Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
Lavi , si eu am observat ca are si Silvia hanorac ca si Bia (in pozele din Bulgaria parca). Mie tare mult imi place hanoracul
CristinaN , si eu am admitat pozele voastre cu Cetatea Neamtului si chiar mi se pare schimbata de cand am fost noi
Felicia , unde te ascunzi de nu mai scrii deloc? 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
madau spune:
Hop si eu sa va salut...am citit din urma tot, tot, dar n-am timp acum sa raspund, fug sa iau maimutza de la gradi.
Despre noi, numai de bine, abia asteptam concediul...am intrat deja in AMR![]()
Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
miri__b spune:
Maria-Alexia eram datoare cu un raspuns. In lipsa copilului am facut ceva km pe bicicleta de camera, ma durea popoul si ca atare mi-am menajat zonele adiacente
.In rest am citit 3 carti, am vazut ceva filme.In memorie mi-a ramas serialul de comedie WHORST WEEK, super super, am vazut intr-o zi 10 episoade, unele la calculator.Sorin zicea mai vedem unul, ca intepenisem pe scaune, dar tot nu voiam sa ne ridicam.AAA si am fost la mall cu prietena mea
si...
o incantare.
Noki hai organizeaza tu ceva.Cred ca nici n-o mai cunoasc Dorobantii pe Mitza saracuta.Mare pierdere ptr ei!Or sa ne faca cinste ca le-am adus-o.
Lavi mai puternic motiv decat asta....Facem un memorandum sa il inmanam lui Virgil?
De ceva timp fi-miu nu prea mai doarme la pranz,Astazi pe la 17.30 a adormit frecand masinutele de canapea.Inca nu s-a trezit.
meems spune:
Incerc si eu o postare, ca sunt in urma rau... atat de in urma, incat nici nu am apucat s-o felicit pe Coralia pt bebe Cristian! Sa-ti traiasa si sa fie sanatos; bag un ochi si-n contul comun sa vad pozele...
Sanatate bolnaviorilor... nu-i mai retin pe toti, si oricum sper sa se fi imputinat acuma. De mezina imi amintesc ca era ingrijorata Cami... e mai bine Dariuca? Si Rianna mea muceste putin, asa am gasit-o cand m-am intors din New York.
Spor si bafta studentelor! Noki si Roxi, va admir, sincer.
Ma bucur ca v-au placut pozele din NY, desi cam exagerati voi deja cu complimentele la adresa mea :) Sau ma simt deja prea flatata. Nu am slabit (ca sa raspund celor care ati intrebat), probabil asa ma arata pozele. Iar cu garderoba... intr-adevar sunt obisnuita mai pe toace, mai elegant... prea putin in adidasi sau flipflops. Dar n-am fost eu nici chiar asa scoasa din cutie cum zice Anda :)
Impresii, altele pe langa cele descrise de Anda deja, nu mai prea am ce sa adaug. Mi-a placut orasul ft ft mult, imi aminteste de San Francisco intr-un fel, doar fara palmieri, si multa umiditate in aer. Cand am luat vaporasul spre Statuia Libertatii, parca as fi fost in drum spre Alcatraz aici la noi. Oricum, eu ma dau in vant dupa metropole si imi place inclusiv aglomeratia, ca sa nu mai vorbesc de magazinele ce le gasesti pe 5th Avenue... M-am simtit extraordinar de bine in compania Andei si a prietenilor ei, am zis-o de nenumarate ori ca parca ne-am fi cunoscut de multi ani si am fi petrecut multe vacante impreuna in trecut.
monet spune:
coralia, felicitari pentru bebe cristian!!

(io, asa pe laterala cum sint, aflu abia acuma....
)
pup!!!!!!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Lia 5"
"Aprilie 2009"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
lavi02 spune:
'neata,
Nati e bine, a fost febra de o zi, se pare. Multumim de urarile de bine 
catutza si mie imi place hanoracul, noroc ca si Silviei ca ce nu-i place nu poarta.
Anda asteptam pozele!
anda77 spune:
lavi, am descarcat pozele, mi-am facut cont pe shutterfly (pentru interesati, doar shutterfly si picasa pastreaza pozele la rezolutia initiala), dar nu am putu sa le descarca ca am o problema cu netul acasa. suportul tehnic prin telefon de la romtelecom nu m-a ajutat, asa ca vine cineva de la ei azi intre 18 si 19. dupa 19 le si urc in cont si o sa va dau link. chiar as vrea mult sa le vedeti ca sunt primele cu un aparat mai bun pe care-l doream de mult si sunt chiar putin diferite, adica se vede saltul de calitate.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Hello!
Meems, multumim de intrebare
, suntem bine. Ieri am terminat cele 5 zile de tratament si am scos branula; Daria e bine, nu mai tuseste asa de mult/rau. Din pacate, medicul care a vazut-o si i-a dat tratamentul este plecat in concediu si nu a vazut-o ca sa ne spuna ce si cum, dar vom vedea cand se intoarce sau , eventual o sa mergem astazi la cineva sa o asculte la plamani. (desi e mai greu pentru un alt dr. sa faca o comparatie ce se auzea acum o saptamana la stetoscop si ce se aude acum ... in fine!)
Acum sa supun "dezbaterii" o problema care ma framanta: ce sa fac, sa o iau si pe Daria la nunta sora-mii??? Eu am facut asa o analiza - vineri va fi cununia civila si o voi lua si pe ea insa sambata la nunta as lasa-o acasa cu soacra-mea, pentru ca daca o am pe ea va trebui sa stau mai mult dupa fundul ei (nu stiu daca vor mai fi copilasi - nasa sora-mii are si ea un baietel de 2-3 ani insa a zis ca il lasa acasa). Plus ca, daca o culc intr-o camera (sora-mea s-a oferit sa rezerve o camera special pentru asa ceva), mi-ar fi teama sa o las singura in camera. Laurentiu zice sa o lasam acasa. Mama (care e soacra mica) mi-a zis ca nu-si poate lua angajamentul sa se ocupe de Daria - eu as fi preferat sa vina si soacra-mea si sa stea ea, eventual cu Daria
.
Chiar nu stiu ce sa fac ... eu una as lua-o, chiar daca ar insemna sa ma sacrific eu. Deci ... voi ce ma sfatuiti?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
anda77 spune:
solutia ideala ar fi fost s-o iei la cununia religioasa, rochita frumoasa, poze, sa se vada si ea peste ani la nunta matusa-sii si apoi, inainte de mersul la restaurant, s-o trimiti acasa cu cineva (socra sau alta ruda) Din pacate banuiesc ca nunta e in bucuresti si nu are cine s-o duca pana acasa la voi dupa cununia religioasa de sambata...
astfel incat mai bine ramane acasa din prima, nu-si va aminti ca nu a fost peste ani, dar tu-ti vei aminti ca nu te-ai distrat. singurul minus este lipsa de poze cu rochita frumoasa la nunta matusii, poze pe care sa le comenteze cand o fi matusa batrana si daria tanara:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda de abia astept!
Cami daca n-ai unde sa o "parchezi" in Bucuresti as zice sa o lasi acasa la soacra din prima iar pozele sa le faceti vineri ![]()
Cand fetele erau mai mici am fost la o nunta in genul urmator: pe Silvia am laut-o de la inceput cu noi, Nati a ramas acasa cu tata, am dat o tura pana acasa sa o alaptez si culc pe Nati, apoi inca o tura sa o culcam pe Silvia si cand in sfarsit ne-am potolit si eram dornici de dans si distractie ne miram ca toata lumea era deja obosita si plictisita, a mai venit o friptura, tortul si gata! Iar eu am plecat nelamurita de ce nunta a tinut asa putin