Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi_adi

se pare cda am cam dat cu bata-n balta.....ano, scuza deranjul

N-ai dat cu bata si nici n-ai deranjat....e doar modul meu de a zice ca-s cu pluta...de emotie...io-te ca Silvana e "prietenii stiu de ce!"
Lasa ca vin fetilii si confirma ca stau prost cu neuronu'...

Pusache...haidi,ca io par rea,dar-s fata buna,parole d'honore!

PS.Ma'c cu Luana la ORL...doare la urechea dreapta,sper sa nu fie nasol...Scap de dracu,dau de ma-sa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ana, ! O sa le rupa Luana maine gura si dintii din fata la toti, nu te stresa. Bine gandit, bine ales. Printre n printese, ea o sa fie originala, ca frumoasa e oricum. Si cand mai e echipata si cu fustita si sortulet facut de mama (nici o haina nu e mai frumoasa ca aia facuta de mama), va fi minunata. Astept poze.
si nu te "emota", ca-i transmiti si fetii agitatia.
A! Nu da cu paru`! Desi mie poate mi-ar prinde bine, cre`ca am sinuzita si poate in felu` asta mi se desfunda si mie nasul ca innebunesc deja.

Saru` mana pentru urari la toata lumea! Sanatate multa, la cei mari si la cei mici!

Simo, nu te necaji... fata draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, deci, ce caldura e afara ... da' cica vine ploaia. Asta o sa prinda bine in agriculutura, ca altfel ne declara regiune calamitata si cresc preturile

Silva, nu ma speria ... care-s primele simptome? Deocamdata n-are nimic, e voioasa si in paramertii, da' am citit pe net ca e perioada de incubatie pana la 21 de zie, ori primul caz a aparut abia la mijlocul saptamanii trecute

Geta, no problemm, daca primesc job-ul te iau assistent manager

Adi, la noie serbarea de 1 iunie din 7 cred ca o sa fie si cea de final de an ... de cumparat ceva special de 1 iunie nu e cazul, mai ales ca am topit bugetul de cadouri pe 4 ani cand am fost in Austria. Poate mergem la Intoarcerea panterei roz la teatru si pe urma la o inghetata ...

Mey, as mai sta, da' cica-s in timpul serviciului ... mai combat cu ei o tzara si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Ana, deci, ce caldura e afara ... da' cica vine ploaia. Asta o sa prinda bine in agriculutura, ca altfel ne declara regiune calamitata si cresc preturile

Mamica de spiridus

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;

NOI

Spiridusul meu drag

May Danuto draga...m-ai distrat de nu mai pot...iote cum scorpiile se intelege intre ele,la fix m-ai cetit ,bre...pup cu drag,fata buna!Intre altele,ca tot era vorba de agricultura ....sa inteleg ca sunt pe aratura?!Pai io stiam asta...

emag...ioiiii....sar'na si de la matale....sper sa fie cum prezici tu acolo,ca am eu un filing ca esti posesoarea unui al saselea simt...

Bay gagixelor....nu dati si voi cu deshtele prin tastatura sa ziceti ce mai faceti?

Simonelu'...ai killarit pe careva?

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Daaa, Ana, numa sa nu vina furtuna, ca stii tu, tiglele ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Bah,ori eu is tuta...si batuta in cap..ceea ce nici nu neg,de altfel...ori chiar nu am scris pentru ce construiesc costumatie Luanei...nu are nici un rol...in bucuria mea!...e serbare carnaval.Fiecare se face ce vrea mamica si taticul lui...si in functie de bugetul lu' tatutzu...daca sofereste o Dacia sau un Hummer...vine la serbarea mult organizata si trambitata ,costumat in ceva...trebuie sa zica ceva,orice...absolut orice...despre personajul pe care il interpreteaza...pardon,ca iar se intelege gresit...despre costumatia sa,cine sau ce este....ori sa spuna aiurea o poezie,cantecel...sa traga o basina,sa ragaie,sa urle ,sa faca ca maimuta...si orice altceva...in palaria ma-sii!
Asa ...initial Luana a vrut sa fie printesa din povestea "Printesa si bobul de mazare"...idee agreeata initial si de mine,ca intrase salariul pe card....ulterior,dupa ce am platit RCA si CASCO,mi-a scazut elanul si agreerea, catre alarmanta cota zero...asa ca am dato la intors si daracit cu mandra si cum saptamana trecuta am stat amandoua 2 zile pline in casa...am umblat la smecherii si am convinso ca toate colegele ei vor fi printese,zane si alte pagubeli si diabete de astea...si ca se va pierde si pierduta va ramane si neremarcata in oceanul de diademe si aripioare stravezii...ca atare mi-am amintit de Vajitorul din Oz(scrisesem crajitorul,credeam ca e vorba de mine...ca eu mi-s prajitoarea cea rea)si am convins delicata ,sa fie Dorothy...drept pentru care,cu buget de austeritate si criza maxima financiara si mondiala,am plecat la shopping de materiale,care m-au costat cu toatele undeva la vreo 30 de roni...si m-am pus pe muncitelea bay frate si aseara am terminat o fustita si un sortulet....eeee....atata?Ete scartz,ca nici n-a fost mult de lucru,nu?Ca eu fac asta zilnic,ora de ora...m-a facut muma-mea croitorasul cel viteaza...asa ca e gata acum si va dau un big pupat si va rog nu ma mai racaiti,in puii mei...si nu ma mai frecati la creier cu serbarea,ca am niste emotii de ma taie cacarea cufurita si musc pe careva de oua,incre,cerul gurii...nu conteaza...pana dupa serbarea,da?Lasa ca vad eu ce fac...mai vorbim de asta pe vineri incolo....
So...sa nu va suparati pe mine...mi-s pe ulita cu toti creierii...nu mai raspund de mine...revin cu detalii mai incolo...pana una alta...haideti sa discutam de chestii cotidiene,bine?!

D-astiamulti ca va ganditi la mine...si iertati nebuna,ca nu-i cu mintea acasa...

Simonelu'...si io vreau d-aia...Baaaahhh,mai ti minte filmul ala cu Meryl Streep,inca o actrita blonda,cum puii mei o cheama?si Bruce Willis?In care el descopera un elixir al tineretii ...alea-alea si la un moment dat ele doua se bat si una trage cu pusca si ii face un gauroi imens aleilalte in burta...eeee,uite asa vreau si io o pusca,una din aia....hihihihihih...Vrei si tu una?

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

anooo...zapa esti maica, am ras de-am facut pe mine
abia asteptam pozele cu Dorothy
ce facurati la Orl? cum e urechiusa?

pe toate fetelor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ana, ii clar, azi o fost ziua 'H' la noi...al meu se intreba retoric 'no fi 13 cumva azi?!'...
...nu-i 13 da' si aia de m-o calcat azi pe bec o pus-o extrem de original, vezi subiectu cu scorpiile, mai multe nu zic!
cine sa ne priceapa mai bine daca nu noi, Ano...ca vulcanu-i mic copil cand ne vin alea de-o bazuca...
concluzia, n-am chilarit azi ca nu-mi da mana acuma, da' fac macel cand o sta tipa cu burta la soare. atunci, fix atunci sa vezi gauroi la burtihan ca-n filmu ala, Ano!

si sa stii ca bine zici, moniq are acolo cred ca si al tzashelea simt, nu numai al 6-lea...

asa, si sa-mi descarc energia negativa generata azi si numa buna de un reactor atomic (Ana si Dana, stiu ce vorbesc...) am pus compot de cirese si am calcat tona de haine ca am descoperit ca ii bun calmat.
acuma seara am fost la mama, ca am visat azi noapte ca ma pregateam sa merg la ea ca-mi era tare dor de ea, m-am ridicat, am aprins lumina si cand sa plec mi-am dat seama ca nu-i mai unde credeam eu, ci altundeva unde nu pot ajunge la ea. asa ca fost cumva intr-un fel, azi noapte...
si ...moniq, mama nu era singura!

acu ma duc sa ma scufund in vana, si dupa reteta ta Dana, o sa tort in nestire spuma de baie si o sa pun muzica din aia si o sa zic ca-s in bahamas sau mai bine in croatia undeva pe-o insula a mea.
ca de mascul am 'scapat', ii la lucru, asa ca nu ma vedeti de spuma.

va tzuc imprastiat

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Ana, e ok.........am intzeles, mai greu, dar ce sa fac?
Danitin exact la asta ma refeream, nu la cadouri.
Si noi o sa mergem la un spectacol pt copii, apoi la un suc.
Acum am venit de la obisnuita plimbare cu bicicleta si ma hodin putin la cafeaua neterminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Brrrr da ii ceva in aer?Azi mi-o plesnit capu de durere si am urlat ca toti dracii de nervirevin ma duc sa mai urlu un pic ca nu raspunde UNU la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

www.pedaleaza.ro/istoric-biciclete/183-ziua-copilului-pe-biciclete.html" target="_blank">ziua copilului pe biciclete

pentru care va intereseaza evenimentul ;)

puxis

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput