Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aidule drum bun

ana, anda, vickip ... am vizionat pozicile .... superrrrr .... se vede ca v-ati distrat

anda sa stii ca ai slabit de cand nu te-am vazut

doris bine ca i-a placut la scoala

mariaa te-am vazut si pe tine in poza la ana ..... bellisima

geta florina inca nu a scris azi???

deya cirese sunt in piata ... e plin deja

emag ti-a trecut raceala ???

danitin daaaaa am vazut incendiul , eram la giroc si se vedea asa de bineeee fumul negru groaznic

silvana nasoala patania cu geamul ... si mai ales ca nu intra in asigurare .... da si acolo se sparg masinile ???? credeam ca .....

iioooo n-am mai facut mare lucru ... cu gogoasa infuriata stagnez , saptamana trecuta am tot degustat inghetata aici la lucru (puneam in pahare colegilor si mai greu ma abtin) si rezultatul e precum ma asteptam ...andoooo am rezistat si m-am cantarit dupa 7 zile si ce folos
sambata am umblat toata ziua dupa copil si intre plimbari am facut curat, spalat, mancare a avut toata ziua program si ieri am stat in casa respectiv terasa (norocul meu ca altfel as innebuni) pentru ca andrei a invatat toata ziua saracutul ... are tezele amandoua saptamana asta si eu trebaluit de plictiseala
vedeti nimic interesant , nici macar soare pentru plaja n-am avut macar ma bronzam
ce sa va mai zic aa: ati vazut la ziarul adevarul???? a aparut colectia de carti Disney in 12 volume .... Cartea JUnglei, 101 dALMATIENI, mica sirena .... arata fff bine , primul numar de azi e gratuit si apare in fiecare luni

va las ... nu va mai plictisesc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning zuzelor!

saptamana faina cu spor in toate cele

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare zuzelor...

Ana, vazut pozele, tare frumoase...si musetzica tot mai frumoasa...pe zi ce trece...

Anda, si la voi vazut poze, porumbeilor...ce sunteti...

Vicki, si voi doi frumosi...

Maria, mi-a plouat in gura la vederea cireselor... am cumparat de ciuda din piata ieri.

Andanii, nu te stresa, da-l incolo de cantar...
io in parametrii, fara abateri...a disparut senzatia aia de foame tampita, deja poate trece toata ziua, ca nu mai mi-e foame, adica uit ca trebuie sa mananc ceva...

Ines e la gradi, se pregatesc de serbare, cautam toca si roba...pentru toti copii.

Azi la munca, de miercuri isi ia Radu prima tura de concediu, ca-i in sesiune, asa ca o duce/aduce el cu Fuzionake...

Haiduka, drum bun sa aveti, sa fiti cuminti...si ne va fi tare dor de tine...

Pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Aida, apoi cand vii poate negociem de o pisica .... drum bun si sa vezi lucruri frumoase.

Ana, Anda incerc sa vad pozele, in weekend n-am prea apucat, cat am stat la calc am lucrat in rest l-am evitat cat am putut.

Andanii, bafta la teze . Bine ca ai terasa sa te mai relaxezi un pic. Cat despre colectia de carti, le avem pe toate ... cumparate mai demult.

La Lori la gradi au cativa copii varicea. Stau acu' cu pumnii stransi sa nu o fi agatat si Spiridusul.

In rest, suntem in parametrii ... as vrea sa am mai mult timp, sa am mai mult bani, sa .... dar sunt fericita cu ce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... si io vreau sa vad lucruri frumoase , desi mai mult autostrada va fi dar avem niste adrese ... hehehe ... ce-o fi o fi

... acum chiar va tzuc si am plecatus. ramaneti cu bine si sa va gasesc voioase si dansand ... si mie o sa imi fie dor de voi

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offf gata ... prima teza a trecut azi a avut-o la romana ... aici sunt emotiile, la matematica o sa aibe miercuri sau vineri (inca nu se stie exact) da nah acolo nu sunt probleme cu emotii mari, cica e mai stapan pe situatie ... m-a sunat ... a stiut ... om vedea cat atunci cand le aduce nota

danitin multumesc de urari si daaaa terasa e mana cereasca pentru mine .... cat imi doresc o casa poate voi reusi pana la batraneste sa am si casa cu curte , deocamdata zic mersi ca am gasit apartamentul asta cu terasa exterioara unde imi duc zilele cat sunt acasa vara toata ziua bibilesc floricelele zici ca-s nebuna de legat , probabil vecinii zic ca-s dusa cu pluta

doris cum sa nu ma stresez ...???? imi vine sa plang de ciuda, da ce sa mai zic ... nu mai zic nimic oi ajunge si eu miss vreodata .... tu cum stai ???? ai mai dat jos????

restul fetelor va pup

pe unde umblati ???? ce faceti???

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Io-s la lucru, si aici raman pana la 10 deseara . Si am un chef sa zburd la aer, n-ai vazut asa ceva .... Ma'nerveaza termopanele astea cu folie pe ele, zici ca vine sfarsitul lumii, asa lumina dau. Aer conditionat la greu - turn de fildes, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceau fetele.

Stiu ca n-am mai scris demult p'acilea poate ca nici nu va asteptati sa ma vedeti din nou dar na am scris sa ma descarc si io oleaca la voi.
Merg sa pregatesc hainele cu care o vom inmormanta pe soacra mea e pe ultima 100 nu am fost noi apropiate,nu ne-am iubit dar uite ca acum imi pare rau ca se va duce saraca....tinea tare mult la Maya mea si cand ma uit la Clau si il vad plangand mi se rupe sufletul
Am plecat ca deja ma suna sa nu ajung cumva prea tarziu,va si imi cer scuze daca v-am suparat ca am scris.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata si de la mine

Maria, el e speriat de medici, m-o intrebat ca daca vreodata il mai musca vreo capusa trebuie iar sa mergem la medic sa-i i-a sange?? Nu, nu o sa ne izolam in casa dar incerc sa ma feresc de ele cat pot si sa iau masuri pentru a le tine departe de noi.
Andanii, peste tot sunt oameni rai fie ea si America lu' peste
Anda, da si eu vroiam sa-ti zic ca se vede ca ai slabit, dar io is curioasa cat ca vad ca nu zici nika, taci si faci si noi care ne raportam aici saptamanal, pauza, noi nu slabim asa ca hai la raport
Dana, asa patesc si eu cand is la lucru, nu avem nici un geam nimic si cand ies imi trebe minute bune sa-mi revin, parca am fi intr-un buncar
Aida, drum bun
Laura, imi pare rau de soacra ta , fii alaturi de Claudiu, el are nevoie de tine acum cel mai mult

Poze de ieri de la gratar o sa pun in alta zi ca eu am uitat aparatu acasa, dar il avea vecina mea pe al ei.
Noi azi suntem liberi ca e Memorial Day (ziua eroilor), vremea e cam nasoala asa ca nu stim pe unde bantuim.

Va tzuc

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Aida, drum bun. Aveti grija de voi.
timisorencele dragute, frumusele, gogosele. Spor la slabit . Ca eu vad ca ma ingras in loc sa slabesc. Pe bune acum, inca n-a venit cm, trebuia in 14 mai. Testele sunt negative, dar rusii tot nu dau semne sa vina.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput