Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica esti de a mea.Chestii de astea cu adrenalina le iubesc.Praterul a fost si este unul dintre parcurile mele preferate.De cate ori ajung in Viena, bag o dracie de iti sta matza in cui.Montagne rousse prea slabutz pt mine.Mie imi plac alea cu G uri multe..de te invarte pana scoti limba.:)
Si ma intreb...de ce oare ma doboara un paianjen???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ia uitati ce draguuuuuuuuuuuttttt !!!

Mergi la inceput

lumi ce sirena sunt in pozele tale cand eu in realitate sunt o balenutza.

Si apropo giulianna pot avea trasaturile sirenii si personalitatea balenii.Deci pot fi un hermafrodit ceva...sau centaur???

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE OADU
LA MULTE LUNITZE SORINA
LA MULTE LUNITZE EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

ieri la babyexpo avea si La redoutte un stand. si puteai sa te scrii pe un talon sa participi la tombola. Azi m-au sunat ca am castigat un voucher de 100 ron. E prima oara in viata cand castig ceva la o tombola!! dar ma pun sa le dau pe mail datele din buletin. CNP si serie si numar, adresa .. tot. Sa le dau ? A inceput sa-mi fie frica de d'astea. Oare ajung la alta fobie ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor fac poooc, nu mai vine ciclu asta o dataCe se ia pt ciclu si SPM? Ma urc pe pereti

Nerantula dintzocu e de vina ai sa vezi

cosmy bafta la examen

giulianna vise taica vise( zic de materialul dat de tine sirene & balene)

moni hai ca mai e un pic

irina cum sunteti?

eva Bianca ma mai musca si cad zic aaau se uita atenta la mine daca o las si bazaie

lumi frumoase poze

nausica pupam bb catarator

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello!
Ada, Laureta, merci pt raspunsuri, deci tb sa astept sa invete ce si cum. Deja are un cucui si un ochi cam rosu, ca ea incearca sa se lase in jos acum, dar nu prea reuseste si se da cu fruntea de marginea patutului. Cel putin nu se mai lasa pe spate ca o scindura.
Giuliann, hai ca m-am distrat cu balenele vs sirene.
Nausica, nu stiu ce sa zic cu fobiile, eu nu prea am, cel putin asa cred, asa ca nu stiu cum o sa reactionez in cazul in care o sa-mi descopar vreuna pe viitor. In schimb, sint ca Boo, sa nu ma bagi frate in nebunii din alea de stai cu capul in jos.
Boo super dragut catelul cu cupilu. Noi am fost la o ferma acum o saptamina, si nenea ala avea un cal imens, cica de o tona si ceva, iar calul se apropia pasnic de carutul Elsei. Pot sa-ti spun ca mi-a stat ceasul, nu ma gindeam decit ce se va intimpla daca va deschide bestia gura. Nu a fost asa, calul era super blind (proprietarul stia, normal, ca altfel nu l-ar fi lasat liber linga noi).
Nerantula, scoatem majoretele???? sa stii ca si eu am un vis din asta, sper sa se indeplineasca cit mai curind. In schimb eu vreau albastru, daca se poate

am citit tot, dar am uitat mult... asa ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
va pup!!!!!
mi-am amintit ceva...vreau sa vad si eu pozele din IOR, unde le gasesc?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Morning ;-)
Mmmmm, e o dimineata frumoasa si la Londra, sper sa nu jinx momentul ;-). Noi suntem ok, gingiuta e sparta dar dintocul se lasa asteptat.

Asa, fobii: serpi, paianjeni, viespi, si....crocodili (cand ii vad la Tv schimb programul).
Cat despre NU - parerea mea proprie si personala e ca trebuie sa corelam cumva sistemul nostru de valori cu cel pe care copilul I'll va intalni in comunitate. Daca eu ca parinte spun intr-un mod si educatoarea\profesorul etc intr-altul la inceput cred ca se vor naste confuzii. Asa ca o sa ma ghidez in asa incat sa fie usor de perceput pt copilul meu.

Nerantula si eu cred ca e de la dinti. Si apropos ma tii in suspans pana pe 1 iunie? Hai cu testu mai devreme ca nu pot sa dorm la noapte ;-)

Ratonelu scuze ca indraznesc da`asa erai si inainte de a naste? Adica preocupata ca se intampla ceva rau celor dragi....ma gandesc sa nu fie un pui de depresie post partum. Pupam Sasha cel neobosit.

Ahhhh si apropos e oficial ma intorc la serviciu pe 3 august. Offff..

Pupam bobocimea ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

beau cafeaaaasi fimiu e un terorist 2 ore dureaza sa il adorm, are un cucui in frunte si o dunga un pic vinetie, e mai bine decat ma steptam
de ieri i-am lasat salteau jos si mi-e o miluta de el cum sta acolo ca un katzel si se uita prin plasa aia, nici n-a dormit foarte bine si nici eu

la multe lunite sarbatoritilor OADU, SORINA, EVA

Nerantula imi pare rau de episodul urlator, noi am patit-o intr-o seara, doamneeeee nicicum nu se calma, cu greu i-am dat cu tantum la dinti si i-am pus si un supozitor cu glicerina, ulterior s-a calmat si a facut si kk, nu stiu care din 2 a fost problema
Robert se trezeste noaptea tipand, il luam cu noi in pat si e ok, uneori mai trage cate un tipat si cu noi, dar ii trece repede, nici nu se mai trezeste
De la nas infundat e foarte posibil sa planga tare de tot, noi am patit-o cand era racit, nu mai putea respira pe nas si probabil se si speria.

Mie mi-e frica de mor de gandaci, mai ales din aia mari si am cam vazut p-aici, de fapt in zona asta sunt multi vara, umbla slobozi pe strazi si pe blocuri, eu fug si am impresia ca vin spre mine, de fapt asa e, nu am impresdia, ai naibii vin sa ma ataceeee
De soareci nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau bau, am avut unul in baie candva, misuna si el p-acolo noaptea...

Eu vreau sa vorbim despre sex, adica nu vreau, dar va trebui, eu nu am nici cea mai vaga idee ce poti sa vorbesti cu un copil de 3,4 ani despre sex, dar sunt convinsa ca va auzi si ma va intreba

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza, fetelor!

pupam sarbatoritii ca tare-s multi! La multe lunite! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Ieri am fost la UCW si-am dat cam 30 de cm ... dar e ultima sedinta. daca ma mai duc la asa ceva, ma duc unde a spus mamidestefan, adica la monique center ... e mai ieftin

Dupa "subtiere" m-am dus spre metrou cu gandul la babyexpo, cand colo ce sa vezi ... s-a deschis Zara la unirii. Normal c-am intrat si-am luat neshte chestii pentru Sofia ca pt. mine n-aveam rabdare. dar, in treacat am vazut ca o bluza pe care am luat-o anul trecut din Atena cu 9 eur aici era 49 ron ... se compara Bucurestiul cu Atena :-)) rasul plansului!

am ajuns si la babyexpo, slabut! A, nu au cititoare de card asa ca sa va duceti cu cash dc vreti sa luati ceva. Eu am tocat bani la Z (puteam sa raman in Unirii) si am mai luat o periuta degetar de la Playgro (bebecurier), niste borcanele Humana si o ie pentru plaja (adk o bluza lunga care sa-i ajunga pana peste picioruse).

astazi m-am trezit cu o durere nebuna de cap combinata cu o greata. urat! abia la 11 am putut sa mananc ca sa iau pastile. Am cautat pe internet dupa Acupuncturisti si-am dat peste Dr. Dragomir de care spuneati voi. Am sunat si m-am programat pentru marti. Abia astept sa ma duc sa incep iar terapia cu acupunctura ca nu mai pot.

ink o data pupam sarbatoritii!!!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput