar eu am ceva impotriva microundelor (ca este cel la microunde), impotriva substantelor chimice (am inteles ca este o substanta care sterilizeaza)...
Si ce fierbeai? Sticlutele si biberoanele? Sau mai trebuie ceva sterilizat?
18+
unombun spune:
inca o data va rog sa ma iertati daca v-am suparat.
Sunt si eu om si o mai iau razna
.Eu ma gindeam la faptul ca la mine in oras,aproape zilnic,pe postul local,ziaristii dezbat degeaba cazuri in care medicii din maternitate fac traznai,de genul trag de copil la nastere pina rup minute,etc,pe medici degeaba ii invita la interviuri,se incearca demiterea directorului medical de mult prin petitii si instanta,mesajul fiind,de fapt,ne-am prins noi,mamicile,acela ca daca venim fara bani asa vor pati bebelusii.Este socotita cea mai proasta maternitate din tara dpdv.al personalului si nu fiinca sunt nepregatiti.Ce mai...am avut experiente urite si de aceea cred ca numai in mama si tata,daca ar fi medici as avea incredere sa nu dau bani.Pe undeva eu am scris ca sa stim sa ne pregatim cu bani,mai ales pe aici prin sudul tarii,imi pare rau ca a iesit la scris cum a iesit.Pe de alta parte fiecare incearca sa se exprime,sa-si exprime problemele si fiecare le cunoaste pe cele locale-lucrurile sunt in dinamica si fetele alte tari sau localitati nu cunoasc,poate,situatia din fiecare localitate.din tara. Nici mie nu-mi convine situatia ca sunt un bugetar,pina la urma.
Daca am gresit cu ceva,va rog,iertare,nu puneti la sufletel

raluk16 spune:
Elle multumim ca ne amintesti tot timpul cine e sarbatorit 
Liliac la multi ani cu sanatate si fericire! 
Bia groaznica povestea ta, cum a trebuit sa dai cu capul de sistemul din capitala. Nu stiu, oare doctorii astia nu au suflet? Nu le este teama de pedeapsa divina?
18+ 
miha74 spune:
neatza si de la noi!
noi suntem in forma maxima, ceea ce va dorim si voua
La multi ani sarbatoritele Elenuta si Liliana sa fiti sanatoase si iubite!
si un La multi ani special pentru nazdravan de Bia, sa fie sanatos, curios, destept, sa isi iubeasca parintii si sa ajunga MARE OM cand va fi MARE.
Felicitari pentru cuculeti pentru Kiki, Adi si Manga!
cred ca ciferele dupa prima pagina nu sunt actualizate, asa ca mamele de baieti - conduceti ...inca![]()
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
23+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
monica_dicut spune:
Sterilizatorul meu nu este pt microunde (si eu am o problema cu acest aparat electrocasnic) si nici cu solutie. Este pe baza de apa si aburi, atat. Chiar daca voi alapta consider ca la un moment dat tot trebuie sa strangi lapte in recipiente in caz ca pleci undeva si tre sa lasi copilul cu altcineva, sunt cazuri. Sau poate ai prea mult lapte, cine stie, si il strangi, stiu ca fetele de la cealalta odisee asa faceau. Si cumnatele mele la fel si bagau la congelator. Si slava Domnului au alaptat pana la 9 luni sau chiar mai mult... deci eu nu il consider de prisos. Chiar m-am gandit bine inainte sa-l iau.
bia, 
pentru Busici. Sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii 

LILIANA & ELENUTA 

SA fiti sanatoase si fericite iar toamna aceasta sa va aduca cel mai de pret dar care sa fie sanatos 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata

facem tort si petrecere cu catei