Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 8
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Laurelu, imi pare rau...stiu ca de mult ziceai ca e bolnava...
Fii alaturi de Clau...si IARTA!
Pana la urma, e mamica lui, si bunica lui Maya...
Suntem aici, oricand ai nevoie de un gand bun, o incurajare...
Criss, pun sampania la rece?
Fug sa bag ceva la matze ca-mi chioraie...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Liana30 spune:
Dorisake sa nu bagi gogoasa
aidule drum bun ..nu prea pricepui io pe unde te duci da te pup
Laurelu imi pare rau pt soacra ta..iarta muma..ce nu facem noi pt soatzele noastre.te pup
breee pt poze datio clik pe nenea ala care arata cool la semnatura mea..
aaaaaaaaaa si imi cazu netu si numai putui sa bag comentarii la poze..poate ma ajutati si pe mine cum sa le bag ca io am uitat
va puppppppppppppp
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Mariaa spune:
Laurel, imi pare tare rau! Da' am vazut ca poti fii tare si pentru al tau drag, o sa treci si peste asta!
Daca te putem ajuta cumva, inafara ca suntem aici cu un umar, spune drago! Te pup pe suflet si vino si scrie cum esti.
Pup Maya...care nu-i mai mica.
Si, da, iarta. Ca inainte sa ne rugam, intai trebuie sa iertam
Lianooooo, pai noi avem neuronii creti, inca n-ai inteles asta?! ne pui chestii alambicate de ghicit....zi fata - prima la stga, 2 la dreapta is pozele, si gata! pfff..bagi in sperieti tot forumu'
Crisss, un BtHcg pentru edificare?! tin pumnii sa fie cum iti doresti
Aida, pup pe suflet, sa va intoarceti cu bine
Silvana, si pe tine te pup, sa treaca toate repede, ca vantu si ca gandul!
Doris, bravos pentru ambitie! zzuuuperr! io mai calc in strachini...
Geta??? unde-i Getutza??????
danitin pe turbo inainte...sa fie ok spiridusul!
andanii, florile alea ale tale-s dementiale...cata rabdare ai!!
Ana ma bucur ca-i mai bine Luana!
Viki, cum e cu dieta? merge, merge?
deiule, esti oke? gata mesajele in noapte? aranjat tot?
Anda, rara cum o stim pe aici nici nu stiu ce s-o intreb
moniq, poop pana la cer si inapoi
poop si toti mozafirii
mai am pe cineva de pe lista?? no?! ok, ma duc sa ma arunc in pat atunci ca-s rupta!
somn usor si sa visati parfumat
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Salutare!
Laurelu, imi pare rau! O sa fie momente grele pentru tine, trebuie sa fi tare ...
Silva, acu' nu ma alint, dar e cumplit. Cand sunt in tura de dimi, stau pana la ora 14.00 in super racoare si lumina din aia crepusculara. Si cand ies din cladire la 32 de grade si soare orbitor, ma ia cu ameteala. Acu' nici ca la vechiul loc de munca unde erau 32 grd afara si 40 inauntru nu as vrea dar ... oare un job printr-o insula din aia exotica, cu briza numa' cat trebuie, nu gasim?
Dorisake, pofta buna! Era sa zic pofta mare
Liana, ce nenea? Unde comentarii?
Criss, apoi sa fie intr-un ceas bun ! Adica, sa fie cum iti doresti tu ...
No, me duc si eu spre casele mele. Deocamdata Spiridusul nu da semne ca ar fi agatat varicela ... oare sa o duc la gradi zilele astea? Adica, are cu cine sta acasa, ma gandesc, daca era sa se molipseasca, o facea pana acum sau mai e pericol ....
Doris-Alina spune:
Dana, inca nu a murit saraca femeie...io tot sper ca poate scapa...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Liana, io nu ma dau la gogosi...
Inca ma tin tare...joi raportez umplutura din gogoasa...
Io am alta treaba... Radu tine si el, peste 5 kg in 2 sapt... deci nu-i drept...da?
POZE CU NOI
monica-elizabet spune:
Aida, drum bun draga mea
Liano, in sfarsit ma lamuii si eu unde sunt pozele...tare frumoase sunteti si grasu e lesinat dupa voi
cris, asteptam liniutele
gonghy, of Doamne in situatii din astea uiti tot raul facut
Doamne ajuta!
va pe toate fetelor sa aveti o saptamana buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
danitin spune:
Doris, , am editat postarea, bine ca ai zis ... io asa intelesesem.
Mamica de spiridus
De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;
NOI
Spiridusul meu drag
[/quote]
Mamica de spiridus
De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;
NOI
Spiridusul meu drag
andanii spune:
am ajuns acasa de la sala ... 75 min de cardio ... sunt stoarsa ca o lamaie .... am facut dush ... si-acuma merg sa-mi usc parul sa ma cremui anticelulitic si hidratari .... si somnic
vb dimineata
va pup pe toate
noapte buna zuzelor
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
gonghy spune:
Va multumesc frumos de cuvintele de incurajare.
Am ajuns acasa abia la 22...Maya agitata,nu avea stare nicicum,Clau nervos...plange...se agita...socru-miu abia mai se misca dar uite ca se tine tare saracu de el daca are 55 de kile....plange apoi se incurajeaza singur....ooofff ca nu erau pregatiti cu nimic de imbracat pentru inmormantare....si m-am pui sa-i rascolesc femeii prin dulapuri dupa ceva de imbracat ca sa nu cautam ca nebunii cand o veni momentul. Abia am gasit costumasul,maine merg cu mama mea sa ii luam incaltari noi si o palarie si gata.
Acum seara am chemat din nou Salvarea nici nu m-am asteptat sa ajunga asa de repede in 5 min au fost in apartament au pus-o repede pe Manitol,i-au mai dat glucoza si algocalmin pe vena ca avea febra aproape 40 si mai mult de atat nu am mai avut ce sa faca decat sa ne spuna ca e chestiune de ore sau cel mult 1-2 zile...DACA...e in coma profunda de la comotie cerebrala...abia respira saraca de ea...si DA am IERTAT-O pentru tot ce a spus si a facut acum mai e doar Dumnezeu care mai poate lua decizia.
Ma doare si pentru socru ca spunea azi "Ce o sa ma fac eu fara tine daca nu o sa mai fi???" ii debusolat saracu complet.
Ma uitam azi la Maya cum o mers la bunica-sa sa o pupe pe frunte si tot o intreba ca de ce doarme atata de mult si ii spunea:"coala-te buni e ziua"
Am plans si io ca om mis chiar daca m-o durut muuult de tot ce o facut dar am trecut si peste asta pentru Clau....tare mi teama de ziua cand nu o mai fi soacra-mea cum reactioneaza Clau cu diabetul lui ca deocamdata o fost ok dar atunci????
Ieri cand la chemat socru-miu ca moare a batrana o ajuns la ei in 3 min,m-o sunat si mai ca nu racnea ca moare maica-sa...oooffff ca abia daca mai pot dar nu am incotro.
No va las ca nu mai stiu ce fras am scris pe aici si daca nu am imbarligat cuvintele dar sincer parca nici nu mai judec normal la cat mis de obosita.
Noapte buna!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"