Tae bo
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
hannen - poze cu lumi am gasit la profilul ei. sa vezi ce slaba e ce abdomen
bine, acum nu cerem poze, dar vrem poze "de dupa" musai.
ca ai primit cadou dulciuri nu e o scuza sa le papi. le-ai primit in mana, nu ti le-a bagat pe gura
da-le cadou mai departe repede, pana nu te tenteaza prea tare.
asa faceam si eu, cand primeam ceva dulce. prima persoana intalnita in cale era "blagoslovita" cu o pomana dulce de la mine. si ma alegeam si eu cu un bogdaproste...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
michela09 spune:
Dragele mele, m-ati convins!!!!!
Ieri dimineata am inceput sa citesc ac. topic, am cautat pe youtube tae bo cu Billy si aseara am si prestat 25-30 minute. Mi-a placut la nebunie si chiar daca eram transpirata si cu ceva dureri de picioare, psihicul meu era la cote inalte.
Clar, de ceva timp corpul meu cerea miscare, da io toata iarna am vegetat, nica bicicleta, nica alergare, doar treburi casnice, care cum spuneati voi nu se pun la socoteala! I-am ignorat complet nevoia de sport, asa ca m-a pricopsit in ultimile luni cu 3-4 kg in plus fata de altele 5-6 de care trebuia sa scap.
Dar cu sustinerea voastra sper sa nu ma las pe tanjeala. Momentan de-abia astept sa termin serviciul si sa ajung acasa la Billy.
Trebuie sa citesc mai multe despre sassy water, sa vad cu ce se "mananca", poate ma ajuta sa mai dau jos (hanen simti ceva schimbari?).
Ramonika -felicitari! Insarcinata si cu atat chef de miscare, mai rar, brava!!!!
Mihaela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Feteloooooooooor,va implor mila!Azi n-am facut nimic!Pai cum sa prestez cind am intrat la zona artelor unde am gasit link cu ultimul episod din Prison Break!!
Sunt varzaaaaaaa,am plins de-a sarit camesa de pe mine si mi-am ros 4 unghii!
Azi sunt indurerata,sufar pt. caracterele mele favorite din PB.
Se aproba scuza?
mihaela,azi am baut apa aia si am senzatia ca intestinul ala rusinos si-a cam facut de cap.eu sunt campioana la constipatii asa ca am senzatia ca ceva ,ceva a inceput sa se miste.Sa vedem peste vreo citeva zile cum sta treaba,poate apar si alte schimbari.
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
z333 spune:
yesss..curg apele pe mine..raportez: the strength within 45 de min si bootcamp abs 35 de min...peste vreo 6 ore urmeaza turele de cartier
Walk by faith..not by sight!
hannen spune:
Ramona,nu dau dulciurile mey.Le tin pt. fete!Nu sunt zgircita,si mie imi place sa ofer ,dar painicile ma ajuta la micul dejun.Le dau cu lapte ,un iaurt ceva,citeva fructe si gata,am scapat.citeodata merge si asa mai usor pt. o mamica super bussy asa ca mine si cu fete mofturoase.
Israa
Inas
z333 spune:
hannen bine ca mi-ai amintit repede ca a murit febletea mea...doamne ce am plans ca o turbata dupa michael...mi-as fi dorit alt sfarsit pentru el,dar de,daca asa au vrut scenaristii...dar acum ca sa iti ridici moralul ar trebui sa-l bagi pe nea' billy in dvd
hannen spune:
Lumi,ai vazut si ultima parte,"final break"??Azi a aparut pe net,cea care se zice ca va fi doar pe DVD in state de pe 21 iulie.Maine e in UK,dar vad ca a gasit-o cineva si a pus-o pe net.
Sunt terminata!
Israa
Inas
z333 spune:
aia in care explica cum moare michael? nu am vazut..vai dar cred ca o sa plang de o sa ma prapadesc..o sa caut si eu pe net sa imi fac de lucru la noapte,ca al meu daca ma vede ca bocesc se oftica:))..si dupa frumusetea aia de michael nu pot sa nu bocesc
z333 spune:
gata..il descarc acum..tre' sa pregatesc servetele ptr mai incolo...la 24 se uita cineva? si ala s-a terminat cam dramatic,dar la ala am inteles ca urmeaza seria 8 ceea ce inseamna ca nu moare jack..dar intr-un final cred ca mi-l omoara si pe jack scenaristii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
buey, ce-i aici? clubul bocitoarelor sau clubule tae bo-istelor?
ia gata cu prostiile si la treaba...
lumi - bravo esti tare
hannen - te iertam pe azi, ca nu-i musai sa faci zilnic, insa maine te luam de guler...
iar cu painitele alea credeam ca-s naspa, de asta nu le dai la fete, ca altfel m-as fi gandit eu ca daca ai ceva bun intai te gandesti la cupii
michela - bine ai venit, felicitari, 30 de minute din prima e ceva. bravo
tine-o tot asa si te asteptam la raport zilnic.
eu ma apuc acusica, raportez dupa...
Edit: tot editez ca mananc litere si nu mi-e foame, parol...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](icon_smile_big.gif)