Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

inca una, gasita de sor-mea, ce 'aud' americanii, am lesiiiinat de ras!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Niple, niple

Baaaiiiii, daca mai pot sa rad la ora asta e bine Mimo, lasa-ma, te rog, sa ma dau eu cu capul , poate imi trece si nasul asta infundat!!!
Mai, ati mai pomenit de cateva zile, de cand am remarcat, non-stop am nasul f. infundat V-am mai zis asta azi?

Deci, de ce ma dau eu cu capu'
Vine soacra-mea la mine, ii pregatesc ghiozdanasul lui Vlad, mananca, s ejoaca nitel la calculator, ne imbracam si noi sa iesim afara siiii...incepe Vlad sa urle, efectiv, ca-l doare urechea . Stam nitel, masam, pipaim, il tin in brate, distrag atentia...nimic frate...se tinea de urechea stanga!
Era 7 si un pic...ies pe usa si plec spre cabinetul lui Stanciu, cu tupeu...o sun pe asistenta, zice ca dr. strange sa plece...sa-l sun pe el, ca ea nu poate sa intre peste el sa-l intrebe daca ne primeste Il sun pe dr...nu raspunde la tel...sunt de 3-4 ori...ajung intre timp la cabinet, ieseau unii de-acolo si imediat se incuie usa! bat la usa...nimic...sun iar pe asistenta, pe dr...nimic...ce naiba sa fac?? Vlad imi plangea si se tinea de ureche...iau un taxi si ma duc la Budimex, la ORL...il consulta, otita medie acuta
E posibil asa ceva?? tocmai ce scriam ca de o saptamana si ceva e ok!
Frate, chiar asa, sa-mi faca una dupa alta??? Ariel, pot sa vin in club la tine?? o mai luam si pe Nico si pe Simo

Nu va zic ce mila mi-era de Vlad, cum ma apucase tremuratul pe mine, ca urla saracul si tremura si el...of...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nipple nipple haaaahaaa nipple nipple

off bubu imi pare rau ..multa sanatate lui vladutz ..pfiuu dr ala si asistenta merita ...il felicit pe stefu care mananca carnitza taiata bucatele andru meu daca simte carnitza oracaie imediat,singura mancarica care nu o pasez e ciorbitza ..a ieri a mancat si el cartofi de la cuptor pasati cu furculita si apoi a luat bucatele din farfuria mea si musca din ele...

o tuchita catalina...

luny distractie placuta in club suuuper din aducere aminte te descurci daca nu te uiti in stanga in dreapta

mimo vad ca intampini porblemutze cu grecia...ei hai ca osafiebine...off si la mine andru pe zi ce trece incepe sa-mi arate ca e barbat acum de cand se da singur jos din pat deabia il mai pot tine cand il schimb,imbrac ca ar vrea numai jos si se arcuieste ,se zvarcoleste si plange de multe ori imi vine sa ma dau cu

mstela pt mesajul din capitolul trecut..l-am vazut azi dar am citit printre randuri ca nu am avut timp..dar m-am intors doar nu-mi scapa nimic.. teo nemancacioasa ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, imi pare rau. Sa ii faci ma un exudat faringian si unul nazal! Asta daca inca nu i-ai dat antib, desi nu cred... Dar la o saptamana dupa macar... Pup sa treaca, e nasoala otita... Dar pe mine sa nu ma luati in butoi, da?? M-am saturat de butoaie, mai ales ca ploua la noi si am fi vrut sa iesim...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata_tonic
Olga
Luny
Clau
Stela
Vali
Mimo
Cata_tuchi

Prezenta obligatorie a tuturor randunicilor la intalnirea din 14 Iunie, ora 17:00, Club Bambi, Str. Ghe. Dem Teodorescu nr. 16 bis, sector 3 (zona Pta Alba Iulia – Biserica Delea Noua)

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Azi se anunta 35 de grade la Ploiesti, o tulim la tara.

Va pupam si sa nu mai citesc decat de pui veseli si sanatosi!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi

Clau,Tonic.....multumim ca ati intrebat de noi....ma, nu stiu ce sa zic???caca tot face cam de doua...chiar trei ori pe zi......iar inainte de faza asta se stabilise si ea si facea o data seara cam inainte de baie......

legat de intalnire......stabiliti voi, si cand se apropie momentul va confirmam sau nu venirea.....

Bubule stii ce mi-a trecut prin minte....vorba lui Gecko...mai fa o pauza....si parerea mea este sa intrii in bucatarie...fierbi un rasol de vita si-l halesti cu mult hrean proaspat ras....si eu zic ca te desfunda instantaneu.....

hai sa ma dau si eu mare....mi-am luat mobila de sufragerie...vine tata azi sa o monteze....de abia astept!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, buna cafeaua.

Bitza, eu zic ca nu-i rau de 2-3 ori pe zi...si Rebecca are zile cand are 3 scaune , depinde si de cat de mult mananca, daca alte simptome nu are, e bine.

Olgutza, distractie placuta la tara. Eu o sa ies doar in parc...paul avea ceva treaba la Peris, unde este si o balta si l-a luat si pe Razvanel cu el. Asa ca sunt singura cu Rebe azi.

Revin...

Mergi la inceput

Asa...

Bubu, imi pare rau de otita lui Vlad, offff ce mai trageti si voi.

Mimo, ai rezolvat cu Despotiko? Eu inca mai caut, nu m-am hotarat la nimic...Oare ce mai astept?

Rami, mai pui odata link-ul cu poze?? Cred ca mi-a scapat o serie cu Andru...

Stela, si mie mi-a placut mesajul cu sufletul pereche.

Plange Rebe...as iesi afara, dar vad ca iar s-a inorat, cred ca mai vine o rapaiala...

Mergi la inceput

Sunt cu capu'!!
Ramo, gata, am gasit link-ul cu poze, il ai chiar la semnatura si este chiar pe pagina asta..., musai sa mai beau cafea ca vad ca nu m-am trezit inca! Acus ma uit la poze...

Mergi la inceput