Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, deci esti 'americanca":) repet, m-am dus inraita contra lor si m-am intors ami cu botul pe labe. nu e chiar asa rau. difera de europa ca de la cer la pamant si pro si contra, dar per ansamblu nu e chiar nenorocire cum credeam.

as vrea sa vorbim de operatie monturi, da, tu cand ai facut? de cativa ani e unu' in ro care lasa suruburi toata viata acolo, cica a invatat medoda in franta, isi tot face reclama prin emisiuni. eu cu metoda cu suruburi as vrea sa vad pe cineva operat. cu aia clasica cam am idee despre ce e vorba.

am mai pus poze pe facebook, dar mai am, hat hat. cand termin cu facebook, le pun si undeva unde sa poate fi accesate si de cele ce nu au cont acolo.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki la ce hotel o sa se cazeze mama ta? noi am facut rezervare de pe 1 august si l-a convins tipa pe Sorin ca e ok Pelicanul, al meu cica merge cu masina la plaja dc e prea lung traseul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va , foarte pe fuga ca sunt in criza de timp...

Lavi , vezi ca toate unitatile de invatamant sunt inchise pe 5 si 8 iunie (ziua educatorului si rusaliile)
ceva poze nu ne arati de la mare?

Anda , frumoasa cronica si frumoase pozele, dar mai vreau

Noki , cum se mai simte bunica?

noi am fost ieri la munte, a fost frumos dar obositor. Copii au adormit pe drumul spre casa si au fost cuminti ca au stat la locul lor in autocar.
am pus cateva poze la poze de mai, va noapte buna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, ce face Nati? S-a reparat? sanatate multa!

Miri- ele o sa stea la Belleville, care e cel mai fain dupa parerea mea.Sigur o sa va vedeti pe plaja. Nu merge varianta lui Sprin cu masina la plaja ca acolo e complex in care intri, lasi masina in parcarea mare special amenajata si pazita si adios... esti pieton in cadrul complexului. E ca un mare parc. Deplasarea bagajelor etc se face cu masinute mici, electrice, tip de golf. Presimt ca David ca fi fan alea.

Catutza- ce dragut din partea ta ca ti-ai amintit de bunica mea. Ce sa zic, a iesit din spital de vreo 2 saptamani, e casa, nici prea bine, nici mult mai tragic ca mai demult. Dar nu stiu zau cat o mai duce. Iar eu am presimtiri cam sumbre legate de anul asta.

Sunt la capatul rabdarii si nervilor cu sesiunea. Simt ca mi s-a pus un dop si ca nu mai asimilez nimic. Bine ca joi scap, ca deja e suficient...

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bai, Ando, esti o scumpa. Mi-a placut concluzia vacantei tale. Si fireste ca intotdeauna observatiile tale sint beton. Foarte politically incorrect si foarte corecte, de fapt.
Si sint total de acord cu descrierea detaliata despre Meems. Am vazut ce dragoste mare a fost pe voi in poze pe FB!
Si tot din poze, ma bucur ca nu am venit si eu, ca io n-am tata tzoalele voastre si v-as fi stricat pozele.
Ma, da' si voi v-ati dus ca turistu' la Phantom. Trebuia sa va duceti unde ea fost o prietena de-a mea in vizita la NY in acelasi timp cu voi, adica la "Regele moare" cu Susan Sarandon.

Noki tz-tz-tz... adrisant gresit. Aia cu fitzele sint in sudul Californiei (ce bine ca nu mai intra Simina aici sa ma traga de urechi.) Aici la noi in Nord, sintem mai modesti.

Cit despre Washington, mie mi-a placut la nebunie. Daca New York-ul, pe care l-am zarit doar pentru 2 zile, m-a fasincat, dar m-a obosit si nu as trai acolo ever, Washington este un oras care imi aduce foarte mult aminte de Bucuresti: vara e cald, serile racoroase si placute, circiumi misto, muzee, cartiere cu case joase care imi aduc aminte de cartierul meu...E drept ca n-am fost iarna si ca nici nu as avea bani sa-mi permit sa traiesc in cartierele care mi-au placut.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, meems, ce fain ati scris despre cum v-ati vazut si petrecut.
se vede treaba c-am tras chiulu' rau de la mesajele colectiei in ultimul (lung) timp si, drept urmare, am ratat io asa un encounter de grad cel putin trei...

anda, cit ai stat in total? nici o saptamina? hai, cind mai vii? t-or dat aia viza de nenumarate intrari?

pup pe toata lumea! mwah!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Lia 5"

"Aprilie 2009"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noki_Lara

Sunt la capatul rabdarii si nervilor cu sesiunea. Simt ca mi s-a pus un dop si ca nu mai asimilez nimic. Bine ca joi scap, ca deja e suficient...

la fel ma simt si eu, te imbratisez cu drag si putere ca tu mai ai un pic, eu am examen unul la doua zile sunt rupta, duminica le termin.

anda, meems ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna, sunteti niste frumoase in poze, si mie mi se pare ca mima iar a slabit .Sa va fie de bine . va
andreea ce aparat ti-ai cumparat, bune poze, pacat ca pe facebook sunt in format asa mic.

lavi, sanatate multa nataliciului, cum se mai simte? si spui ca pensiunea aia arata bine la banii aia asa putini?

mitza, dvs domana cand mai scoateti capul din hartii? ai programt concediul, unde mergeti?

va pup, am intrat doar pentru un minutel, de la ora 5 sunt in picioare , cand or termina copii astia cu mine o sa fiu pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc pt intrebarile privind-o pe Natalici. Ieri pe la pranz(12) a mai facut un 38.3, dat Calpol, apoi seara la 10 un 38.0, dupa vreun sfert de ora i-am dat un Nurofen si i-am luat temperatura - 37.7. A dormit bine (ale mele se trezesc daca au febra) si dimineata canta pe WC deci am dus-o la gradi.
Parca haraie un pic si muceste putin (i-am sters de 2-3 ori nasul ieri) si gatul e cam rosior> deci de pe acolo trebuie sa fie. Tudor cam la fel a facut.
Doamne ajuta sa nu se inrautateasca situatiunea!

catutza poze n-am facut ca n-am avut impulsul, am facut vreo 2, atat. Ar fi meritat pozati la plecare, ne-am dus la cofetarie si i-am asezat pe toti 3 pruncii la o masuta (noi parintii separat la alta), isi mancau fiecare prajiturica si conversau, erau mortali.

Roxi arata ca in poze, adica bine zic eu, avea si o curticica in spate, cu jucarii. Curat si dragut, singurul lucru de reprosat - presiunea cam slaba la dus. E casa noua, la parter stau proprietarii (familie tanara cu o fetita), la etaj au 4 camere de inchiriat, fiecare cu baie proprie si balconas, scara exterioara.
Daca te intereseaza iti pot da nr de telefon al proprietarei, noi am vb direct si ne-a dat cu 60 RON, 5 fiind comisionul agentiei. Am avut pat dublu + un pat pliant pt Silvia, ne-am inghesuit putin cu Nati(ca se intinde pe juma' de pat) dar pt o noapte, la pretul asta... n-a fost pb.

catutza aha, ziua invatatorului, dar nu era pe 30 iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alina tare misto pozele din Ro! Ce frumoasa e Amalia, cand mai faci inca unul?
Unde ati gasit gonflabilele alea mari, mari?

negaracristina vazut poze,e frumoasa si dulce Elise ca de obicei. Cine-i graviduta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Scot putin capul din harti sa va salut. La mine situatia e cum o stiti, nu pare sa se imbunatateasca dar asta este, vorba cantecului "duce magarul si nu stie ce duce".
Am fost bolnava o saptamana, cu antibiotic la purtator ca am dat in sinuzita, desigur am venit la serviciu.
Concediul va fi probabil la inceputul lui augist, o saptamana la mare la Neptun cu copilul si apoi noi o saptamana cred ca in Croatia, s-a schimbat de o suta de ori dar sper sa fie asta varianta finala.
Anda iti urez cu mare intraziere La Multi ani. Mi-a sunat telefonul de ziua ta, stiam ca esti plecata si am zis ca iti dau mail. pana seara am uitat, si am vazut azi pe forum. Te rog iertare, iti urez viata lunga si fericita.
Maine cica ma duc sa inscriu copilul la gradi. Sa vedem daca il pot baga direct la grupa mijlocie....
Roxi te pup.
Lavi sanatate piticei.
Noki sa nu te aud ca nu mai poti.....Iti repet, la cat stai la biblioteca vreau sa te vad doctor in relatii internationale.
Mita

Mergi la inceput