Tae bo
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
briza_marii spune:
Neata gagici! Eu inca nu am scapat de febra musculara; avand in vedere ce viata de "scaun - pat" am avut in ultima vreme nici nu e de mirare. Azi am reusit sa fac exercitiile dimineata, ca diseara nu stiu cand ajung si imi era teama ca nu o sa mai fiu in stare de nimic. Azi am facut The Instructional Workout si Ab-Bootcamp 1 si 2, si primele exercitii din 3. Dar la faza cu stai intr-o parte si ridici ambele picioare....am lesinat
.
briza_marii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
poate o sa punem si poze. din alea tip "before and after"
eu nu m-am pozat recent, dar in curand o voi face, sa am si eu poze de dinainte de a-mi aparea burtica.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
`neatza!
Eu deocamdata imi savurez cafeaua, de-abia facui ochi azi nu o sa fiu prea mult in preajma calculatorului dar recuperez eu la raport
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
z333 spune:
neata' m-am trezit si eu..cred..incerc..azi se pare ca ma simt in forma..pazea billy:)))
Walk by faith..not by sight!
z333 spune:
fetele, am citit ce ati scris pe aici despre mancare..nu mai zic la ce am renuntat eu, dar o sa va zic la ce nu am renuntat..pregatite??:))
1. nu am renuntat la cafeaua mea cu zahar si lapte de toate diminetile
2. nu am renuntat la pizza(o data la 2 sapt mai pacatuiesc cu o pizza)
3. nu am renuntat la bere(guilty, imi place berea..in weekend un pahar,doua ..dar am citit ca nu ingrasa daca bei acolo un pahar ca omul si e buna ptr rinichi :P)
4.nu am renuntat la dulciuriiiiii(darrrrrr..stati asa..nu sariti sa dati cu parul..am doar 3 ispite pe lista..inghetata, batoanele Dots- as manca cu tonele,dar ma rezum la 2 si biscuitii de la LU sau aia ptr bebe cu banane)
5.ar mai fi semintele de floarea sorelui ..citesc mult si mi-am facut prostul obicei sa mananc si seminte.
Nu aruncati prea tare cu pietre in mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Luminita tocmai m-am uitat in profilul tau sa vad daca cumva te ajuta si varsta sa dai jos kg. Nu e mare diferenta , deci e clar..muncesti mult cu nea Billy. Si tot prin profil am vazut o poza cu abdomenul tau..e in avatarul de yahoo (cred). Asa ca sunt muta (de invidie ) si te felicit.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
aoleu abdomenul meu..daa, il am la avatar..merci de lauda..dar ala de la karate mi se trage..il aveam super bine conturat atunci si ori de cate ori lucrez abdomenul imediat se contureaza la loc..dar mai am de lucrat la sunculitele laterale,se duc cam greu de acolo..pfuu..dar asa imi trebuie..2 ani de zile mi=am batut joc cu cartofi prajiti si mc nuggtes congelat + cola,la 12 noaptea
aproape zilnic..de altele nu mai zic ca va ingroziti ..si lasa draga, nu fi invidioasa, baga billy si ajungi la fel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Lumi - acum m-am uitat si eu la o parte din poze.
arati super tare cu sani maricei si talie subtire, exact cum trebuie sa arate o gagica...
porcusorul e mortal, dar am vazut si un cutu dragut pe acolo.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
z333 spune:
haideti maiiiii ca mi se urca la cap si ma bag in sarmale si ciorbe:))) ia treceti si voi la control cu niste poze...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
haha,ce haioase sunteti!io n-am vazut-o pe lumi si nici nu cer ca apoi la schimb nu pot oferi! n-am poze si nici nu fac!
Acum am terminat treburile prin bucatarie si lectiile cu fii-mea si dupa ce se mai linisteste casa ma bag la numai sa pot!Ca am niste dureri in picioare si in "dos" ca nici nu poci sta pe scaun,iar sa merg e un adevarat supliciu.
Eu am papat in seara asta peste (slab) multa salata(salata verde,rosii,castraveti,ceapa bineinteles cu ulei de masline),o supa mica(miso) si un avocado pe care l-am impartit hhhm,nu prea frateste cu soatza(pina m-am dezmeticit io,aproape disparuse din farfurie) si FARA orez!
conchita,e bine?Apropo,merci de link .Am inceput sa citesc si m-ati binedispus ,e super cum ne incurajam!!Si am invatat multe chestii interesante dar mai am de studiat!
Apa aproape am dat-o gata!Dar cam miroase a castravete si am lasat si coaja de la lamaie!
Eu ma omor dupa dulciuri!ma apuca niste pofte cind mi-e lumea mai draga dar cel mai mult seara!Asa ma relaxam (am zis la trecut,DA?) io!Seara un castron de inghetata,o praji,ce mai dadeam iama in dulciurile fetelor.
Dar de citeva zile m-am bagat pe fructe la greu .Fructe si iaurt!
In seara asta a fost zi de cirese!!Sper ca nu ingrasa si alea ca am balotat un "castronel".
Am primit cadou o sacosa cu painici dulci (frisca,cioco,azuki,french toast... am inchis ochii si-am ascuns-o pe biblioteca)
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades