*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 25
lauramiron spune:
Cu diversificarea stam binisor, papam fructe de multe feluri (combinatia cea mai reusita banana+mango), legume, branzica si cereale. Inca nu ou, carne am incercat o singura data si mi s-a parut ca a durut-o burtica, deci mai asteptam pana dupa 6 luni.
Concediul il vom petrece pe langa casa anul asta, adica la piscina din curte si la cabana de la munte
Pe bune ca nu ma incumet sa calatoresc departe cu amandoua, Alra poti sa ma certi, dar pe bune ca ma doare capul numai cand ma gandesc. Singurul loc unde m-as fi dus pentru Rebeca este la mare, dar ea se balaceste zilnic in piscina,deci nu cred ca-i va lipsi, plus ca e prea mica sa constientizeze ca nu mergem in concediu. Eu si cu sotu' din dotare am decis ca zicem pas anul asta la mare si ne pregatim pentru anul viitor cand vom rupe plajele![]()
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Concediul il vom petrece pe langa casa anul asta, adica la piscina din curte si la cabana de la munte |
ba nene, ce cant io aici e ca numa cu bebele e usor, cu doi se ingroasa gluma.
noi plecam in 2 saptamani si un pic la nemtia, 400km de resedinta noastra
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
bertha spune:
Fetelor cu un singur bb, duceti-va anul asta ORIUNDE, la anu' vedeti voi, o sa ne dati dreptate astora mai babe
...peste 2 ani o sa ziceti ca am cobit
...iar pe la 4 ani e mai simplu, dar, de regula, deja exista bb2 sau e pe drum. Deci, o iei de la capat.
Si totusi, astept cu nerabdare vacanta!!!!!!!!!!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lauramiron spune:
Ma, daca-as avea pana la mare doar 400km si autostrada.....mai ca m-as incumeta![]()
Am vazut pozele din Normandia si Valea Loarei....foarte mishto, Laura o dulceata, seamana cu tati
Iar voi doi aratati foarte bine, foarte odihniti
Edit: tot am vrut sa-ti spun ca mie-mi pare ca Nicolu' seamana cu tine
Am dreptate?
Cum stati cu diversificarea??
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
ba nene, ce cant io aici e ca numa cu bebele e usor, cu doi se ingroasa gluma. noi plecam in 2 saptamani si un pic la nemtia, 400km de resedinta noastra ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
alra spune:
mai draga, la mine normandia e ca la tine predeal ![]()
(da pe autostrada
)
nicole nu stiu cu cine seamana. eu nu ma vaz in ea. laura insa e ta-su leita, toti sunt de acord. tu ce vezi din mine la ea?
mananca la 11 terci de legume - bine, la 4 scuipa fructele cu consecventa, la 6 sticla cu lapte cu cereale. in rest san la 7-14-20 si completare lapte la 4 dupa fructe
asta nu e copil normal, prefera brocoli merelor!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
carmendu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra asta nu e copil normal, prefera brocoli merelor! |
hi, hi! nu e singura!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Otiliav spune:

Da-n Norvegia nu vrea nimeni?
Pacat de apartamentul nostru gol
.
Si plaja e super faina, nisipul fin si adancimea mica.
Noi cu Ana in Spania la 2,5 ani am albit in prima si ultima zi. Rstul de 8 zile a fost ok dar eram 4 adulti si un copil si-n piscina nu mai avea curaj sa sara fara aripioare. In prima zi cum am intrat in apartament a fugit pe poarta din spate si a sarit in piscina din complex asa imbracat cum era, fara colac (stateam la parter, aici se poate vedea distanta de alergat ca poza-i facuta stand pe terasa apartamentului). In ultima zi chiar cand sa plecam numai ce aud un mare buf (si aveam stresul ca nu puteam incuia usa de la balcon, eram la etajul 10) si Ana nicaieri. Cineva de deasupra aruncase o cutie de carton iar Ana se pitise intr-un dulap fix atunci
.
Asa ca da, categoric, copilul mic e ideal cat nu se deplaseaza, daca-i alaptat exclusiv si mai bine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre