Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

aaa....... la baby expo ati fost? cum e?
mersi
poate ma duc si eu maine ....

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ANKUSA....ESTI DOAR GRIJULIE..
ce sa zic...sincer vorbind...mi-a mai zis o prietena cam ce stiu tu...poate trece ,,,ca nu vreau sa-mi iau lame.
prety....moammaaaa......ce fetitaaa mareee!!! spunem noi astia...mici...miiiiicccciiiii..mici. nu spunem ce si cum ca ne facem de ras.
alexa, cu un fel de...."sulita"...ii bag ape langa pielicica...dureaza f putin..dar o sa urle putin baiatu...dar cica mai mult ii e frica..adika durerea nu e asa...ff mare...desi este
oricum...ii da cu ceva inainte...un fel de "anestezic" local...
oricum, doct este super.tanara, atenta, iubitoare de copii..etc.
cum tre sa fie o doct
banu, nu stiu....bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor am si eu o intrebare...cam la ce diferenta de zile/saptamani apar dintziisorii de sus fata de cei de jos??? ca Andrei e marait de nu se mai poate si ma gandesc ca poate, poate ceva pe acolo? ......la gingie degeaba ma uit ca si la cei de jos era umflata gingia si se vedeau dintzii de la 4 luni si abia la 8 jumate au aparut.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Eva si Mihai avea pana ieri aceeasi problema. Daca il strigam pe sot sa vina din alta camera, plangea cu foc. Ieri m a surprins placut. Mi am strigat sotul sa imi aduca ceva si s a uitat rapid la usa sa vada daca apare tati. Ce mai am un baiat mare. S a prins in sfarsit cum sta treaba .

Vad ca au fost mai multi bobocei bolnavi. Din pacate, si al meu a fost in we.

Stati imi revin, ca am un pic de treaba la birou.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nausica si eu sunt fan montagne-russe m-as da non stop...Pacat ca la noi nu prea sunt misto si nici nu am incredere in cum sunt puse. m-am dat la greu in Anglia
Ce scumpa e Ania Cum se tine ea de cercurile de la tarc

Lumi te pup si te stimez pentru cum te descurci cu hunii

Roxi tinem pumnii !!!! Si facem si galerie pt Mikul !!! Sa ne spui cum a fost

Preety felicitari de bilant !!!!!

Banu Dar nu stiu sa te ajut

Andy galro noua ne-au iesit cei de jos pe 21 si pe 29 aprilie. Acum inca ii asteptam pe cei de sus

Am reusit si eu dimineata cat au fost plecati baietii la plimbare sa imi aranjez sifonierul ...era dezastru in el. Hainele de vara erau in cutii pe sifonier ce mai...jale Acum e totul la dunga Si am avut timp sa dau si cu aspiratorul , sa sterg praful ...etc...coool !!!! E ordine si pace la mine in casa Piciul doarme

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Joy, cum e Sofia?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Pana acum doar 3 kk, unul nocturn. Ieri pana la 11 dimineata avea 4 deja la activ. Suntem pe drumul cel bun, sper, Doamne ajuta!

Abia astept plimbarica din JDL , pana atunci mergem in iunie in Olanda 1 sapt, ca n-avem stare.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Fetelor am si eu o intrebare...cam la ce diferenta de zile/saptamani apar dintziisorii de sus fata de cei de jos??? ca Andrei e marait de nu se mai poate si ma gandesc ca poate, poate ceva pe acolo? ......la gingie degeaba ma uit ca si la cei de jos era umflata gingia si se vedeau dintzii de la 4 luni si abia la 8 jumate au aparut.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

La noi au aparut doar 2 dintishori, unul la 7 luni si unul la 8 luni si 3 zile. Ambii de jos. In weekend face 9 luni, asa ca asteptam cu interes dintzisorii de sus...

uite aici ce scrie la carte: http://www.reclama/Cronologiadezvoltariicoroaneisiradaciniidintilortemporarisipermanenti-articol-89.html

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

OAna ce dulce e bebelul din clip

Anca va pooop

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Joy ma bucur ca e mai bine Sofia Tot asa mamico

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytzule io am inceput de diminetaza( de ieri aveam de gand de fapt ) sa fac ordine in sifoniere dulapuri si ce mai e, zici ca a picat bomba , si am un chieeef

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput