Tae bo

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Ma scuzati ca ma bag si eu asa......de unde descarc si eu ultima parte din PB? mama e disperata dupa michel, daca moare, face depresie sigur

Ps ...a aparut ultima parte din 24?l-am urmarit cu sufletu la gura......

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Fetelor,voi cand v-ati apucat de cardio cum v-ati simti?Eu sunt rupta de oboseala,nu am rezistat nici la scoala sa stau,cu toate ca am dormit destul,si am fost extrem de inceata azi.
Daca stau bine sa ma gandesc,de asta am renuntat de fiecare data cand m-am apucat de alergat sau de stepper,3 zile a fost ok,dar cum incercam sa maresc timpul,urmau 2 zile de oboseala enervanta.Hmm,cred ca astept controlul la cardiolog sa il intreb,inainte de a mari timpul de sport.
Conchita,as avea o intrebare.Minunatele alimente pot fi consumate toate odata?Ca mie mi s-ar parea o cina minunata formata din masline,nuci,avocado si la urma ciocolata neagra.uleiul de masline il beau dimineata.Asa mi-ar fi mai usor.M-am uitat pe siteul dat de tine,dar nu am reusit sa gasesc un raspun.
Ziceatu de pozele de before si after,eu tocmai le-am facut pe cele before.Sper sa traiesc ziua cand voi avea si poze after.Acum parca imi pare rau ca nu am poze de la 89 de kile,ca deja eram un pic after.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2

Ma scuzati ca ma bag si eu asa......de unde descarc si eu ultima parte din PB? mama e disperata dupa michel, daca moare, face depresie sigur

Ps ...a aparut ultima parte din 24?l-am urmarit cu sufletu la gura......

Anita si Rachella -17.o1.2004

nu il vrei mai degraba pe Billy decat pe Michael? n-o fi la fel de simpatic la fata, dar are un corp...
plus cel mai important, n-o sa te faca sa plangi...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

ioiiii ne bate mamica tae bo ista daca mai bocim..ane final break-ul il gasesti pe torenti,dar vezi ca moare michael,asa ca,depresia...la 24 au aparut ultimele 2 ep din seria 7..hmmmm,se termina cu jack in...dar mai bine nu zic nimic..uita-te si o sa vezi:(

Mishutza eu obosita nu m-am simtit deloc dupa tae bo..am facut febra de rigoare,care mi-a mancat vreo 2 nopti,dar cam atat..daca stii ca ai probl. cu inima trebuie neaparat sa mergi la un medic..stiu ca tae bo nu e recomandat pentru hipertensivi si ptr persoanele cu tromboflebita

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 25 minute de tae bo si 15 minute de aerobic "Starbene"

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Raportez o rusinica mare cat mine ca nu am facut nimic astazi..sunt intr-o deprima cumplita..Sper sa-mi revin maine si sa m apuc de treaba.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

lumeeeeeeeee..sunteti in greva gagici??? cait te-ai uitat si tu la prison cumva???maine toate gagicile la raport,fara scuzeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mishuta, nu vad de ce nu, si eu fac la fel cateodata, desi mai echilibrat ar fi sa fie imprastiate pe parcursul zilei. atata vreme cat nu depasesti 400 de calorii la masa...adica sa nu fie o punga de nuci, de pilda. poti sa imparti avocado in doua si sa mananci jumate la pranz, jumate seara, la salata, ca idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Luminita,am trimitere de la medicul de familie la cardiolog,banuieste ea ceva,deci nu o sa cresc timpul de tae-bo pana nu vb cu el.
Conchita,multumesc de raspuns,oricum mereu am o problema cu ce mananc seara,asa as scapa de o problema.Tu cam ce cantitati din fiecare aliment mananci?A,si cum faci avocado?Eu tocmai l-am incercat cu sare,merge cam greu pe gat.Oricum azi am baut uleiul de masline,cioco neagra si avocado.
Cait,tocmai ca ai depresie ar trebui sa faci o tura de tae-bo.Eu ieri eram varza fizic,abia ma miscam,dar eram extrem de bine dispusa,cred ca si din cauza sportului,dar am avut si curs cu o profa de actorie ce reuseste sa imi dea buna dispozitie pe 3 zile.
O seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

lumeeeeeeeee..sunteti in greva gagici??? cait te-ai uitat si tu la prison cumva???maine toate gagicile la raport,fara scuzeeeee

Nu m-am uitat si spre rusinea mea nu am vazut nici un episod..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput