Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Boo nu cred ca este vreo problema cu datele de pe buletin

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Hai ca azi am limbaritza, am iesit oarecum din butoi deoarece corpul meu incepe sa-si revina la formele initiale. Nu am slabit prea mult dar am iarasi talie, burta s-a micsorat simtitor ce mai, incep sa ma recunosc si sa incap in unele haine. Tin si o cura semi Montignac de vreo 3 saptamani, oricum am renuntat complet la paine, dulciuri, cartofi, paste, orez si acum chiar m-am obisnuit cu noul mod de alimentatie. Sper sa vad rezultate din ce in ce mai bune.

Nausica cum stati cu pregatirile pentru mare?

Luminita mi-ar placea si mie sa intalnesc o mamica eroina si 2 huni frumosi. E ok daca te sun saptamana viitoare sa ne vedem in IOR? Fetele vesele( Nikolici, Ramo, Babytza etc) va mai bagati la o intalneala? Ca daca plecati inainte de a iesi toata lumea de la serviciu nu va mai fi un dezastru drumul de intoarcere. Si sper sa o luati si pe matracuca sefa cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

laura...sper sa ma uit pe ea diseara...la carte ma refer.
Boo, faci cinste pt premiu, dea?cu pepene?
ankusa, nu ma supar...eu stiam ca depresia e aia cu....lame la venele mele...dar eu ma tem pt venele altora....ce sa fie..ce sa fie
alexa, multu...iti dau pm ...imediat!

pt fetele cu...probl la putulica...noi am fost la un chirurg-o doct superrr draguta si atenta (bine, la medlife..si am dat si vreo 200ron pt..."interventie" )...dar a contat f mult cum s-a comportat...mai ales ca nu e asa usor pt baietei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

simodina...deci o sa mirosi a peste.....deeeee......daca daca vrei sa fii sirena.... si mihaela...la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

simodina...deci o sa mirosi a peste.....deeeee......daca daca vrei sa
fii sirena.... si mihaela...la fel.

carla,mami de putoiu sasha

Hmm, dupa povestea Giuliannei mintea mea tinde catre balena dar ochiul bata-l vina tot sirena vrea sa vada in oglinda Dar nu vrea sa miros a pesteeee, te rooog, urasc mirosul
si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna... ce mai faceti?
revin si eu dupa o lunga absenta ..... in care m-am mutat si n-am avut internet...

va pup si vreau sa va intreb ceva,.... tocmai vin de la oftalmolog cu bebe si mi-a zis ca s-ar putea sa aiba nevoie de dezobstructie de canal lacrimal.... mica interventie./ vroiam sa stiu daca vreuna dintre voi stiti ceva despre asta sau daca ati facut?

multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Boo daca nu le dai si vreun numar cont de la banca eu zic ca e ok, dar suna intai si asigura-te ca nu e vreo companie din asta fantoma.

Eva, culmea Vladut nu reactioneaza la astfel de situatii. Ma trage de par si eu incep si vociferez iar el se amuza mai tare, ma pupa\pisca\ gadila taica-su si n-are nici un fel de problema, in cel mai rau caz se uita foarte atent la ce facem. In schimb sa zic ca daca ma simte nervoasa si el e la fel....vorba aia nu seamana 5 degete de la mana.

Ratonelu` nu-I musai mami sa atentezi doar la venele tale, din cele citite de mine si proiectarea unor ganduri negative, stari care au o repetativitate in timp tot depresie se cheama. Aici vorbesc din proprie experienta, si nici acum nu pot spune ca stau pe roze. :-( (ex: nu pot sa-I dau lui Vladut mancarica cu bucatele mici inea, mi-e frica ca se ineaca, sper sa nu fiu atat de nebuna incat sa-I dau pasat si la 2 ani :-).
Si bineinteles ca daca cineva (rude, prieteni) incearca sa-I dea ceva mai faramicios (ex rice biscuits) eu reactionez imediat...o fii bine, n-o fii da` deocamdata pana nu-l vad eu ca mesteca....eh ce zici? Nu-I asa ca-s dusa? ;-)

pupam bobocimea :-p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna ziua bobocime!

In primul rand multumim tuturor de urari si un mare ptr micutul Robi pe care abia asteptam sa-l revedem
Totodata dorim sa uram tuturor sarbatoritilor zilei!!!

Bilant la 7 luni - greutate 9,030 kg; inaltime - 72 cm.

Ref targ... am lasat pe acolo multe milioane, dar sunt incantata in special ca am reusit sa "tunez" caruciorul... cu husa, geanta si umbreluta noua (umbreluta am luat-o cu o zi inainte de la noi din cartier)...
In rest am luat diverse maruntisuri ... costisitoare!!!

Ref fobii... eu am o droaie... incepand cu teama de intuneric, inaltime, etc... sper sa reusesc sa nu i le transmit si Sorinei...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

La multi ani sarbatoritilor...

Ratonelu' cum a rezolvat dr problema cu decalotarea la medlife? fortat sau chirurgical?

Banu, imi pare rau dar nu stiu cum sa te ajut... bine te-ai intors...

Fetele vesele, cand mai faceti intalneala, imi spuneti si mie? Ca mi s-a deschis apetitul...

Preety, felicitari pt bilant.

Votat Maya si Bighidel.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput