Tae bo

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
si sa stiti, fetelor, ca datul cu aspiratorul si alergatul dupa copii nu duc la slabit. trebuie efort fizic repetitiv si constant si cu accelerari de viteza, plus cardio ca sa lucreze muschii si sa se arda grasimile. se cheama ca nu avem o viata sedentara, dar fara sport se cheama ca nici activa nu o avem. :-))

ai foarte mare dreptate.
plus la fel cu cei care fac numai abdomene si vor sa scape de grasimea de pe burta, eventual sa se mai vada si patratelele insa doar cu abdomene, si fac si cate 1000 zilnic...
gresit. trebuie lucrat tot corpul si se va duce si burtica. si abdomene, dar nu numai abdomene.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Ramonika daca bebe o sa faca si el Tae Bo, cand o sa fie mare o sa poata sa zica, daca il supara cineva " Bey, eu fac TaeBo de cand nu eram"

super tare

poate il scot karatist...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
Ramonika, ba monopolizeaza-l, ca poate convingi si alte gravidute sa faca sport asa ca tine! e un aspect foarte important, este extrem de benefic si pentru mama, si pentru bebe. sa stii ca nu e obligatoriu sa iei in greutate de-acum, eu am inceput sa iau abia pe la 6 luni, brusc...felicitari pentru vointa ca ai reusit sa slabesti in 4 luni.

n-am cu cine, conchita, crede-ma, in plus ies eu ca o ciudata. mai ales in primele 3 luni, e "pericol" ca se desprinde bebele...
oricum, cine e interesat si vrea sa afle mai multe, stie unde sa ma gaseasca, dar eu n-am de ce sa insist.
deja e mentalitatea ca se mananca pt. doi, ca nu conteaza cate kg punem in sarcina, ca oricum se duc jos dupa nastere , ca bebe simte daca ne abtinem de la ceva bun si sufera... etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ramona, felicitari si sarcina usoara (nici nu am indoieli ca ar putea fi altfel)

Eu ma simt de parca a trecut trenul peste mine daaaaar deja incep sa ma simt bine Cu putin noroc pun in functie si bicicleta, cu conditia sa reintru in posesia ei de vreo doi ani face turul de la una la alta. Stiti de ce mi-e mie teama, sa nu se transforme grasimea in pachetele de muschi imaginati-va doar ca burta mea e cat a unei gravide in momentul de fata. Am facut un tratament pentru tiroida si presupun ca medicul mo fi vazut in dunga, cert este ca am pus in doua luni 12 kg pe mine recunosc si jur cu mana pe buric ca nu mai tremur si am forta sa ridic picioarele cat sa pot face tae bo
Vreaaau si eu piscina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hahaha... si daca ai avea gemeni ar trebui oare sa mananci cat pentru 3???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
n-am cu cine, conchita, crede-ma, in plus ies eu ca o ciudata. mai ales in primele 3 luni, e "pericol" ca se desprinde bebele...
oricum, cine e interesat si vrea sa afle mai multe, stie unde sa ma gaseasca, dar eu n-am de ce sa insist.
deja e mentalitatea ca se mananca pt. doi, ca nu conteaza cate kg punem in sarcina, ca oricum se duc jos dupa nastere , ca bebe simte daca ne abtinem de la ceva bun si sufera... etc etc.

corpul are, intr-adevar, nevoie de hrana si e obligatoriu sa ne urmarim alimente ca surse de vitamine, calciu, carbs, etc, dar sa mananci fara limita si fara sa fii atenta la ce mananci, asta mi se pare ilogic. conteaza enorm cat punem in sarcina, pentru ca exista risc de diabet de sarcina sau hipertensiune de sarcina, cum ar fi sa mai ingreunam inima cu grasime adunata rapid si cu sedentarism? bineinteles ca trebuie sa pastram masura in toate si tu cu tae bo, daca ai facut inainte, e normal ca iti cunosti limitele, stii cand e cazul sa te opresti. dar sa nu faci nika si sa zaci ca o bolnava, vorba ta, plus sa te indopi si sa-ti satisfaci toate "poftele", e nesanatos de-a dreptul. hrana noastra e si hrana copilului, are importanta cat si ce mancam si cat de active suntem...

Mergi la inceput

daca tot ii dati inainte cu sarcina mea, sa continui...
conchi - poftele de obicei inseamna prajituri, tort, chipsuri, biscuiti cu crema etc. daca ar insemna pofta de salata, sa zicem, si ar manca portie dubla de salata (pt. doi) atunci ar fi ok.
oricum eu mananc oua, lactate la greu, legume, carne slaba (peste si piept de pui de preferat), fructe (mai mult de sezon), cartofi mai mananc, dar nu prea des, cate 2-3 felii de paine dimineata, ciorbe.

n-am avut greturi aproape deloc, n-am varsat nici macar o data si singurul simptom a fost pishu mai des, in rest... aproape nimic.

sper sa reusesc sa nasc natural, sa revin cat mai repede la sport. nu vreau taietura, ca si refacerea e mai grea si se prelungeste sedentarismul. sper sa reusesc natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
[ nu platesc la piscina! e in curtea complexului unde locuiesc, din fericire, ca alfel raportam doar saritul cu coarda.

Acu pe bune ca te invidiez de nu ai idee. Filmul meu preferat e Merloce Place (sunt moarta dupa Amanda..e, si dupa Peter ). Cand vedeam cu veneau oamenii aia de la munca si se relaxau in piscina....Si acum tu zici ca la tine e la fel...vreau si io.
Ramonika noi suntem la stadiul de "construit gara" sa opreasca barza si pe la noi. Sper ca in cateva luni sa ma laud si eu cu burtica si sport. Clar, pt mine esti un etalon

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Wow fetelor, azi am facut si eu pt prima data aerobic a la Billy Blanks.Inainte am facut si Core Rhytms, filmuletul dat de Hannen, si apoi am facut prima parte si un pic din a doua parte din Ab bootcamp a lui Billy de pe youtube.Sunt super incantata si super leoarca dupa exercitiile astea.Din pacate de maine am musafiri aproape vreo 2 sapt, si doar nu m-oi scalambai in fata lor, asa ca dabia peste 2 sapt ma apuc serios de treaba.Azi am facut de curiozitate sa vad cum sunt si cat rezist, si sincer cred ca daca te tii zi de zi de aceste exercitii sigur dau rez.Intre timp spor la facut pt fetele energice, ma bucur mult ca s-a deschis acest topic, pt ca este un motiv in plus sa ne stimuleze si sa nu ne lase sa ne dam batute.

Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna sportivelor!!!
Fetelor mi-ati facut o "pofta" cu ce scrieti voi aici, de mi-am descarcat si eu antrenamentele (cateva) cu nea Billy. Dimineata a fost prima repriza si am facut 20 min. Nu stiu ce antrenament cu o fi ca vad ca e ba basic, ba nu's de care..cert e ca m-am apucat.
Acuma sa va mai zic despre mine cate ceva: mananc monti de un an si ..dar dulciurile ma omoara. Drept urmare rezultatele nu sunt cele asteptate. Pedalez si min de 4 ori pe saptamana cate 45 de min pe eliptica ..deci sper sa nu se lase cu o febra astazi.
Revin ..ca am mancarea pe foc.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput