Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
ellloo lume buna!
baga Adi si nu intreba prea multe ca ramai fara, vezi ca-i foame mare pe la noi ce mai faci?
doris, bravos pentru Radu cred ca-i tare bucuroasa Ines c-o duci la gradi!
geta, esti oke?! de pitici nu-ti fac griji...ca-i avem toate, pe rand, incolonat, dupa cum ii luna pe cer da' trec toate!
Alex e mai bine?!
moniq, sanatate maxima! sa te pui pe picioare drago!
no, sa aveti o zi frumoasa gagix!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Ana68 spune:
Salut si io duamnele...
emag,saru-mana...sa ai si tu sanatate multa si sa-ti revi cu raceala!
Laura,sanatate Maiei...si mai da deoparte necazurile altora,ca nu esti Atlas sa cari globul in spinare!
Mihi...pai si nu-i asa?Prietenii marilor sunt si prietenii nostri-se auzi vocea balenei albastre...hahahahahaha
Io am gatat cusutul...am facut proba,a iesit frumos foc...maine serbarea,asa ca tineti pumnii si urati-mi succesuri,ca sa scap de emotii...
Pup gashca!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Am revenit...
Ana, ce rol are Luana? tinem pumnii maine...se va descurca printesa, ai sa vezi...sa faci poze multe...
Noi in 9 iunie avem, de ieri invatam o poezie, care i-a dat-o Doamna numai ei, sa o recite la finalul serbarii.
Am luat foaia, nici nu m-am uitat pe ea, acasa, o citim, Buni, langa noi, mamaaaaa si ne-a umflat un plans, ca biata fata nu pricepea ce s-a intamplat, e cu de-alea... e grele pentru emotivi...pfuaiii, ce-oi mai boci io la serbare... cica sa te incurajez pe tine, cand pe mine ma bate vanturile...
Hai ca o sa fie emotionant momentul de maine, dar si deosebit si frumos...te vad io la anu....
Monica, s ate faci bine...ca acus bagam de-o intalneala iar in Unirii...
Adi, mai am cafea...dacamai vrei...
Maria, da, e tare happy se scoala de la 6...sa nu intarzie..
Aiduleeeeeeeee, hai acasa femeie...
Io va pup pe toate, fara exceptie...si va doresc o zi buna...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Salut!
Ana - succesuri maxime! Chiar asa, ce rol are?
Maria, a trecut durerea de cap? Si merci de urare, dar Lori nu e inca bolnavioara, sunt eu ingrijorata ca au fost cazuri de varicela la ea in grupa ...
Laurelu, cum mai e?
Doris, parca o si vad pe Ines uitandu-se lung la voi, care boceati de zor ...
Emag - sanatate maxima si tie.
A primit si Lori textul pentru serbare, la noi va fi in 7 iunie. E ... fluturasul alb
No, va las, ca fug pana la piata, am ramas fara furajere prin casa.
la toata lumea.
Mariaa spune:
trecut din motive de aer conditionat, reaparut din motive de imbecilitate...
dar imi vad de ale mele si ma uit de pe tusa, ca sa zic asa, cum colcaie imbecilitatea pe unele meleaguri...
e legat de job, no offence, n-are treaba cu forumul.
Ana, mi-ar trebui o bazuca de-a ta acuma...
bafta maine la serbare!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
adi_adi spune:
pentru ce va pregatiti?
serbare de 1 iunie sau pt sfarsitul anului scolar?
voi ce surprize pregatiti copiilor pt 1 iunie?
geta_florina spune:
salutare si de la moi ...
merci fetele de urarile de sanatate, suntem mai bine. eu am fost azi dimineata la dr de familie dupa concediul medical, am zis ca de maine ma duc la servici, dar cand m-a auzit dr ce ragusita sunt, mi-a dat medical toata saptamana. a zis ca n-am ce cauta la servici in halul asta, mai ales sa nu stau in aer conditionat.
asa ca, dragelor, o sa sed toata saptamana acasa, ca un trantore - vorba vine, ca doar am de lucru si acasa - si abia de luni la munca.
Alex idem, cu mine acasa pana luni.
Doris multam de cafea, o beau si io acuma la pranz
Ana bafta pe maine la serbare, abia astept sa vad poze. eu de serbarea lui Alex inca nu stiu nimic, dar s-ar putea ca cei din grupa "de cresa" cum le zic educatoarele sa nu apara, nici in iarna nu i-au bagat la serbare. iti dai seama ca in grupa lui Alex sunt copii intre 1 an jumate si 3 ani... n-are cine sa zica poezii , chit ca baiatul mamii stie cateva ...
Adi-adi bine ai mai revenit pe la noi, eu habar n-am ce o sa-i luam la Alex de 1 Iunie ... mai cuget ...
Mariaa draga nu lasa prostia altora sa te enerveze, ca nu merita. ai grija de tine.
Dana am vazut poza cu locul unde vrei sa muncesti , m-as teleporta acuma acolo, sa zac la umbra unui palmier ... ma consolez cu gandul ca mai 4 saptamani si plecam si noi in concediu.
va las, ma duc sa-mi mai fac un ceai cu lamaie,
pe toate
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Ana68 spune:
Bah,ori eu is tuta...si batuta in cap..ceea ce nici nu neg,de altfel...ori chiar nu am scris pentru ce construiesc costumatie Luanei...nu are nici un rol...in bucuria mea!...e serbare carnaval.Fiecare se face ce vrea mamica si taticul lui...si in functie de bugetul lu' tatutzu...daca sofereste o Dacia sau un Hummer...vine la serbarea mult organizata si trambitata ,costumat in ceva...trebuie sa zica ceva,orice...absolut orice...despre personajul pe care il interpreteaza...pardon,ca iar se intelege gresit...despre costumatia sa,cine sau ce este....ori sa spuna aiurea o poezie,cantecel...sa traga o basina,sa ragaie,sa urle ,sa faca ca maimuta...si orice altceva...in palaria ma-sii!
Asa ...initial Luana a vrut sa fie printesa din povestea "Printesa si bobul de mazare"...idee agreeata initial si de mine,ca intrase salariul pe card....ulterior,dupa ce am platit RCA si CASCO,mi-a scazut elanul si agreerea, catre alarmanta cota zero...asa ca am dato la intors si daracit cu mandra si cum saptamana trecuta am stat amandoua 2 zile pline in casa...am umblat la smecherii si am convinso ca toate colegele ei vor fi printese,zane si alte pagubeli si diabete de astea...si ca se va pierde si pierduta va ramane si neremarcata in oceanul de diademe si aripioare stravezii...ca atare mi-am amintit de Vajitorul din Oz(scrisesem crajitorul,credeam ca e vorba de mine...ca eu mi-s prajitoarea cea rea)si am convins delicata ,sa fie Dorothy...drept pentru care,cu buget de austeritate si criza maxima financiara si mondiala,am plecat la shopping de materiale,care m-au costat cu toatele undeva la vreo 30 de roni...si m-am pus pe muncitelea bay frate si aseara am terminat o fustita si un sortulet....eeee....atata?Ete scartz,ca nici n-a fost mult de lucru,nu?Ca eu fac asta zilnic,ora de ora...m-a facut muma-mea croitorasul cel viteaza...asa ca e gata acum si va dau un big pupat si va rog nu ma mai racaiti,in puii mei...si nu ma mai frecati la creier cu serbarea,ca am niste emotii de ma taie cacarea cufurita si musc pe careva de oua,incre,cerul gurii...nu conteaza...pana dupa serbarea,da?Lasa ca vad eu ce fac...mai vorbim de asta pe vineri incolo....
So...sa nu va suparati pe mine...mi-s pe ulita cu toti creierii...nu mai raspund de mine...revin cu detalii mai incolo...pana una alta...haideti sa discutam de chestii cotidiene,bine?!
D-astiamulti ca va ganditi la mine...si iertati nebuna,ca nu-i cu mintea acasa...
Simonelu'...si io vreau d-aia...Baaaahhh,mai ti minte filmul ala cu Meryl Streep,inca o actrita blonda,cum puii mei o cheama?si Bruce Willis?In care el descopera un elixir al tineretii ...alea-alea si la un moment dat ele doua se bat si una trage cu pusca si ii face un gauroi imens aleilalte in burta...eeee,uite asa vreau si io o pusca,una din aia....hihihihihih...Vrei si tu una?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
'neata
Ano, esti mortala ... succesuri maxime maine
Adi, nu ai deranjat pe nimeni ..... e doar Ana zurlita
Dana, Paul o avut varicela, forma nasoala de tot. Nici nu stiu daca avea 2 ani impliniti cand o cules-o de la cresa ... daca e forma nasoala, o sa ai mult de furca, in cazu in care face.
Va tzuc pe toate, fug la lucru
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up