*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

fi-mea sta in fund
Cel mai frumos cadou de ziua mea!!!! e asa fericita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Bravo Arianna!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Wow, ce de noutati la bebeii nostri, bv Stefanut, bv Arianna!

De Alexa, mai stie cineva ceva?

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav, sar`na pt. link-uri...am de gand sa pun femeia la exersat retete culinare.

Am noroc cu ea pt. ca face de toate: mancare, curatenie, copil (cand o solicit). Mi-l cara de la etajul 4 la parter si invers (de exemplu), atunci cand il scot la plimbare, ca pe mine ma rupe spatele.

Mirtha, revin cu un mesaj pt. tine, dar iti voi scrie detalii pe PM ca sa nu fim off topic.

cameliam si noi avem putin mai mare fontanela si costitele din partea stanga f. putin evazate si la fel ne-a zis pediatrul ca nu sunt probleme grave si se remediaza cu un nr. mai mare de pic. de VIgantol (5 pic/zi). Ne-a recomandat sa ii procuram vit. D2 sau D3 injectabila. Am reusit sa ii procur prin niste cunostinte ale cunostintelor , din Italia. Astept sa imi parvina fiolele si sa incep. Vigantolul se pare ca nu se asimileaza f. bine.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bravegirl,frumos cadou din partea Ariannei!
Eli,ce haios e Dimitrie cel cu ochii pe fete deja ...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eiii, se apropie botezul
Lumanarea e a copilului, ma! Pai Cati are 4 nasi (adica 2 familii)...ce-ar fi insemnat sa apar cu 4 lumanari??!!
Serios acuma, e pe copil, cuma la cununie e pe miri, adica doua.

Citat:
citat din mesajul lui alra

heeeelpppp!!!!

la doi nasi de botez necasatoriti iau o singura lumanare sau 2 lumanari? popa pe mail cica 2 lumanari da nu stiu daca nu e greseala. eu stiam ca la botez e numa una.

lumanarea e pe nas sau pe copil?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Felicitari Arianei si La multi ani cu sanatate pentru tine!!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

fi-mea sta in fund
Cel mai frumos cadou de ziua mea!!!! e asa fericita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Camelia, Rebeca a avut fontanela foarte mare, i s-a inchis de tot pe la 18-20 de luni. Eu vit. D i-am dat doar 2pic/zi pana la 9 luni, cand a venit vara si mi-a indicat medicul sa nu-i dau pe timpul verii, ci s-o scot la soare. Eventual sa reiau din toamna, lucru pe care nu l-am mai facut.
Caterina are fontanela normala, parca nu ma pot obisnui, mi se pare mica Ii dau 2 pic/zi....dar uit cate 2-3 zile la rand

Stewie, crede-ma ca stiu ce simti, Caterina sta lipita de mine de cand s-a nascut. Nici nu mai are sens sa ma plang Nu sta singura mai mult de 1-2 minute, e musai sa fie cineva langa ea, chiar daca are o tona de jucarii in fata si e foarte preocupata cu ele....trage cu ochiul si daca nu esti in raza ei vizuala, arunca toate jucariile din mana si se pune pe urlat Stiu ca mai sunt cozonacei de genul asta pe aici, nu demult se plangea Malinas de David....
Eu tot sper de cateva luni ca va creste si situatia se va schimba, dar singura imbunatatire e ca nu mai sta doar cocotzata in brate, ci se joaca mult timp in funduletz Sincer, ne-am obisnuit asa incat nu mi se mai pare foarte greu Totusi inca speram ca mersul in picioare ne va salva, doar ca mai avem cateva luni bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
[Stewie, crede-ma ca stiu ce simti, Caterina sta lipita de mine de cand s-a nascut. Nici nu mai are sens sa ma plang Nu sta singura mai mult de 1-2 minute, e musai sa fie cineva langa ea, chiar daca are o tona de jucarii in fata si e foarte preocupata cu ele....trage cu ochiul si daca nu esti in raza ei vizuala, arunca toate jucariile din mana si se pune pe urlat Stiu ca mai sunt cozonacei de genul asta pe aici, nu demult se plangea Malinas de David....
Eu tot sper de cateva luni ca va creste si situatia se va schimba, dar singura imbunatatire e ca nu mai sta doar cocotzata in brate, ci se joaca mult timp in funduletz Sincer, ne-am obisnuit asa incat nu mi se mai pare foarte greu Totusi inca speram ca mersul in picioare ne va salva, doar ca mai avem cateva luni bune

Stewie, Lauramiron, si noi la fel! Dar incerc sa il obisnuiesc si cu alte persoan, mai ales afara. Este destul de sociabil in general, dar daca i se pare cate o persoana "nu stiu cum" plange si tb. sa il iau eu in brate si atunci se linisteste si rade, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ma rupe spatele rau de tot. Asta mi se pare cel mai greu.

Bravo Ariana!!

Si noi stam in fundulet, dar suntem mari si nu este o surpriza ! Ia priviti La joaca! http://entertainment.webshots.com/video/3037634430105085209QWbDaV

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

O initiativa deosebita:

http://www.cartipentruorfani.ro/

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

a dat mail: o lumanare! (pe care evident ca am uitat-o acasa, tre sa o dau la florarie la decorat)

da, vine botezul si au inceput sa vina neamurile sambata, de ziua lu mandea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput