Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 11
Mariaa spune:
pentru voi, supergirls
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Mihi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda ziceti ziceti, ca va citesc. cu doo prajituri in fata. de-alea cu mascarpone si fructe de padure ...deh ca-s la dieta Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk. |
...deci andule tu vrei sa fi balena nu sirena...am inteles...si io la fel
zic asta ca tocmai imi veni bancu asta pe mess..si ma grabii sa vi-l scriu si voua :
Acum câteva zile, intr-un ora#351; din Fran#355;a, pe un afi#351; cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei s#259; fii: sirena sau balena?"
"Drag#259; domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via#355;a sexual#259; foarte activ#259;, r#259;mân gravide #351;i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m#259;rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânt#259; foarte bine #351;i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante #351;i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, ap#259;rate #351;i admirate de toata lumea.
Sirenele nu exist#259;.. #350;i dac#259; ar exista, ar sta la coad#259; la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem#259; serioas#259; de personalitate: "femeie sau pe#351;te?".
Nu au viata sexuala, pentru c#259;-i omoare pe b#259;rba#355;ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adev#259;rat, dar singure #351;i triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câ#351;tigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A#351;a c#259; nu suntem grase, suntem teribil de culte. De ast#259;zi, când o sa ma uit la fundul meu în oglind#259;, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
poate il stiti deja..
asa ca nu mai incercati sa scapati de inteligenta mei...
va pup ...mi dor de voi...io nu-mi vad capu...am intrat pe comp ca am avut de facut niste calcule pt lucru...si am fost intrerupta cred ca deja de 5 ori...mi-as da demisia da nu pot...
mihi
gonghy spune:
Ca sa se puna capac la toti dracii din mine Maya mai o facut si o forma usoara de RUBEOLA ooooffffff parca-i un blestem ca simt ca nu mai rezist si-mi vine sa urlu cat ma tine gura.
Am fost la Muscoi si el spune ca e pe trecute si sigur a fost forma usoara de rubeola pentru ca mai are ganglionii frasu-i stie care inca putin inflamati asa ca altceva nu ar putea fi.Io habar n-am daca am avut,Clau la fel nu stiu....important e ca io asa cu mintea mea tampa cum ii i-am dat pe piele cu Calamine o solutie cu oxid de zin si putin mentol ca am crezut,ca are bubitele alea grisate din cauza caldurii plus ca i-am dat si Aerius sirop si dr o zis ca e super ok cum am procedat.
Am luat azi si hainele mai urmeaza sa iau prosoape,batiste,lumanari si io stiu ce fras mai trebuie dar astea atunci cand o fi momentul.Azi ne-am c-am ciondanit si cu socru-miu ca asta fiind pocait o uitat ca o plecat de la religia ortodoxa si nu voia sa ia nimic din ce am spus mai sus si nici sa-i faca pomana ca cica la el:"ce inseamna si porcaria asta?"" Am facut niste ochi ca la melc in puii mei si asa mo enervat de am zis ca-i crap capu' da ce fras o uitat cum e la noi???
Da pana la urma o acceptat sa se faca totul asa cum cere religia noastra si asa va fi
Soacra-mea o fost anti-religie nu mergea niciodata la biserica,dracuia popii,pe socru-miu ca mergea la pocaiti,acum uite ca o c-am chinuie Cel de Sus de cata rautate o avut in ea...tot trage sa moara...horcane asa urat cateodata si iar se intoarce...cine stie cum o fi pana la FINAL. Tot ce pot sa spun acum dupa atata nebunie din viata ei..ii ca imi pare rau ca se chinuie in halul asta si ca nu mai putem face nimic pentru ea sa o ajutam decat cu rugaciune.
Fug la bucatarie sa bag o varza dulce cu neshte costita pana doarme Maya si apoi o-m mai vedea...nici nu stiu sa spun daca trece de noaptea asta.......
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
danitin spune:
Laurelu, rubeola asta e, din cate stiu eu, spus mai prozaic ... pojar. Si tot din expereita proprie, implica febra foarte mare. Acu#355; nu stiu cum sta treaba cu formele usoare sau mai grave dar bine ca e pe trecutelea, eruptia apare dupa momentul culminant ... Cat despre soacra, nu te enerva, stii prea bine ca totul va trece.
Mihi, pai vorbeste cu sefu#355; daca vrei program mai relaxat .Spune+i si tu ca ai copii, ai casa, ai destule pe cap
Mey, de varicela nu+mi zice nimeni nimik, asa, sfaturi practice ... experiente de viata_
monica-elizabet spune:
citesc, citesc...deci unii papa prajituri si altii sunt la cura
acum am inteles deci sotul lui doris a slabit 5 kg...asa da vointa...felicitari!
pe toate si
sanatate micutei Maya
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Mariaa spune:
Laurel, multa putere si sanatate la Maia!!
momentul acela vine cand e pregatita ea nu cand se asteapta toata lumea.
Dana, la fel, sanatate la spiridus.
moniq, sa te faci bine
va pup in grup, ma bag la orizontala ca-mi crapa capul de la aerul conditionat de la lucru.
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
emag spune:
Geta, ma bucur ca sunteti bine si ca au plecat piticii. Saru` mana pentru urari...
Ana, sanatate la toata lumea, ma bucur ca e mai bine Luana, sper sa nu fie nimic la ureche.
Simo, pup si tare de tot, sper sa nu racesti si tu, bate-i pe aia la "fabrica" ta cu aerul lor conditionat. Eu cred ca tot cu aerul am reusit sa ma fac desteapta iar - adica sa racesc a doua oara in 30 de zile, pe caldura asta. De maine am si medical, am scapat de uzina 3 zile...
Pup toate fetele, noapte buna!
Doris-Alina spune:
Neatza...
Gata cafelutza...
Am baut la job, o cafea, pe la 18, si nu am putut adormi pana la 1 azi noapte... decretat...nu mai beau cafea dupa masa...
Fug la gradi...revin dupa 9...
Laurelu, rubeola? m-ai spart acuma...
Sanatate la Maya...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
emag spune:
`neata si de la mine, pup fetele!
Vaz ca e cam liniste, Doris harnica - la fel ca-n fiecare dimineata - saru` mana pentru cafea, binevenita e!
Sa aveti o zi frumoasa!