Tae bo
Raspunsuri - Pagina 5
hannen spune:
Ciotooooooooooo mataaaaaaaaaa!(japonezaaaaa ,bat-o vina)
Ramonika e gravidutza???????????????si face billy???
stati sa-mi revin,si revin
Conchita,revin sa disec treaba cu dieta.suna interesant trebuie sa o studiez atent
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Ramonika spune:
da, sunt
acum sa nu sariti pe mine ca n-am voie sa fac sau sa am pisici
glumesc... nu ma astept la asta de la voi, insa se mai trezesc persoane pe forum care sa ma "povatuiasca" cum ca...
mi s-a intamplat... de asta nici nu-mi trec la semnatura...
sunt , nu sunt handicapata sau bolnava...
plus ca ma simt super bine...
am 2 luni si 3 sapt. de sarcina.
Edit: hannen, nu vazisem mesajul tau cand am scris
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
hannen spune:
Ramonika,eu m-am bulbucat asa de admiratie!!!
Pai io eram ca o closca!Bine,la treaba nu-mi gaseam scuze,caram de-a sacose ,pe rind si cupii(intai unul,apoi doi) dupa mine,zilnic faceam curatenie ,bagat aspirator,sters pe jos ...tot tacimul,plus gatit,plus mers in parc.
Dar la gimnastica nu m-am bagat!
Bravo!Si sincer nu pot sa nu ma intreb cum poti sa faci ...auzi la ea,mai are putin si intra in Ultimate,parca asa ai zis.s-au deja le-ai inceput?
Aoleu ,tre sa-i dau batai"
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
conchita spune:
oh, Ramonika, nu asculta la gura lumii!! eu am fost zilnic pe eliptica pana in luna 8-a si as fi fost pana in ultima clipa daca n-as fi dat in preclampsie. alergam pe plaja, calaream, am fost foarte activa - am luat doar 9 kile in sarcina. daca ai facut sport inainte, toti medicii recomanda sa continui. daca nu, recomanda sa incepi, usor-usor. deci tu esti super!bineinteles, vorbeste cu medicul tau, dar eu m-as mira sa te sfatuiasca altfel...sarcina usoara in continuare si pupici pe burtici.
conchita spune:
p.s. sportul in timpul sarcinii ridica sansele unei nasteri naturale usoare si fara dureri. eu am nascut natural fara probleme, ba chiar imi pare rau ca am cerut epidurala. nu generalizez, e vorba doar de statistici, poate ca sunt si cercetari stiintifice sistematice, nu stiu.
Ramonika spune:
ma bucur ca sunt o motivatie pt. voi...
inca n-am facut ultimate, abia l-am primit de la Lumi, insa e cam la fel cu advanced si extreme.
eu nu car sacose, nu prea ma omor cu curatenia, insa sportul e sfant... nush ce-o sa fac cand o sa-mi creasca burta. cred ca o sa sufar dupa Billy.
am un filmulet cu aerobic pt. burtici, o sa ma apuc de ala si o sa vad cat si ce o sa pot face.
ginecoloag mi-a zis ca pot face sport moderat, adica atunci cand obosesc prea tare sa fac o pauza (ceea ce si fac), dr. de familie cica sa nu fac decat Yoga cred ca a vrut sa faca Pilates oricum la cum arata ea, nu ma mir ca habar n-are nici de denumirile corecte... hihi ce rea sunt...
am plecat in ianuarie de la 65 kg la 1,70m si 30 de ani. cel mai mult avut vreodata, 65 kg.
acum am 56-57 kg si nici nu cred ca o sa ma cobor. pana acum, la aproape 3 luni de sarcina nu am luat nici un kg. dar de-acum e de asteptat sa iau ceva-ceva. sper sa nu iau mai mult de 10.
si oricum, chiar daca o las mai moale cu sportul, la alimentatia sanatoasa tot nu renunt, asa ca... macar imi ramane jumate din acest "stil de viata".
dar hai sa nu mopolizez subiectul cu mea.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
briza_marii spune:
Hmm, interesant si Core..cred ca o sa incep intai cu ele, pe post de incalzire, si apoi o sa continui cu Billy. Din pacate azi nu am reusit sa ma trezesc mai devreme asa cum imi propusesem (se pare ca soarele de ieri m-a molesit rau de tot), asa ca imi fac portia abia diseara cand ajung.
Conchita ce te invidiez pt piscina...La noi e destul de scump abonamentul si in plus, singura care e cat de cat in zona mea..arata nasol si e si f mica (adica asa, ca un lighean in care se balacesc unii..nici vorba de spatiu de inotat..si iti mai si sar in cap aia de pe margine)
Ramonika daca bebe o sa faca si el Tae Bo, cand o sa fie mare o sa poata sa zica, daca il supara cineva " Bey, eu fac TaeBo de cand nu eram"
La faza cu 3 mese...cred ca nu am mai mancat 3 mese de cand eram in facultate. Doamne, imi aduc aminte ca ma trezeam la 6, si inainte sa plec la scoala bagam ciorba si felu' 2..mereu se crucea mama..si aveam 50kg (am 174m) si masura 27 la blugi..Of...Acum dimineata pap cafea..la pranz ce apuc in functie de unde sunt (la birou sau pe teren la client)..iar seara cand ajung.... Incerc sa pap cat mai putin seara, dar uneori mie atat de foame ca bag in gura tot ce gasesc
briza_marii
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Ramonika,eu am scapat de febra musculara,acum sunt super bine Merci de incurajari despre "sunculitele" din video. Acum cu mincatul,eu ce sa fac ca la noi orezul e baza de fapt noi mincam si paine ,dar zilnic fac orez...si daca nu maninc macar putin ,nu stiu dar nu ma simt satul.Parca nici n-am mincat. Si eu vreau sa scap macar de 10kg,ca sa nu zic 12 (ma abtin) |
stiam ca am mai uitat ceva. Hannen, ok, poti sa mananci orez, eu cu dieta mea mananc orez, dar niciodata alb, doar brun sau amestecat, de-ala indian. si nu mai mult de o lingura la o masa! macar pentru inceput, sa nu te chinui prea tare si sa renunti, poti sa lasi orezul pe lista. painea, sa nu fie alba, ia dintr-aia multigrain, e delicioasa, are si seminte in ea, deci grasimi monosaturate care ard grasimile de pe solduri :-)), plus omega-3 care ajuta la neuroni. :-))
cand mananci doar 2 mese pe zi, corpul nu mai arde rezervele, ci le stocheaza! deci de aceea ne ingrasam cand nu mancam regulat. cand mananci doar o masa pe zi, metabolismul se opreste complet, iti dai seama? deci cu cat mananci mai putin, cu atat te ingrasi mai mult. sunt exact in aceeasi situatie ca si tine, adica am fost. dar uite, aproape intr-o luna de zile am reusit sa modific asta. bine, sa nu crezi ca reusesc in fiecare zi! mai am zile cand nu mananc micul dejun, dar mierea o mananc cu religiozitate dimineata si pe la 10-11 lesin de foame automat.
si sa stiti, fetelor, ca datul cu aspiratorul si alergatul dupa copii nu duc la slabit. trebuie efort fizic repetitiv si constant si cu accelerari de viteza, plus cardio ca sa lucreze muschii si sa se arda grasimile. se cheama ca nu avem o viata sedentara, dar fara sport se cheama ca nici activa nu o avem. :-))
conchita spune:
briza_marii, nu platesc la piscina! e in curtea complexului unde locuiesc, din fericire, ca alfel raportam doar saritul cu coarda. :-))
Ramonika, ba monopolizeaza-l, ca poate convingi si alte gravidute sa faca sport asa ca tine! e un aspect foarte important, este extrem de benefic si pentru mama, si pentru bebe. sa stii ca nu e obligatoriu sa iei in greutate de-acum, eu am inceput sa iau abia pe la 6 luni, brusc...felicitari pentru vointa ca ai reusit sa slabesti in 4 luni.
Ramonika spune:
hai sa dau 2 exemple de meniu, desi nu mi-a cerut nimeni
dimineata: lapte dulce (sau iaurt) cu fulgi
gustare: un mar
pranz: legume fierte cu gratar de piept de pui
gustare: un iaurt simplu
cina: pastai cu telemea
dimineata: 2 felii de paine cu seminte cu putin unt light si o cana cu lapte
gustare: o portocala si 2 kiwi
pranz: o ciorba de legume sau de vita si o salata de varza
gustare: 10 nuci si 10 fistici
cina: salata verde cu rosii, castraveti, ridichi, masline, telemea
cam cu meniuri din astea si cu sport am reusit eu sa slabesc.
e bine sa nu-ti impui restrictii alimentare prea severe, pentru ca nu te vei putea tine de stilul asta de alimentatie toata viata, iar cand se revine la mancat mai mult, revin si kilogramele.
deci secretul e sa-ti formezi un stil de a manca de care sa te poti tine toata viata, altfel kilogramele se vor pune la loc.
foarte important: fara dulciuri. daca nu mai puteam de pofta dupa ceva dulce bagam o lingurita de miere de albine sau vreo 10 smochine sau curmale.