*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 24
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 dupa voi. Eu anul asta cred ca ajung doar vreo 3 zile la mare ca sa pot sa-l iau pe pici. Dar am un stres cat casa. Mi-e groaza sa plec cu el la drum. |
hai ca nu e capat de tara, un pic de organizare si planificare si daca nu il iei in afica in safari te descurci usor
eu tot insist cu concediul, acum e usor. pe la 2-3 ani se tacane.
credeti-ma pe cuvant. acum sunt inca ok

care o vrei pe aia mare ca e la oferta?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui ginye55 [ Fetelor, eu nu stiu de unde aveti atata curaj sa plecati cu picii dupa voi. Eu anul asta cred ca ajung doar vreo 3 zile la mare ca sa pot sa-l iau pe pici. Dar am un stres cat casa. Mi-e groaza sa plec cu el la drum. |
taci bre din gura
fa-ti curaj
io plec cu amandoi 10 zile
stresul meu cel mai mare sunt io.. pt ca am rau de masina si e cumplit
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
alra spune:
corina, eu am mancat azi 3 (trei) gogosi cu crema de vanilie si am complexe ca sunt grasa si urata 
mananca-le cofetaria!!!!
alra spune:
gand la gand cu spiridusa ![]()
alra spune:
ba nene! ma enervati astea cu probleme si griji cu un singur bebelus in casa.
ia faceti-mi si mie o lista cu greutatile ca incep sa cred ca fac eu ceva gresit ca la mine nicolu e ca si cum n-ar fi la taskurile zilnice.
io de cate ori ma gandesc la ce am de facut si la stresuri numa laura-laura-laura imi vine in minte
edit: astea la bebedoi, ganditi ca mine sau sunt io cu pluta?
lauramiron spune:
Asta mica tuseste si e mucoasa de doua zile. Dar tuseste, nu se-ncurca
Am fost la medic, la plamani e curata, gatul in schimb cam rosu. Fara febra. Mananca bine si e vesela. Nu prea am ce-i face, deci ma rog sa-i treaca repede ca nu doarme ca lumea din cauza de muci. Si abia ce scapasem de bube
Asta e cu doi plozi, cand nu-i unul, e celalalt![]()
Rebeca merge maine in prima ei excursie cu gradinita
Va e clar ca am emotii, desi nu merge departe
la munte, la castelul Dracula si la o manastire din vecinatatea lui. Uffff, ce-a mai crescut!
Alra, sa stii ca si noi avem probleme cu Rebeca, e cu capu-n nori, nu asculta deloc, parca vorbim cu peretii, e gica contra mai tot timpul, se matzaie la greu, de o saptamnana face un circ dimineata cand s-o las la gradinita de-mi vine sa-mi iau campii
Cica ea s-a plictisit de gradinita, e obosita si vrea sa stea cu mami acasa
Ieri si azi l-am trimis pe tati s-o duca, el e mai "dur" si impune mai mult respect
...sau cel putin asa crede el
Sincer, nu astea ma deranjeaza, cumva le descurc, imi mai pierd rabdarea, mai strig la ea (de batut, n-am batut-o niciodata, deloc!)...dar ma gandesc ca e in perioada de formare de personalitate, de schimbari mari si as vrea sa gestionez situatia cat mai bine, nu sa-mi scape printre degete, vreau s-o ajut, sa aiba incredere in ea, in fortele ei...gelozia cu sor-sa....lucram si la asta....
Ce somn m-a luat...
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui alra care o vrei pe aia mare ca e la oferta? |
bre io o iau...
dar la schimb
iti dau 2 in loc
un mancacios.. (daca la ora fixa nu sunt cu cana langa cris urla de numa
si un bataus
Mirtha spune:
Salutare mamici stresate si nestresate de concedii cu Picimanii ! 
Noi am fost astazi toti 3 la Slatina. Ieri nu s-a mai putut asa ca am purces la drum astazi si am ratat cu brio intalnirea cu orelista.
Hai sa va spun : Picimamcea s-a jucat energic primele 10 minute cu bretele de la scaunul de masina apoi a privit meditativ cind spre noi cind spre fereastra dupa care obosita de atita activitate a dormit neaos pina la Slatina. La intoarcere idem .
Vorba soatei : la cita a naveta a facut la tine in burta cred e in elementul ei ! 
Trag sperante ca nu vom avea mari probleme pe trase , in concediu dar trebuie sa recunosc ca am ceva emotii undeva spre coloana vertebrala. Oricum ca sa fiu sigura vom repeta figura cu citeva plecari Slatina - Craiova.
Si acum nici nu mai am vreun stres sa stau acolo pt. ca socrela , pensionata recent si fortat , a decis sa emigreze 

in Danemarca !
Pleaca in noaptea asta , sta 1 luna , vine sa isi definitiveze chestiunile finale legate de pensionare dupa care o taie definitv spre nordici ! Si eu : "Doamne ajuta sa isi gaseasca job satisfacator acolo si sa ii placa mediul !
"
Deci 1 luna voi face periodic drumuri la Slatina cu soata , Picimancea va sta la curte , la iarba verde iar ma voi relaxa cu matusa sotului care gateste super si cu care ma inteleg bestial !
Sa vezi ce invat din practica nene nu cu pupilele dilatate in carti !
A mincat Pici cu falci si clabuci supa gatita de matusa sotului - bunica de altfel crescatoare din fasa de bebe bucurestean ifosat , plin de nergie si pretentii la 2 ani - asa ca sper sa am ce invata ! ![]()
Acum merg sa opresc apa in toate recipientele ca retardatii astia iar opresc papa maine !
La noi in ultima perioada se aplica dictonul : Nicio saptamana fara apa oprita ! Face bine la conducte ! 
[b]Aleinad daca citesti : maine se opreste apa pina la ora 00 !
[/b]
Va pup mamici , sa aveti o noapte cit mai linistita ! 
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
spiridusul spune:
mi-e lene sa ma loghez pt a edita
vad ca am ticuri verbale (sau cum s-or numi)
frateeee nu gasesc borcane
vreau caise, piersici, afine, spanac,
am gasit doar mar cu para, para, si banana cu mango
alra spune:
| citat din mesajul lui spiridusul bre io o iau... dar la schimb iti dau 2 in loc un mancacios.. (daca la ora fixa nu sunt cu cana langa cris urla de numa si un bataus |
s'a mea bate. ne scatolceste si pe mine si pe ta-su si ocazional pe sor-sa. il iau doar pe mancau si ti-o dau sa se bata cu fi-tu asa isi consuma energia amandoi