Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

moniiiiiq, nu ma lasa asa?? cum ai visat???

doris, ma ia cu fiori femeie cum poti povesti...moama ce ai dat filmul inapoi! minunat! tzuc scolarita frumoasa si pe tine, cred ca ai niste emotii...
deiule duminica-soare-popica-20 de ani = te plictisesti ?!
mie-mi da cu virgula...what's up?!
silvana, cum sunteti?!
aida,
Lianoooooooo, vrem pozee? unde se vad mei, ca nici io nu gasesc!!! tzuc grasunica frumoasa si pe ma'sa, na

incarcat bateriile si pe wk asta, acu ma duc sa ma adun pentru maine.
nu va iau pe rand, da' va tzuc in grup organizat

sa aveti o saptamana de mare angajamet

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

super pozele Ana, mi-am bagat nasu si prin pozele lu' Anda, misto de tot, cred ca v-ati distrat fain, sunteti niste frumosi toti, va tzuc tare
Maria, suntem ok, ne pregatim de un gratar la iarba verde, numa fiu-miu e speriat ca iar il musca capusa

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

popica e la munci...mariuca......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Acu' am ajuns de la lucru acasa ... o fost nebunie mare, o gramada de montat, chestii pt Bucuresti, nasol. Incendiul a fost samaba seaara la un depozit din Calea Sagului, grozavie mare ... io n-am mai vazut pana acum asa flacari decat in filme. Se vedea norul de fum de la Sag ... saracii oameni care aveau casele alaturi erau disperati.

Azi am fost de serviciu dar cum puteam coordona de pe telefon, am dat o fuga pana la Bazos. Super fain, ne-am plimbat prin padure, am cules fragutze si cirese, Lori a alergat dupa fluturi ... si-am mancat o ciorba de burta Ne-am intors pe la 15.00 ca trebuia sa merg la montaj.

No, va las, ca ma uit crucis de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

oooff silva, dar el stie ce poate pati de la asta?! sper ca nu...
tu stii foarte bine pozitia mea vis-a-vis de subiectul asta...
nu te poti inchide in casa o viata intreaga de acum inainte.
adica n-o fac eu ca-s patita atat de rau, atunci...
si aici sunt foarte multe, foarte multe din cauza secetei. eu am curtea mare, cam 70% din curte am iarba...si?!
mi-au facut destul rau pana acum, n-o sa ma izolez sub nici o forma. ma duc la iarba verde, ma duc in padure, ma duc in parcuri!
si zic asta ca sa aveti si voi curajul s-o faceti!

pe de alta parte stiu oameni care au patit-o si nu iau nici o masura, stiu insa si oameni care nu misca un pas de teama lor...sunt patita si nu mai vreau sub nici o forma sa fiu luata drept isterica si oricum nu m-ar asculta careva, asa ca stau frumusel in banca mea

pana atunci...bucurati-va de sanatate, de soare, de viata
si astept pozici de la gratar! si vesti despre casa!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida, mai ai pisicutze de dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...azi sunt matinala...

va servesc cafeaua...

Duc fata la gradi, revin dupa 9...

O saptamana excelenta!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io si cu
... am pisicute de dat , dar saptamana viitoare ca nu au inceput inca sa manance si sunt atat de frumusele huh

va pupalesc pe toate si sa aveti o saptamana faina , io o sa lipsesc cateva zile - via Allemany - si sper sa va gasesc voioase si sa am ce citi

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la mine...

Silvana,ma bucur ca ti-au placut pozele...sper ca si voi v-ati distrat fain...sa pui poze,daca ai facut...

Aidule...drum bun si sa ai distractie frumoasa!

Doris...ai dus fata la gradi?Ce fain...cred ca abia astepta...sper sa fie bine cu masa...

No,va tzuc si eu si va doresc o saptamana excelenta...hai ca mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Iau si eu vre-o 2 ca sunt zombi....

si sa aveti o saptamana faina!

Mergi la inceput