Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Lavi , uite aici poze
Mitza , bafta la gradi! si multa sanatate!
Roxana , gata sesiunea?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
Foarte frumoase pozele, Catutza! Unde ati fost la munte?
Cred ca Silvia are un hanorac la fel ca si Bia ![]()
anda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bic Bai, Ando, esti o scumpa. Mi-a placut concluzia vacantei tale. Si fireste ca intotdeauna observatiile tale sint beton. Foarte politically incorrect si foarte corecte, de fapt. Si sint total de acord cu descrierea detaliata despre Meems. Am vazut ce dragoste mare a fost pe voi in poze pe FB! Si tot din poze, ma bucur ca nu am venit si eu, ca io n-am tata tzoalele voastre si v-as fi stricat pozele. Ma, da' si voi v-ati dus ca turistu' la Phantom. Trebuia sa va duceti unde ea fost o prietena de-a mea in vizita la NY in acelasi timp cu voi, adica la "Regele moare" cu Susan Sarandon. Noki tz-tz-tz... adrisant gresit. Aia cu fitzele sint in sudul Californiei (ce bine ca nu mai intra Simina aici sa ma traga de urechi.) Aici la noi in Nord, sintem mai modesti. Cit despre Washington, mie mi-a placut la nebunie. Daca New York-ul, pe care l-am zarit doar pentru 2 zile, m-a fasincat, dar m-a obosit si nu as trai acolo ever, Washington este un oras care imi aduce foarte mult aminte de Bucuresti: vara e cald, serile racoroase si placute, circiumi misto, muzee, cartiere cu case joase care imi aduc aminte de cartierul meu...E drept ca n-am fost iarna si ca nici nu as avea bani sa-mi permit sa traiesc in cartierele care mi-au placut. |
Ti-am mai zis ca mesajele tale sunt asa bine directionate, structurate etc ca nu am ce sa completez la ele? si ma rezum doar la a spune good posting?:)
deci good posting si azi!:)
p.s. ma gandeam sa trec prin zona voastra anul viitor, desi am o invitatie din florida, dar vedem...si sa stii ca nu putem sa umblam in papuci toata ziua:)), ca si io asa vroiam:)) nu putem fiindca ne ridica meems stacheta, ceva ce n-ai vazut. cand apare asa eleganta si pusa la punct pana la ultimul fir de par...s-o vezi dimineata. eu abia ma adunam de pe jos si ea zici ca tocmai iesise de la coafor, cosmetica si garderobier:) bravo ei.
roxi, ma bucur ca ti-au placut pozele, cand termin cu facebookul, le pun intr-un cont pt toata lumea si acolo cred ca vor fi la o rezolutie care sa le faca mai multa dreptate. e un canon eos rebel xsi cu lentila 18 cu 55.
mitzo, te iert:). desi linistea ta de ziua mea nu a trecut neobservata:)
monet, da, mi-au dat intrari multiple pe viza. la anul viitor sigur, dar nu stiu unde anume. ce mai fac albastrelele tale? sanatoase? vesele?
miri, bravo pt concediul turcesc iminent
camelia, cum mai e daria? scuza-ma dk ai spus si n-am fost atenta, parca totusi n-am vazut...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda eu astept sa pui pozele la loc vizibil pt toata lumea! De-abia astept, mai bine zis.
Io ti-am trimis un SMS de ziua ta, am zis sa nu te mai pun la plata cu roamingu' ca deja fu scump biletul la Phantom.
L-ai primit?
Bic si eu sunt fana postarile tale si "achiesez" vorba fetelor, la ideea ta cu imbracamintea, cand am vazut cum a descris-o Anda pe Meems cm cu cm (inch cu inch mai bine zis) mi s-a luat sa ma intalnesc cu ambele ![]()
crissy77 spune:
Pfiu, eu tocmai am auzit la stiri ca s-a confirmat primul caz de gripa porcina in Romania la o femei din Buc. recent intoarsa din state. Dar vad ca Anda tocmai a postat, deci nu e vb de ea
Lavi, graviduta e cumatra (nasa fetei), are 39+ s, asteptam sa nasca dar nu da niciun semn fiica-sa ca ar vrea sa iasa![]()
Sanatate bolnaviorilor.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
nu bre:)), aia s-a intors sambata si eu duminica:). am avut putina febra de la oboseala dar acum nu mai am,nu-mi curge nasul, nu am simptome de gripa. deci sa ne linistim:)
lavi, da, am primit, multumesc frumos.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Vedeti? V-am zis io va Washington-ul e gigea. Si Bicutetz zice.![]()
Lavi, bine ca zgambo mica s-a reparat!![]()
Mitzo- las' ca de sapamana viitoare o sa te plictisesti de mine in parc day by day...
O sa ajungi s ate ascunzi tu in sala de sedinte, ca biblioteca nu cred ca aveti pe acolo.![]()
Lavi, Bic- si io am admirat tzoleturile elegantisime made by Anda si Meems.
Mitza mai lipsea.
Roxi- tragem o betie post-sesiune?
Bafta si tie in continuare!
Io termin maine sesiunea...vara a venit..terasele sunt deschise...cand tragem din nou o INTALNEALA DE SUCO-COCKTAILURI LA O TERASA, GIRLS ONLY???????
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
Buna fetelor,
Intru si eu pe fuga..am citit doar o parte din ce s/a mai scris pe forum ca dupa ora 1 nu mai am ce cauta la calculator ca vine andreea de la gradi.
anda ..da s/a nascut in 19 la 22 si 25 de min.cronicuta am citit prima parte si urmeaza restul
Lavi
multumesc pentru reteta de vindecare
..cu betadina ma dau inca din spital si mi/a facut foarte bine.sunt in curs de vindecare..dar mai dureaza un pic..![]()
am trimis in contul comun cateva poze cu bebe cristian.
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
lavi02 spune:
Coralia tare dulce bb mic! Sa va traiasca!
Noki eu una sunt dispusa la intalniri fara prunci in iulie.
Pana atunci n-am cu cine sa las don'soarele, Virgil are de terminat o chestie mare pana la concediu asa ca sta mai mult la servici, in niciun caz nu-l pot chema mai repede la baby-sittereala fara motiv puternic.