Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Nati a facut 38.5 azi noapte. A ramas Virgil acasa cu ea si merge pe dupa masa la servici, cand ma intorc eu. Si Tudor a facut febra, or fi agatat un virus de la mare amandoi. Sau si l-au pasat de la unul la altul.

Meems, Anda aratati excelent amandoua!
Multumim de cronica si de poze.
Faine poze dar eu nu-s mare fana NY si US in general, m-am convins inca o data.

Ce mai fac bolnaviorii colectiei?

In rest, vad ca anul asta forumul se muta la Duni!
Cine pleaca prima?

Si eu de abia astept concediul, sper sa fie toti copiii up & running, sanatosi si voiosi.
Partea faina e ca apa marii in Croatia are deja 23 de grade, numai bina de balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, sanatate maxima Nataliciului! Speram sa nu fie nimic grav ! Tinem pumnii!

Daria e bine, in schimb face figuri de numa cand i se administreaza tratamentul!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, multumiri pentru cronicuta. Sa-ti fie de bine excursia si la cat mai multe cel putin la fel de reusite!
Meems, super pozele!!! Ma tot uit si ma minunez, e surprinsa tare bine si atmosfera tipica pentru NY (cel putin asa mi-o reprezint eu), si voi, fetele fericite si plimbarete...
Am mai spus-o, dar nu ma pot opri: sunt super-impresionata de inalnirea voastra la mii de km distanta!

Ieri am intalnit-o si noi pe Ioana! Cristi si Maria s-au inteles tare bine, mamaruta-mica de Ana era tot dupa ei... Iar Stefan adormise, in sfarsit . Sper sa ne mai putem acorda programul zilele astea si sa iesim mai mult impreuna. Eu iarasi n-aveam aparatul foto la mine, a facut Ioana poze, de-abia le astept si eu.

Lavi, sanatate lui Nati! Sa nu fie nimic grav...
Camelia, hai ca mai aveti putin cu tratamentul, nu? Cum mai e starea Dariei, s-a imbunatatit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, eu am facut 750 poze:) din care am sters ceva mai mult de 100 , ce a fost ne-perfect:). restul de 600-650 trebuie sa le uploadez. sunt si din locatiile "dinaintea" lui meems:) deocamdata am pus doar vreo 18 poze pe facebook, atat am fost in stare aseara:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noah, neata si-o .

bun-venit acasa, bebe mic de coralia!

multumim pentru cronici - eu sunt convinsa ca n-as agreea ny, oricum imi place sa citesc despre orice fel de calatorii

io am stat ieri acasa, ca bona a avut trebi urgente si imprevizibile de rezolvat, asa ca m-am dixtrat cu copiii. si am aflat ca nu mai trebe sa-i fac albine pe ai mei, ca serbarea e pe 10, fix cand suntem plecati - binainteles ca am avut parte de ceva bosumflari ieri.

ai mei sunt mega-muciosi ca au facut baie in piscina la tara cu apa din put (ca n-au mai avut rabdare sa se incalzeasca) si i-am scos vineti ca niste adulti "responsabili" stateau sa le faca poze in loc sa vada ca astia-s verzi. ma rog, sunt muciosi dar au poze frumoase pe care bineinteles nu pot sa le pun pe net.

m-am enervat aseara pe maica-mea rau de tot - nu stiu de ce ca doar cunosteam stilul si nici macar n-a fost ceva prea nasol - stiti ca io si gatitul mai rarut. dar fac ieri o mancare de pipote (nu credeam ca o sa ma apropii in viata mea de asa ceva, dar deh, nu stiu ce m-a apucat). si a iesit buna-buna (intamplator, dar chiar era buna, o spun eu care nu mananc din ce gatesc in 95 % din cazuri si pipote n-am mancat in viata mea de adult), avea un sos catifelat si un gust dulce-acrisor - yummy. si maica-mea, dupa ce-si pune si a doua portie si eu mandra nevoie mare o intreb daca i-a placut:
"da', dar stii, trebuia sa pui si niste patrunjel, si sa fierbi pipotele mai bine, si niste smantana daca ii puneai iesea minunat - DAHHHHHHHHHHHH, asa m-am enervat, nu poate sa inteleaga ca si chestiile care nu-s facute "her way" sunt in regula .

ah, si apropo de play back - merg cu ea (cu mama) aseara la sala palatului - a fost nu-stiu-ce-drac de spectacol cu de-aia-de-pe-vremea-lu'-mama (da' am zis sa n-o las sa se duca singura) - jenanttttttttt, toti au play-backuit pe-acolo, horror, sa-l vedeti pe marcel pavel, isi dadea sufletu' da' nici macar nu stia versurile si a durat vo 4 ore, m-am plictisit de moarte si dup-aia umblam pe la benzinarii sa caut o masinuta si o acadea roz (cu asta mi-am cumparat libertatea de la copiii mei pentru o seara
)

hai ca va las.

hi-hi-hi - plec in vacanta peste 9 zile lucratoare

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corapina, as spune ca merita toate sacrificiile astea de copil cuminte in contul concediului care va asteapta, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

yeap

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Bine ati venit acasa, cei mari si cei mici!
Mi-au placut cronicutele de turist, Anda, mare placere mi-au facut... Eu am fost acum cativa ani in Washington la un curs, mi-a placut foarte mult, n-am sa povestesc ce am vazut ca nu are rost... insa vreau sa zic un singur lucru: n-am avut nici o problema de adaptare cand am ajuns acolo, dar dupa 2 saptamani de stat acolo, la intoarcerea acasa am avut probleme majore o lunga perioada, cateva luni daca imi amintesc bine! Mi s-a parut ingrozitor de urat aici dupa ce am fost acolo, oameni absolut necivilizati la tot pasul, nervosi, tristi, servicii sub orice critica, vanzatori prost dispusi si care te iau de sus... etc. Acolo parca sunt din alta lume, cel putin ce am vazut eu in preumblarile mele in marele oras!
Am citit ceva in mesajele tale care m-a facut sa zambesc. Si tu faci febra de la oboseala? Si eu... Apoi... nu face operatie de monturi! Sau inainte de asta, vorbeste cu cineva care a facut. Eu am facut, iti stau la dispozitie daca vrei sa vezi cum arat acum si cum m-am simtit atunci si inca ma mai simt... Oricum, pana nu se face Nic mai mare sau nu ai cu cine sa-l lasi o perioada lunga de timp, scoate-ti din cap asta. Vei gasi mereu ceva dragut de incaltat, care sa ascunda monturile, iti garantez eu, urat este insa cand stai desculta si cand nu poti purta nimic delicat in picioare. Daca crezi ca gasesti un medic cu o metoda ok si rezultate impresionante, zi-mi si mie!
Eu n-am vazut cine si cand merge la Duni? Si noi vrem sa programam o mare la bulgari, n-am hotarat unde, stim doar in ce perioada aproximativ. Cine, cand si unde va sta la Duni?
In alta ordine de idei, gradinitele voastre au libera ziua de 5 iunie? Ca la noi e inchisa gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap exact asa facea si taica-meu cu mancarurile! Si eu ma enervam asa ca te inteleg.
Ai scapt de albinute, so.. vacanta placuta!

Gandacico la Duni merg Camelia, Gabitaco si Miri_b, se pare. Daca nu or mai fi si alte fete [:-)]
Asa deci cu operatia de monturi. Si eu am dar inca nu m-a ajuns disperarea sa vreau operatie.

Si gradinita Nataliei si scoala Silviei sunt inchise vineri pe 5, se pare ca asa e in tot invatamantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si mai merg si Sarah cu mama mea, intre 25 iulie -5 august.

Meems, Andache, tare faine poze. Andache, vad ca ti-ai tras aparat nou. astept pozele cu si mai mare interes atunci.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput