Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Ada sorry daca aflii ceva remedii te rog sa imi spui, de-o viata caut
Eu de data asta am salvat salteau ca prin minune, nu stiu cum, cred ca am dormit pe burta si pampersul nu stie treburi d-astea
Astazi mergem la dr si probabil il va decalota nebuna., poate ar fi mai bine sa mergem la chirurgie, nici nu stiu, am tot asteptat, am dat cu vitamina A, dar nici o imbunatatire, la fel de putin se trage, aseara l-am surprins facand pipi in 2 jeturi, nu stiu daca a fost o intamplare sau e vorba deja de jet intrerupt
Mami de Mikul Robert Constantin
_giulianna_ spune:
Sa ma tii si pe mine la curent. Eu iar am o trimitere la spital pentru interventie, pediatra o tine sus si tare sa decalotez fortat, dar pe unde ma duc toti medicii imi spun ca pana la un an nu se recomanda nicio interventie. Asa mi-a spus si pediatra de la Biomedica, asa mi-au spus si cei de la Grigore Alexandrescu.
O sa-i cumpar astazi Vitamina A Forte si sa insist dar am eu asa un feeling ca tot la interventie ajungem.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
laureta spune:
citeam ca tzintura de marar e buna pt probleme femeiesti, azi mac sa iau cica creste si deci fac doo treburi
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
_giulianna_ spune:
Lidia multumesc pentru raspuns! Incerc sa tin de azi desi nu stiu daca o s-o duc pana la capat. N-am suficienta vointa
Nerantula pupam haiducel mucios.
Ticker Edi
CD27 spune:
giulli la voi asa a fost mereu? ca la noi se decalota ceva mai bine si asa brusc parca s-a lipit ca altfel o mai fentam noi pe dr dar acum sunt ingrijorata sa nu fi aparut vreo infectie ceva (e un punct alb sub piele)
Mami de Mikul Robert Constantin
simodina spune:
Nerantula eu am patit-o si cu Serban si cu Mara sa-mi urle neconsolati din cauza de muci multi si respiratie dificila. Serban se manifesta mai rau si la fel chiar si acum, la aproape 4 ani, daca se intampla noaptea. La Mara insa imi este mai usor sa determin cauza ca urla, se opreste cateva secunda si incearca sa respire apoi urla iar...Pt muci ophtameson-ul are cortizon si stiu ca te feresti de el, pe Babymom imi amintesc ca am auzit-o de Vibrocil diluat 1:1 cu ser fizioligic. Mai poti sa-i incalzesti in bainmarie serul fiziologic inainte de a i-l turna in nasuc, sau sa-i faci abur in baie si s stati acolo cateva minute ( daca n-ai aparat de aerosoli) sau la baita seara sa-l speli pe cap cu apa atat de calda cat poate suporta ( desfunda sinusurile ) si apoi sa-l aspiri cat poti de bine. Noaptea e bine sa-i pui umidificatorul de aer in functiune. Daca vezi ca nu se amelioreaza in 2-3 zile atunci eu i-as introduce Eurespal, dar suna-ti si dr sa vezi ce parere are...
_giulianna_ spune:
Cum sa zic...parca era mai bine inainte dar tot lipita era. Dar parca parca se vedea putin varful...acum nu se mai vede nici macar ala. Insist de azi cu Vitamina A Forte.
Ticker Edi
AlexaM spune:
CD...pupam cucuiul sa treaca repede.. In legatura cu decalotarea...gandeste-te bine inainte si dr sa faca asa cum zici tu, adica ori decalotare fortata ori chirurgical...dar n-o lasa sa iti impuna ea. Sa iti explice ambele variante si sa alegi tu. sa fie bine.
Ada si Lumi aveti toata admiratia mea multa rabdare si putere...
Eva, Matei se supara daca ma vede pe mine suparata, daca vorbeste cineva rastit sau tare, daca vede alt copil ca plange sau daca ma vede pe mine jucandu-ma cu alt copil (mai nou ). In schimb rade daca rad eu, daca dansez sau cant (oare e o critica?)
Noapte si el tipa, insa m-am convins ca face asta ca sa ma strige. Cand ajung la el si ma vede zambeste...daca e cu noi in pat si se trezeste...n-are treaba nu plange nu nimic...deci eu cred ca plansul lui este ca sa ma atentioneze ca s-a trezit si stie ca reactionez. De fapt nici nu e plans...ma striga..
Fobii: eu nu am insa tata sufera de claustrofobie, dar eu nu am nici o problema, nici sora mea...nu-mi amintesc sa imi fi explicat dar sigur am inteles ca e o problema a lui...nu generala, dar nici nu l-am vazut speriat...asa ca..nu stiu ce sa zic...
Nerantula, imi pare rau de muci...sper sa treaca si tin pumnii sa fie cu 2 liniute daca asta iti doresti...
Babytza...am ras de faza cu gandacelul pe manutza Tinei...
Giulianna, tare rau analogia sirena-balena...mai ales ca eu sunt mai balenutza ...asa...
Ratonelu, da-mi un PM cu o adresa de mail sa iti trimit un stat (de la sotu' cu dedicatie...)
Pupici si o zi excelenta sa aveti.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Boo spune:
nu mi-ati raspuns .. ce sa fac ? sa dau datele din buletin pe mail la La redoute . ro ? mi le cer ca sa imi trimita codul unul voucher ..
AlexaM spune:
Nu stiu ce sa zic...si eu am devenit un pic paranoica. Din experienta profesionala iti spun c atoate datele astea se folosesc pentru a forma statistici si baze de date.. etc asa ca nu ai avea teoretic de ce sa iti fie teama.
Eu stiu ca am dat datele mele de multe ori... (n-am castigat nimic ,din pacate, dar m-am inscris in diferite cluburi...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto