Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 14
Doris-Alina spune:
Descracanati astrele... va rog io... raportez o zi nefasta, dar toata...
Dintre toate relele de azi, Ines la pat, cu febra 40, debut rapid...deja pe antibiotic...
Restul de probleme, le vom rezolva, insa cer timp, nervi, etc...
Nu dau detalii, ca-s intoarsa de la tzatza...
Fug sa-mi desenez un cerc mare si rosu pe perete, si sa scriu loc de dat cu capul...
Chiar asa vad ca multe ati avut azi probleme...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
luati de ochiti cu o bazuka care ce pofteste...
sanatate la tot poporu' mic si mare!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Mariuca, parol d'honeur, te-am visat azi noapte blonda, cu parul numa tzepisori ... bag seama ca erau flacarile de la bazooka.
Dorisake, de la ce e febra, rosu in gat? Imi pare tare rau ...
Hai sa va zic isprava fica-mea, da isprava din aia ca nici n-am stiut daca sa rad sau sa . Nu stiu daca mai tineti minte ce freza are ... bretonel si parul lung pana peste umeri. Booon... la serbare va fi fluturas alb. Boon ... vin acasa si vad eu ceva cam sculat in freza fica-mi, da' am zis ca s-a ciufulit. Cand ma uit mai bine . Si-a taiat foarte scurt, cam de 2 cm, doua suvite din crestetul capului. Cum are paru des si tzeapan, ii stateau perfect sculate. Cica si-a facut antenutze de fluture pentru serbare. Si e foarte mandra de isprava ...
monica-elizabet spune:
sanatate multa fetitei tale Doris si sper sa se rezolva rapid toate problemele tale
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
adi_adi spune:
Buna dimineata!
E gata cafeauaaaa
Sa-mi spuneti daca am facut-o bunamie imi place tare si amara
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Si-a taiat foarte scurt, cam de 2 cm, doua suvite din crestetul capului. Cum are paru des si tzeapan, ii stateau perfect sculate. Cica si-a facut antenutze de fluture pentru serbare. Si e foarte mandra de isprava ... |
durere ...mai trendy de atata nu cred ca se exista
blonda SI cu tepisori?! as zice c-ai avut cosmar, da' supar blondele de aici
adi, bunaaaaa, buna nebuna! stai si tu mai mult pe aici, ca ma ametesti, deh baba de mine...ba vii, ba pleci
doris, sper ca-i mai bine Ines! multa sanatate
Ano, te tzuc, m-ai uns pe suflet fata draga
moniq, bei, mi-i dor di tine cum facem ?! sper ca te simti mai bine, multa sanatate si tie!
deiule, esti oke?! cum merge treaba?! am tot uitat sa-ti raspund: magnolia e oke, creste
Laura, ce faci, cum esti?
monica-elisabet, zi-ne voi cum sunteti?
Geta, Andanii, sunteti oke?
Silvana, voi? io astept pozele de la gratar
bei, io cred ca Aida a plecat sa nu dea torta...hai femeie acas' ca scade glicemia si toata baza e in tine tzuc.
Jaki, sot de Mihi sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta in fiecare zi!
LA MULTI ANI!
gata, mai pun o ca-i tare buna si-o tai la razboi!
sa avem o zi mai buna decat aia de ieri!
edit: mai e careva care a vazut spectacolul de aseara de la Roma?!?! sa stiu si eu cu cine ma pot conversa pe subiect despre magie...
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Doris-Alina spune:
Neatza...
Mai aveti cafea? ca n-am inchis un ochi toata noaptea...am pazit-o de febra...acum a scazut...dar curge nasul...la greu...si nu a putut respira deloc in somn, infundata cu tot ce i-am pus, draga de ea...
Are puroi pe amigdale...
Acum nu vrea sa manance nimic, si am multe medicamente sa-i dau...om vedea...
Maria, buna luneta aia, sa stii ca m-a ajutat...am tras in tot ce-am nimerit...
La multi ani, Jaki!
Mihi, sa-ti traiasca sotiorul...sa fiti fericiti!
Dana, tare Spiridusa, si Ines a facut exact la fel, dar tocmai in breton...acum ne chinuim sa creasca suvitele taiate...
Ana, tin pumnii la serbare...si ma gandesc la voi, cu drag!
Asa ca va urez: succesuri maxime...
Aida, ai plecat tu...si-o luam la vale...hai sa pui opritoarele...
Anda, Edi cum e?
Laurelu, nu mai zici nimic de Maya? sper ca e mai bine...
Gagix...nu va iau pe rand, ca-s somnorita...da va pup pe toate...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
'Neata la bobor...
Simonaaaa....sa-ti fie di ghinii,bre!Mai ma dezgolesc si io uneori...ce sa fac?Bah,ce magie?Unde,care?Nu stiu...Hai sa ai spor la razboi,da-le-n gura ca la coasa,pe ei si pe mama lor!
Dorisache...may femeie,de unde febra asa mare?Ce a patit Ines?Hai sa aveti sanatate maxima...si sa razbesti prin toate!
Sar'na de urare...!!!!
adi draga...boooona cafeluzda...si la mine place tare ,neagra si pufoasa...hehehehehehehehe....
Danuto...fii-ta e totala...e T O T A L A ...o pup ca e o scumpa si o zapacita!
Deya...ai halit pe careva?Mah,io nu te vad urland nici sa ma 'pushti...
Monica...hai ca ma bucur ca te-am facut sa razi...tu sti ca nu-s p-ale mele...
Si cum intotdeauna cei din urma vor fi cei dintai...Mihi draga,sa-ti traiasca sanatos barbatul,sa aveti o viata frumoasa si plina de realizari impreuna,sa traiti in dragoste si buna intelegere,alaturi de cei 3 pui ai vostri.LA MULTI ANI JAKY!!!!!
Gagixelor...hai sa auzim de bine si sa se alinieze favorabil Neptun cu Pluto si cu Marte...Pupam!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
gonghy spune:
Oooofff pup tot poporu' bolnavicios inclusiv rubeolica mea....dr nu stie exact daca e rubeola sau o eruptie de bubitze din cauza caldurii da totusi io ii dau Aerius si o ung cu Calamine solutie,nu se scarpina nu are febra deloc asta apropo ca m-o intrebat Danuta alaltaieri...nici o manifestare...o mai manca uneori dar stiu io???
Ieri n-am dat nici un semn de viata ca de dimineata am fugit in Dacia dupa cele necesare pentru o curatenie ca la carte detergenti,bureti toti -ii....nu avea mosu nimic din astea in casa...am facut cumparaturi pentru ca sa fac ceva de mancare si de la ora 11 dai cu curatenia pana seara la 18 cand am picat ca musca spreyata
Azi de dimineata am sunat sa vad ce face soacra-mea si a spus sora-sa care o ajuns aseara de la Dej ca o inceput deja sa i se raceasca picioarele....si asta inseamna ca nu mai e mult azi sau cel tarziu maine dar uite ca de luni tot asa spun si.....are inima tare si nu pot sa-mi dau seama cum un om poate sa traiasca 5 zile deja fara apa si mancare ???
No va si fug sa ne imbracam ca plecam la socrii.
Aaaaaa Doris era sa uit sa-ti spun ca avem in farmacie BABY INHALER capsule cu eucalipt,mentol si fras stiu io acum ce mai are fooooarte bun noaptea de pus pe marginea perinutei sau pe o batista in apropierea nasucului lui Ines cand doarme.
Daca vrei fugi si cumpara-i cateva capsule sa vezi cum respira la noapte se pune doar una seara. Sanatate multa la
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"