Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 10
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doris-Alina Sara buna... Criss, pun sampania la rece? Fug sa bag ceva la matze ca-mi chioraie... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici! BLOG DC-Impreuna Timisoara Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
Cine stie? Eu una nu stiu ce sa mai cred. Mai astept cateva zile cu sampania, totusi...
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Criss75 spune:
Va multumesc pentru sustinere. Astept si eu liniulete buclucase.
Doris, felicitari pentru cele 5 kg date jos.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
andanii spune:
citat din mesajul lui Doris-Alina Liana, io nu ma dau la gogosi... Inca ma tin tare...joi raportez umplutura din gogoasa... Io am alta treaba... Radu tine si el, peste 5 kg in 2 sapt... deci nu-i drept...da? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici! BLOG DC-Impreuna Timisoara Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
nu doris a slabit cele 5 kg ci sotul ei .... mai sus e mesajul in care spune ca joi va raporta si ca nu-i drept cat de repede slabeste radu al ei
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
Ana68 spune:
Mah Liana...ce ti-ai pitit pozele,femeie...tare greu le-am depistat,noroc cu Ciufuleasca...nah,poti spune ca-s tuta,dar nu m-am descurcat frate...in fine,te-am comentat la greu...Sa va traiasca piticuta frumoasa si scumpa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
salutare la toata lumea ...
luat si eu pauza de scris din motive de boala si pitici pe creier... dar acu' s-au mai dus, si boala si piticii ...
va scriam saptamana trecuta ca a racit Alex, 2 zile si 2 nopti a avut febra tot intre 38 si 40, abia de sambata a scazut la 37. va dati seama ce "mirific" a fost .... sambata, fiindca s-a simtit mai bine, am dat o fuga la arad, sa mai iesim din casa. a fost ok. dar de duminica dimineata m-a pocnit pe mine raceala, seara deja nu mai aveam voce, spre fericirea sotului .
si uite asa ... abia de azi am inceput sa-mi mai revin, iar Alex e bine si el, azi terminam cu tratamentul.
de maine sau de joi cred ca merg si la servici, ca m-am lenevit in concediu medical pe acasa.
na, ca v-am dat raportul ... , asa ca sa stiti ca n-am disparut si nu v-am uitat
Drum bun Aida
Ana ma bucur ca si Luana e bine, dl Marius, i-a trecut si lui?
Liana am vazut pozele cu papusa ... e superba, sa va traiasca
Doris n-am apucat inca sa citesc cum a fost cu Ines la scoala, dar parca nu-mi vine sa cred ca ai asa fata mare, scolarita .. ...a, si felicitari pt ambitie in lupta cu kg.
Andanii esti grozava, cat sport poti sa faci ... ma abitionezi si pe mine cand citesc ce faci tu.
m-am apucat si eu de sport ... cu Florentina dupa Cd-ul adus de Vicki, e fain, imi place, are tipa exercitii bune. merci Vicki inca o data. tu ce mai faci?
Silvana am citit ca v-au spart hotii geamul la masina, of, Doamne, imi pare rau.
Maria m-ai strigat? uite-ma ... . ce mai faci? ai cules ciresele?
Monica sanatate si tie, am citit ca esti racita.
Deya ce mai zici? a mai primit popica mesaje? nu mai fii stresata ca ce-i al tau e pus deoparte
Laura draga iti doresc putere multa sa-i poti fii alaturi sotului tau, pt el e cumplit.
Dana draga tu esti cam pretentioasa , acu' vrei sa ai job in Maldive, nu?
Anda, Mihi, ce mai faceti?
va , ma duc sa bag un pui de somn cat mai doarme si Alexutu...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
anda spune:
ziceti ziceti, ca va citesc. cu doo prajituri in fata. de-alea cu mascarpone si fructe de padure ...deh ca-s la dieta
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
andanii spune:
citat din mesajul lui anda ziceti ziceti, ca va citesc. cu doo prajituri in fata. de-alea cu mascarpone si fructe de padure ...deh ca-s la dieta Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk. |
nu pot sa cred
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
silvana75 spune:
lasa bey prejitura, zi cat ai slabit ca ma evervezi
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Ana68 spune:
andanii...crede si nu cerceta...ca nebanuite is caile...
Getuto...bine ca si-a revenit flacaul ala frumos al tau!Luana e ok,numa' ca azi dimineata se plangea c-o doare urechea...mi-e sa nu dam din lac in put...Marius e spre bine,cuhaie,dar...e binisor...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
danitin spune:
Salutare! Azi am avut o zi buuuna. Am reusit sa fac smotru mare in dormitor, am gatit niste sarmalutze , am fost la o pedichiura, m-am si relaxat un pic pe canapea savurand aroma trandafirilor din vaza si razele de soare strecurate pe dupa draperii. Frumooooos.
Geta, sincer, m-as multumi si cu www.cuti.com.my/album/albums/Tahiti_BoraBoraIsland/Island-Getaway-Bora-Bora-French-Polinesia.jpg" target="_blank">asta
Anda, buuuna cura, tintei-o tot asa ....
Liana, am vazut si eu pozicile, o minune
Cris, gandeste pozitiv ! Stiu ca e greu, dar, crede-ma, conteaza ...la mine a durat trei ani, dar a functionat intr-un final.
Dorisake, multzam de intrebare .. in parametrii, si inca buni.
Andaanii fain program ...vad ca tu te tii serios de programul gogoasa.
Dupa ce mi-a fost rau saptamana trecuta si dupa un usor picaj psihic, am intrerupt operatiunea gogoasa, asa ca stagnez. Dar promit sa ma mobilizez din nou. N-am uitat, am target 72 de kg pana la sfarsitul lui mai