Tae bo

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui mishutza
Cait,tocmai ca ai depresie ar trebui sa faci o tura de tae-bo.Eu ieri eram varza fizic,abia ma miscam,dar eram extrem de bine dispusa,cred ca si din cauza sportului,dar am avut si curs cu o profa de actorie ce reuseste sa imi dea buna dispozitie pe 3 zile.
O seara placuta va doresc

Problema mea din pacate e la cap si nu fizica.sper sa ma mobilizez maine si sa reusesc sa fac cateva exercitii.
Va pup si o seara buna
Pe maine

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

OMG..sunt terminataaaaaaaaaaa..acum am terminat prisonul...sunt umflata de plans..s-a dus febletea mea..acum ma bag la somn:(
Voi deja dormiti.sa aveti un somn usor in continuare

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Cine doarme?
Io nu, ce ma enervezi, am vazut cele trei sezoane in doua zile si trei nopti, acu pe ODc nu am gasit decat ep 6 si 7 din PB din seria a patra...
Noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor,neata!Eu sunt tot lesinata psihic !Acum lumi,ma intelege!Nu-i asa?
cu scuzele de rigoare ca am deviat subiectul pun pt. marami un link unde gasesti toate episoadele
http://www.cucirca.com/2007/05/06/watch-prison-break-online/

mishuta,eu am papat avocado cu sos de soia!merge binisor!
aseara n-am facut Sassy Water ca nu am avut ginger,dar am cumparat dimineata si deja e la frigider,gata preparata.Astept citeva ore sa se combine aromele.

Astazi sper sa recuperez ce-am pierdut ieri!
Va pup si fug ca am treaba multa!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mishutza
Conchita,multumesc de raspuns,oricum mereu am o problema cu ce mananc seara,asa as scapa de o problema.Tu cam ce cantitati din fiecare aliment mananci?A,si cum faci avocado?Eu tocmai l-am incercat cu sare,merge cam greu pe gat.Oricum azi am baut uleiul de masline,cioco neagra si avocado.

avocado il pun cubulete la salata sau fac taco - amestecat cu ceapa/usturoi, rosii, smantana. sau il fac crema.
cam un avocado pe zi, ciocolata mai rar, ca nu ma omor cu dulciurile, prefer mierea. dintre seminte/alune/migdale, etc, doua linguri pe zi (la cerealele de dimineata, la salata, la smoothie) - nu prea mult, ca te ingrasi si din astea. eu nu beau uleiul, dar te invidiez ca poti, am inteles ca e un bun pansament stomacal, nu imi amintesc detalii. masline - cam vreo 4-5 pe zi, taiate felii, fie la salata, fie pe paine cu o foaie de varza, branza si rosii.
eu ca MUFA mai folosesc si sun dried tomatoes (rosii uscate? care-s amestecate cu ulei de masline), tapenade, flaxseeds, ulei de migdale, nuci...la gatit se recomanda doar "canola oil".
exista o carte, "flat belly diet", acolo sunt toate detaliile, plus o gramada de retete, dar se pot afla si de pe siteul de la prevention, are jde retete, toate extrem de gustoase si satioase, plus foarte simple, ca pentru lenea mea in bucatarie.

mie imi place dieta asta pentru ca adaugi, nu scoti din alimente :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
aseara n-am facut Sassy Water ca nu am avut ginger,dar am cumparat dimineata si deja e la frigider,gata preparata.Astept citeva ore sa se combine aromele.

cica s-o lasi peste noapte, deci cam 8 ore, cred. dar odata nici eu n-am asteptat atata. :-))
menta e mai ieftina daca o plantezi, gingerul la fel...

tot n-am inceput tae bo, incerc maine. maine, maine, maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Conchita,menta am pe balcon iar gingerul e foarte ieftin la noi pt. ca e ingredient de baza in bucataria japoneza!

Am sa gust din apa peste citeva ore sa vad ce si cum ,daca simt ca nu are savoarea de ieri ,o mai las.

p.s. tu n-ai plins la PB sau nu ai urmarit?Eu sunt terminata,de acum incolo o sapt. bantui ca zombie!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Neata fetelor,mai,parca sunteti barbatul meu care plange la filme de rupe.Eu nu am vazut prison,dar daca va vad pe voi asa de terminate dpa el,nici nu ma apuc sa ma uit.
Conchita,mersi de idee,o singura data am mancat avocado pe gustul meu,mixat cu ustoroi,si cu chipsuri.hihiiih.
Eu uleiul de masline il beau cu zeama de lamaie,ca altfel ma ia greata.La inceout mi-a fost si mie sila de el,dar imi era ficatul varza,analizele aratau ca si cum as fi avut hepatita,dar nu aveam.In 3 luni cu ulei de masline,si mancand doar fructe,legume si lapte l-am pus de picioare.Prea multe kile nu s-au dus atunci,pt ca mancam mai mult fructe.Acm cand vad cate calorii au fructele inteleg si de ce nu am slabit.
Va doresc o zi bun,si nu mi plangeti dupa nenea de a murit,concentrati-va pe Billy,ca el traieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Am facut aseara in loc de eliptica inca 30 min de ab-boot camp...dar nu rezist decat primele 3 parti din 4 (le fac de pe youtube). Poate si din cauza ca simteam ceva febra pe la abdomen si nu m-am putut misca prea mult. Astazi tre sa fac neaparat bicicleta ca altfel imi ies din ritm. Eu cu Billy as lucra mai mult exercitiile pentru abdomen ca zic eu ca picioarele tot sunt muncite pe eliptica.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gagici, o zi-doua va iertam, ca n-a zis nimeni ca tre sa faci chiar zilnic, insa nu mai mult. de 3-4 ori pe sapt. eu zic ca e rezonabil...

conchita - cred ca ma apuc si eu de zeama aia, da cand te apuci tu de tae bo

Ele - felicitari ai sa vezi ca in timp capeti din ce in ce mai multa rezistenta. si eu la inceput eram ca o mitza lesinata, insa dupa aia faceam si o ora jumate si nu ma mai puteam opri, eram dilimanca...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput