Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu stiu ce 35 de grade vor fi azi, ca la Ploiesti ploua

Clau, uitasem sa te trec in listuta de azi Zi frumoasa si usoara cu Rebe

Bitza, tine minte ca tu nu ai fost la nicio intalnire. Va trebui sa ai scutire serioasa ca sa lipsesti

Suntem cu bagajele la usa...poate si plecam !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, stai linistita ca nu observasem, daca nu-mi ziceai tu acum habar n-aveam...Sunt obosita...Da, si la Bucuresti s-a inorat rau de tot, e cerul negru, s-a intunecat si in casa, trebuie sa aprind lumina. Offff, in felul asta nici in parc n-o sa pot iesi...
Mda, gata, deja ploua...

Rami, v-am vazut, sunteti niste frumosi. Ce super ca a invatat sa coboare din pat, ai scapat de o grija...Rebecca inca se arunca ca un bolovan daca o las. Desi stie multe lucruri, asta n-a invatat...nu stam in pat decat cand ne bagam la culcare...musai sa invete si ea ca mi-e frica mereu...Si noi stim sa fluieram . Frumos se joaca Andru cu tati in filmulete, dar vezi ca acolo ai scris "tataie" in mai multe randuri si Andru e cu tati.

Mergi la inceput

Mamaaaa, ce ploaie!!!!

Mergi la inceput

Heiiiii, nici o randunica n-a mai ramas acasa?? Toate sunteti plecate in plimbari? Offff...., ma bucur pentru voi dar voiam si eu companie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aici, Clau...ce plimbari??? Culmea e ca noi mergem la botez, la puiul nasilor...biserica in oras si petrecerea la ei acasa, pe acolo pe la Domnesti...Iulia e plina de muci si habar nu am cum sa o imbrac (abia am gasit pt mine)
Daaarrrr, pt botezul de maine vestea buna e ca ma incape din nou o rochita mov faina tare, ce o credeam pe veci pierduta, noroc cu rotavirusul

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty ca nu m-ai lasat singura cuc pe crenguta! Felicitari ca intri in rochita mov si sa va distrati minunat la botez. Chiar ai nevoie. si Iulia scumpa, sper sa-i treaca repede mucisorii.

Vad ca a stat ploaia, s-a luminat putin, sa indraznesc sa ies afara? Daaaaaa!

Mergi la inceput

Spre norocul meu, Iulia doarme de o ora si jumatate. E bine pt ca dupa-masa mergem la nasi si pariez ca nu va mai dormi deloc; in schimb are timp si loc acolo sa stea afara la aer FOARTE curat, asa ca fac tot posibilul sa o las sa mai doarma...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici, nu v-am vazut de mult

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Tema pt acasa: aveti cea mai vaga idee cam cata carne mananca intr-o zi copiii vostri?
Cand a venit soacra-mea ultima data, i-am scos la dezghetat bucata portionata de piept de pui pt pranzul Iuliei; a facut ochii mari: "Atat de putin??". Cum am cantarul meu pt diabet, am psu bucata pe cantar sa vad cat e: 60 g. Ea cica: "pai ar trebui sa manance cam 100 g!"
Mai nene...eu stiu ca o friptura la restaurant e cam 150 g portia si eu una ma satur din ea...Vi se pare putin 60 g de carne??

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty, mie una nu mi se pare putin.....dar la mine cum Antonia nu manaca prea multa carne......nu cred ca sunt un punct de reper.....

Olga...imi pare rau sa te anunt dar am fost la prima intalnire a randunicilor cu puii in parculTineretului la Cafeneaua Actorilor......sac,sac,sac,,,,nu prea cred ca ai fost tu atunci....daca imi amintesc bine

INTREBARE: vreau sa-i fierb Antoniei un ousor dar moale sa-i-l fac cu miez de pine amestecat.....au voie sa manance oul cu galbenusul moale???sau voi ati dat deja????daca puteti sa-mi raspundeti acum, ca trebuie sa se trezeasca si vreau sa-i fac de mancare.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput