*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 23
anes spune:
alra, nu o sperii, pe cuvant, dimpotriva, de aia ii si mai zic una alta.... Bravo voua, celor care faceti astfel de excursii cu bb!
Minunate poze! Franta are niste castele! Si ce m-a amuzat expresia sotului tau in fata unei languste (sau crab, nu stiu ce era) uriase! ![]()
Otilia, saracul tata! Cred ca era epuizat la finalul experientei! 
Bine ca a iesit totul bine la Ana! Nu este obligatoriu ca inegalitatea pliurilor sa insemne dispazie de sold!
Julia, de acum vor fi din ce in ce mai multe experiente dintr-acestea! Pana se formeaza relatia stabila de atasament mama-copil. Adica pana ce copilul va sti si va simti ca daca mama pleaca, nu inseamna ca il ca paraseste. Acest atasament se formeaza in primul an de viata.
Mult adevar in versurile acelea!
Cameliam, n-are nicio legatura s...a cu prefectura
. Adica daca este alergic la acarieni nu inseamna ca a fost alimentat necorespunzator. Alergia se face la un anumit lucru (alimente, polen, acarieni, antibiotice, insecte etc) fara sa aiba legatura unele cu altele Sunt persoane care sunt alergice la mai multe lucruri simultan, la fel fara sa fie determinate unele de altele.
Mirtha, am atasat poze din Croatia (am sa le editez ca sa dau niste explicatii de unde sunt).http://entertainment.webshots.com/photo/2035708040105085209qVGawv
Editez: am sa le sterg dupa ce le vezi, pt. ca nu au legatura cu subiectul nostru.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
mamiseli_11 spune:
Ginye eu amestec iaurtul cu ce-mi trece prin cap: ba cu un singur fruct si in functie de ce reactie doresc sa obtin, laxativ sau nu (mar, para, banana, portocala da iese cam subtire, suc de morcov...stiu asta nu e fruct
, avocado), cate doua fructe sau chiar toate cele enumerate mai inainte. Mai are zile cand ii mai bag cate ceva nou la legume si nu-i place sau gresesc cantitatile si se simte morcovul sau cartoful mai tare si iar nu prea ii place si mai bag si un pic de iaurt ca sa manance sclifosita sefa (e foarte clara cu ce ii place sau nu si nici nu pot sa o pacalesc altfel). Nu ma bagati in seama, nu e sclifosita Mirunica, sunt eu mama rea acum.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
bertha spune:
Julia, multumesc pt poezie, deja a devenit imnul oficial al familiei noastre!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
alra spune:
ce spirit de observatie, camelia ![]()
am luat 2 carute cu noi ca avem masina break si e loc. ala mare e bun de hartoape si piatra cubica, ala mic e usor de carat pe scari si prin magazine. in castele nu au gandit ludovicii lifturi ![]()
singura teapa am luat-o la chambord (cel mai mare castel) unde l-am luat pe cel mare in ideea ca e gradina mare si a trebuit sa il urcam pe scari prin castel cu tot cu animal in el. greu nene, greu. ne-am suit pana sus pe terasa, nu stiu ce o fi fost in capu nostru. daca tot dadusem banii... ![]()
edit, anes, da' tu nu te duci in concediu? ce faci la vara?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
cameliam spune:
cred c-am facut o obsesie pentru carucioare ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra ce spirit de observatie, camelia |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
anes spune:
Hi,hi, mikul meu doarme de la ora 16.00!
Mai profit sa stau la calc., dar nu sunteti prea vorbarete!
alra, anul asta pas la excursii afara din tara, dar mergem pe la noi la munte. Noi suntem dintr-aia umblareti si mergem mult cu masina noastra, ca avem libertate de miscare. Dar anul acesta am lasat-o mai moale. Cel mai tare ne-a "durut" ca n-am fost la ski (ne manca rau de tot
), dar la cat a fost de asteptat copkilul asta, nu conteaza asta!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Mada spune:
fetele, am si eu o intrebare la ap de gatit cu aburi care apa o folositi pt supa bebelusului?
cea din capac sau care?
sunt cam grea de cap, sper ca ce am facut - am facut bine
ce legume si ce fructe dati bebeilor, noi inca nu papam carne, decat piure de legume, fructe si cereale
multam
Ilinca si Rares
BraveGirl spune:
Hop si eu ![]()
e super aici. Avem o camera executiv pe colt, cu geamuri mari si avem vedere la Dunare.
Arianna a fost super cuminte pe drum. Mai mult a durat sa ne recuperam bagajul si sa ajungem la hotel, decat zborul.
Acum ne ducem sa bag la greu praji in mine
...au astia Cake bar: cu vreo 6 euroi cate prajituri vrei. Dupa ce trec eu pe acolo, sgur maresc preturile ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
Camelia Mamiseli mltumesc de raspunsuri. 
Bravegirl
printesa cuminte. Asteptam poze!
Fetelor, eu nu stiu de unde aveti atata curaj sa plecati cu picii dupa voi. Eu anul asta cred ca ajung doar vreo 3 zile la mare ca sa pot sa-l iau pe pici. Dar am un stres cat casa. Mi-e groaza sa plec cu el la drum.
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Julia am zambit cand am citit poezia. Cu tot dezastrul din casa, nu vreau sa treaca perioada asta. E prea frumoasa! ![]()
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii