*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (53)*
Raspunsuri - Pagina 19
Flowers spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stewie Mamici..HELP Am si eu doua intrebari Daca gogosarul meu se trage de urechi si se scarpina la ochi ce poate fi? Ca nu pare racita,n-are temperatura sau altceva...poate sa fie tot de la dinti? Am spalat-o pe fatza cu ceai de musetel dar vad ca tot asha face de vreo 3 zile. Iar nr 2...o tot studiez in gura asteptand dintii si am vazut ca cerul gurii de destul de alb, e normal? Multumesc Thea Sofia (8 dec 2008) http://community.webshots.com/user/stewie80 |
Poate ii este somn. Julia isi freaca urechea pana adoarme.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
Flowers spune:
Bertha, sunt trei parculete mici de la mine pana la Prosper. Cam in astea ne-nvartim.
Poate stiti deja de laptele Dorna Bio uht, ambalaj verde. Iese multa branzica din el.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
BraveGirl spune:
multumesc pi urari! sunteti niste dragute! 
eu sunt in focuri cu bagajul...revin cd termin, dc e o ora denta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Mada spune:
La multi ani Corina si concediu placut, ff frumos orasul, eu sunt indragostita de tot de acolo!!!
Distractie placuta!
Ilinca si Rares
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui alra si nu e musai sa schimbi ceva prin urlete ci poti insista sa il pui de exemplu in scaunul ala de 10-20-30 de ori, cu cate o jucarie, cu un bib cu suc sau lapte, sa te joci cu el de acolo pana il prinzi o data cu garda jos si accepta si apoi ai un precedent si iara il pui si tot asa pana incepe sa ii placa asa le-am invatat eu pe fete sa doarma in paturile lor, cu multe insistente, nu le-am lasat sa urle pana au ragusit. |
Alra,
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui stewie Mamici..HELP Am si eu doua intrebari Daca gogosarul meu se trage de urechi si se scarpina la ochi ce poate fi? Ca nu pare racita,n-are temperatura sau altceva...poate sa fie tot de la dinti? Am spalat-o pe fatza cu ceai de musetel dar vad ca tot asha face de vreo 3 zile. Iar nr 2...o tot studiez in gura asteptand dintii si am vazut ca cerul gurii de destul de alb, e normal? Multumesc Thea Sofia (8 dec 2008) http://community.webshots.com/user/stewie80 |
Piciul meu se trage de ureche si se fraca la ochi numai cand ii este somn. Se trage de ureche asa de tare ca am impresia ca o sa si-o rupa in curand!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Se pare ca e comun gestul cu urechea.... si zibe si-o freaca de zici ca si-o rupe, cand ii e somn, sau e obosita tare, insa nu tot timpul.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
ginye55 spune:
Bravegirl la multi ani! Numai fericire si bucurii alaturi de cei dragi!
Olivia am admirat pozele! Superb!
pici cuminte si grasan!
La multi ani cozonaceilor care au mai implinit o lunita azi!
Eli 
Ami 
Babyzapi 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
fi-mea sta in fund 

Cel mai frumos cadou de ziua mea!!!! e asa fericita.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
De trei seri facem si noi baie in cada.
Am scapat de balaceala din pat.
Nu prea pare el incantat de noua scaldatoare, dar nici nu plange. O sa se acomodeze el. ![]()
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii