Puiuti de Randunici 2008!! (263)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Dupa niste ture de , m-am hotarat sa scriu...nu mai aveam nici un chef...Acum stau la aerosoli si va scriu, mi-am pus acc cu ser sa-mi curga mucii
Am avut o noapte groaznica, Vlad a dormit intre noi, din juma in juma de ora plangea, tipa, se trezea...a avut febra...i-am dat la 3 ore cate ceva si degeaba...dupa supozitor cu novocalmin, la 2 ore avea 39,7 . I-am pus supozitor cu diclogesic si ciorapi ci otet, comprese pe frunte..jale mare...acum e ok, i-am dat si augmentin, vad ca nu a mai zis ca-l doare...of, of, mai, mai...

Aseara am stat pe mess pana la 1 noaptea cu Ariel sa ma doftoricesc in direct . Doua ore am avut nasul infundat, nici un fir de aer nu puteam sa respir pe nas...frate...groaznic, nu va mai zic...

Asa. Mai, si voi chiar pe 14 vreti intalneala???
Vreau si euuuuuuuuuu!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Naty, distractie placuta la botez si sa faci poze in lochita .
Cu carnita, eu zic ca e bine, eu ii pun cam 2 linguri cu varf de carne taiata cu cutitul, s-ar putea sa fie mai putin decat ii pui tu...

Bitza, eu nu i-am dat out moale pana acum, i-am facut nici tare, beton, nici moale...era ceva intre, dar nu se imprastia galbenusul. Chiar ieri a mancat unul intreg cu painica

Ma duc la bucatarie, ca am pus sa fac ciorbita si pilaf de pui...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Salut si de la mine...
Naty cum Doamne iarta-ma sa manance 100 g carne?...mi se pare enorm, avand in vedere ca pediatra mi-a spus ca masa normala ar fi in jur de 200 g..jumate sa fie carne, mi se pare prea mult, ce mai ramane din legume! tot cam ca tine ii dau si eu, cam 2 linguri cum zicea si Bubu. Plus ca le dam zilnic!
bitza cica ar fi mai ok oul macar cleios, prin fierbere se distrug eventualele nenorociri, salmonella etc, daca ar fi...d-aia ar fi mai indicat oul tare..am mai scapat si eu cate un galbenus moale, oricum..
bubule fir-ar ei de mucozauri si nasul tau infundat, toate odata... multa sanatate voua

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, sanatate. Vezi de ce ziceam sa il mai tii acasa in toamna ? primul an de colectivitate e naspa rau, mai ales la unii... Lasa ca va trece, exudat ai apucat sa-i faci?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit si noi de afara, a fost placut. Rebe iar era sa adoarma dupa masa in scaunul ei...iar am luat-o rapid, i-am facut bibele cu ea in brate si doarme acum de rupe patutul in doua!

Bubule, offff ce rau imi pare, v-ati chinuit tare azi noapte, fir-ar ele de bolesnite. si sanatate multa, sa treaca toate relele.

Bitza, si eu am mai scapat cate-un out moale din cand in cand. Rar ce-i drept, dar i-am dat de dat si i-a placut.

Naty, si eu zic ca este ok asa, eu n-am masurat dar cred ca tot cam pe acolo sunt.

Miha, ce mai faci? Ce mai face Luca?

Merg sa-mi fac o portie de cereale cu lapte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mamaaaa, ce ploaie!!!!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Unde? Trimite-o si pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Mamaaaa, ce ploaie!!!!

Unde? Trimite-o si pe aici!

In Titan, a plouat de-a rupt!!! DAr n-a tinut mult, asa ca la 12 am iesit cu mandra la joaca in parc.

Mergi la inceput

Nico, nu i-am facut exudate, n-am avut cand...iar cu gradi...la toamna nu s-o mai imbolnavi?? Oricum o sa-l tin acum acasa si cred ca si cele 2 saptamani cat suntem noi plecati...

Stef tot haraie si el de zor

Si la noi a plouat dimineata, o super rapaiala de vreo 10 minute...

Ma duc sa-l culc pe Stef, Vlad are iar febra si sa-i pun sotetute cu otet...apoi la nani, ca sunt rupta, nu mai pot!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,nasol de tot cu otita aia.David pana acum mi-a facut de 2 ori si tare suparici era.i-a trecut cu picaturi pt urechi...si da,mai ,uite asa am avut si eu o perioada cu copii,cand termina unul cu vreo boala,incepea celalalt cu alta,apoi avea sotu probleme...mama lor de boli!
sa il tii la caldura,sa nu fie in curent,ca il doare mai tare urechiusa.multa sanatate si lui,si tie-sa se desfunde nasul ala o data!
Naty,mi se pare exagerat de mult atata carne pt un copil de 1 an...eu ii pun tot ca Oana,2 lingurite cu carnita taiata marunt!
sa aveti distractie placuta
MIha-hai mai zi cate ceva

La noi nici nu ploua,nici nu-i cald,nici nu-i soare ,cam bate vantul si e intunecat:tocmai bine!
Ma duc la bucatarie ca am "program artistic"

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau, simo

am mai fost si intre timp in oras dupa una alta...

cu Luca nu stiu ce se intampla, nu doarme noaptea linistit. se trezeste frecvent. nu i-am vazut nimic nou in gura, desi suntem tot la cei 6 dinti din luna a opta. m-a intrebat randunoiul ca "nu cumva laptele praf e energizant?", ca-l invidiam pe Luca ce energie are toata ziua, iar noaptea nu doarme bine si nu pare a-i fi somn. peste zi mai doarme de 2 ori, in ture de maxim 1 ora.
habar n-am... seara se culca pe la 10, deci nu adoarme devreme. la 6,30-7 in general e in picioare.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput