*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

astea cu copii lipiciosi si urlaciosi: va recomand cresa
la fel a fost si laura pe la vreo 3 luni, urla cum o puneai jos si dupa ce a mers la cresa a fost ok. acolo statea in bouncer si se uita la aia marii cum alearga si urla si era ok.

ca veni vorba de laura, iara e dificila rau. urla, zgarie, ciupeste, se zbate, tot timpul vrea altceva sa faca, nu coopereaza la nimic. ne termina psihic. a reinceput scoala de ieri si sper sa isi mai revina. ne e foarte greu cu ea acuma.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Azi sunt acasa cu amandoua. Dar stau cuminti in sufragerie de aproape 30 de minute, wow. Ana fericita ca o las la desene, sora-sa in scoica si ranjeste gingiile de cate ori rade Ana la desene, este ecoul Anei .

Pitica a inceput sa bazaie cand o las la altcineva in brate. Luni seara circ cum o lua prietenea mea inbrate, ieri a luat-o soacra la ea la servici juma de ora cat sa fac eu cumparaturi la o piata vizavi. Si cand ma intorceam eu cu desagele in mare graba numai ce aud din departare un copil racnind, si a mea era . Si a tot plans si-n brate la mine pana i-am bagat tata-n gura n-a tacut.

Mai am cunoscut ieri o fetita asa de zambareata si vesela. S-a bucurat tare mult de vizita noastra, ar fi smotocit-o mult si bine pe Elisa daca moaca mea nu facea o fata trista ca sa o iau in brate. Are cu cine semana ca si mama ei e mereu cu zambetul pe buze, nu mai spun ce mamica tanara si frumoasa este, tot sa aibe copii. Nu degeaba numele ne duce cu gandul la zeita casatoriei, protectoarea fecunditatii. Ghiciti ?

Am fost ieri cu Elisa la radiografie de bazin si e totul bine si frumos. Nu am fost stresata pe tema asta dar pediatra a zis ca 100% sigura este doar radiografia.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

Buna dimineata!

O initiativa deosebita:

http://www.cartipentruorfani.ro/

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mersi ca ne-ai spus. Fac si eu un pachet, sper sa fie de folos.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav, intr-adevar, o initiativa laudabila!

alra, sa aveti un botez frumos si sa nu uitati nimic acasa !

Mirtha, localitatea Podgora este putin mai la sud de Makarska unde am stat noi. Intr-adevar in Croatia, plajele nu sunt cu nisip, majoritatea. Daca ati gasit si cu nisip sunteti norocosi. Ma gandeam ca noi romanii nu stim sa apreciem ce ne-a dat natura si nu stim sa castigam bani de pe urma litoralului nostru...! In fine, Ai sa vezi ca pe litoral se gasesc peste tot de vazare papucei dintr-aceia de material elastic cu talpa de cauciuc, tocmai pt. a putea face baie cu ei, pt. ca sunt pietre mari sub apa si te poti rani.
Pe Coasta Dalmatiei relieful este cam asa: intr-o parte a soselei este muntele stancos, aproape fara vegetatie, iar in cealalta este marea Adriatica cu micile statiuni. Statiunile nu sunt uriase ci micute si cochete, curate, cu un anumit stil arhitectonic, ai sa vezi. Croatia este o tara destul de scumpa (chiar ma intrebam cat castiga croatii daca au asemenea preturi)!
Dubrovnikul este un oras frumos, destul de scump, oras port unde bogatasi din toata lumea (inclusiv de la noi) isi aduc iahturile.

Daca mergeti cu autoturismul personal, aveti libertate de miscare si puteti sa ajungeti in multe locuri (desi nu prea cred ca puteti cu bb mic), pt. ca distantele sunt destul de mici.
Rezervatia UNESCO Plitvice este o minunatie!! Intri la Informatii, iti alegi untraseu pe care vrei sa il faci (sunt harti cu trasee in functie de timpul pe care vrei sa il petreci - de la 2 la 8 ore). Te urci intr-un titi-car (electric ca nu au voie sa polueze) si ajungi acolo de unde incepe traseul, pe care il faci pe jos. este mirific. Ai sa vezi pestii cum stau la mal si asteapta nemiscati, parca sunt catei la cersit de mancare (nu ai voie sa le dai).

Pun si poze, dar acum fug afara cu Remusica.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

fetelor, voi cu ce fructe amestecati iaurtul?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes
alra, sa aveti un botez frumos si sa nu uitati nimic acasa !
Daca mergeti cu autoturismul personal, aveti libertate de miscare si puteti sa ajungeti in multe locuri (desi nu prea cred ca puteti cu bb mic), pt. ca distantele sunt destul de mici.

sarumana, fac o lista si o traista mare si pun tot in ea. mai verific inainte de plecare

pentru faza bolduita te bat pe cuvantu meu! las-o in pace nu o stresa! nu merge in india cu cortu, o sa fie super ok. noi cand avea laura 8 luni am fost 2 saptamani in franta, una in normandia si una pe valea loirei si ne-am dus ZILNIC cu masina sa vizitam ceva - ba un castel, ba un oras, ba plajele debarcarii. si in normandia am mancat si la restaurant serile, ha! laura atipea in carut si apoi o spalam la 11 si o culcam. daca ii asiguri un somn pe zi (ori in masina la drum lung, ori in carut la plimbare) e bine. de mancare poti sa ii dai oriunde, de schimbat ori in carut ori in portbagaj.

uite:

Normandia

Valea Loirei

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Ca veni vorba de schimbat copilul la drum lung.
In toamna lui 2006 am venit din Norvegia in Romania, eu, Ana si mama. Ana si mama isi epuizau cele maxim 90 de zile de stat in psatiul UE. Iar dosarul Anei nu s-a aprobat la timp in Norvegia asa ca pana la urma am rezolvat la Bucuresti sa treaca granita copilul cu o scrisoare de garantie, urmand sa i se urgenteze dosarul si sa i se puna viza in Norvegia. Dar mama nu se mai putea intoarce cu ea,bilet pentru ea nu am mai reusit sa iau decat la 2 saptamani dupa plecarea mea, asa ca a venit tata sa stea 3 luni cu nepoata. Tata care in viata lui nu schimbase un scutec de unica folosinta, iar cand eram noi mici s-a eschivat la maxim. Si nici nu mai fusese vreodata cu avionul, engleza nu stie si au facut escala in Amsterdam.
Ce sa mai hazard in toata regula.
In fine sosesc ei, totul bine, ajungem si acasa si ii dau copilului sa manance. Si manca, si manca de nu se mai oprea. Iar eu o stiu pe Ana mancacioasa dar totusi, depasise limita cunoscuta de mine.
Ca sa aflu pana la urma misterul din vorba in vorba.
Tata nu i-a dat nimic de mancare in cele 6-7 ore pe drum, doar lichide .
Motivul, i-a fost teama sa nu cumva sa faca Ana kk in avion, ca nu stia procedura de schimbat copil si-i era si greu.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ma bucur ca totul a fost ok la radiografie.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Mai am cunoscut ieri o fetita asa de zambareata si vesela. S-a bucurat tare mult de vizita noastra, ar fi smotocit-o mult si bine pe Elisa daca moaca mea nu facea o fata trista ca sa o iau in brate. Are cu cine semana ca si mama ei e mereu cu zambetul pe buze, nu mai spun ce mamica tanara si frumoasa este, tot sa aibe copii. Nu degeaba numele ne duce cu gandul la zeita casatoriei, protectoarea fecunditatii. Ghiciti ?

Am fost ieri cu Elisa la radiografie de bazin si e totul bine si frumos. Nu am fost stresata pe tema asta dar pediatra a zis ca 100% sigura este doar radiografia.

Pozele noastre

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetele!

Va multumesc de urari. . Tudor a implinit ieri 5 luni. N-am intrat ca am fost contra cronometru ieri. Am fost anuntata sa ma duc la serviciu sa ma intlnesc cu directorul general. M-am stresat ca nu stiam ce sa fac cu Tudor, dar pana la urma am rugat o doamna care sta in apropiere si pe care o cunosc cat de cat. Una peste alta s-ar putea sa ma duc din iulie- august la serviciu pentru intr-o pozitie mai buna. Tudor care e atat de cuminte cu mine, a cam plans la doamna cu care l-am l-am lasat, dar cand m-am dus sa-l iau cu Maria s-a inveselit instantaneu.

Corina, LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti tu sa se realizeze!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Am vazut ca s-a discutat de ordine/dezordine ieri. Uitati ce poezie mi-a trimis un coleg:

In casa noastra, prietene, de vii
Totu-i pe dos, casa-i necuratata
Dar tu stii bine c-aici cresc copii
Iubiti mai mult decat o viata ordonata

Peretii-s plini de urme dragi, fragile
Le vom indeparta noi mai tarziu, cu spor
Facute-s de manute mici si-agile
Ce-acum ne prind cu drag in jocul lor.

Acum cam peste tot sunt jucarii
Dar intr-o buna zi vor disparea….
Copiii nu raman mult timp copii
Si ca adulti curand ei vor pleca.

Atunci vom face curatenie in casa,
Vom fi mai harnici si mai ordonati
Acum insa ne bucuram cu pruncii,
Nu ne permitem sa fim deranjati!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput