Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 12
tania-z spune:
sunt data peste cap....
. A murit ginecologul cu care am nascut ambii copii, care l-a salvat pe Stefan cu circulara dubla de cordon, un om chiar deosebit. 44 de ani! tumora pe creier 

nu e drept!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
corap spune:
mneata 
astept pozele andei - mama-mama
cami, io votez pentru luat daria, luat soacra, mers la party, facut poze, garat daria&soacra la 'otel, dixtrat in continuare.
pupici! azi imi vin colegi nou-nouti, am iemotii ![]()
ah, am uitat sa va spun: pe 7 iunie (orele 12 - 20) pe strada 11 iunie
nr 50 (CLUBUL FABRICA) e targ de hand-made - particip si io 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
camelia_daniela spune:
Tania ... e cumplit ... imi pare rau!
Dumnezeu sa-l odihneasca! 
Fetelor, multumesc pentru pareri ! Asa as fi vrut si eu sa fac, insa din cauza alegerilor de pe 7 astia nu oficiaza cununii sambata si din cauza asta nu se pot face legat si nu o pot tine si pe Daria... poate il conving pe sot sa o tinem totusi pana dupa cununia religioasa, insa asta inseamna ca cineva sa plece cu ea pana la Buzau dupa cununia religioasa si inainte de petrecere... cam greu!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
corap spune:
uh, tania, imi pare rau :(
c & andrei-ardei
07.05.07
margelute noi de 1 mai
catutza spune:
neatza 
Tania nu pot spune nimic ca nu e de zis
Dumnezeu sa-l odihneasca
Camy , eu merg vara asta la 2 nunti si un botez si o vom lua pe Bia cu noi, asa am procedat mereu si e obisnuita.
Dar totusi ia soacra cu tine ca sa o poti lasa cu Dariuca.
Lavi , ma bucur ac e bine Nati 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azi e Inaltarea
si ma dat iar peste cap ca m-am tot gandit la tata si la faptul ca inca nu avem rezultatul autopsiei 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ce faceti de 1iunie? ce cadou luati pt copilasi?
eu voi lucra dar o tinem acasa si se duce Mihai cu ea in parc ca mai peste tot se organizeaza cate ceva
de cadou inca nu ne-am hotarat dar va fi ceva simbolic
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
anda77 spune:
tania, imi pare rau, ce stupid sa se intample asa tanar..tumoare creier imi pare unul dintre cele mai fara de sanse diagnostice din lume...nasol rau rau...Dumnezeu sa-l odihneasca!
corap, daca ne explici unde pisici e strada asta, venim. eu vin. si pt tine si pt a casca gura. dar zi-ne mai aproape de data de 7 iunie, sa nu uitam. cu ce participi? bravo, sunt mandra de tine! vrei sa te ajutam cu ceva?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Cami...eu as lua soacra pe post de bona. Rezervi o camera la hotel, eventual langa restaurantul unde are loc nunta, si cand Daria da semne de oboseala o duci cu soacra la hotel...peste noapte.Dimineata plecati cu totii la Buzau. Asa va participa si ea la nunta matusii...
...cat va rezista.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
corap spune:
anda, multumesc de sustinere! strada e pe undeva prin zona Unirii. va mai spun atunci, aproape (fac si un desen cu harta). cu margele si zorzonele merg, desigur. as pune link dar mi-e ca mi-l sterg.
de 1 iunie nu fac nimic, la gradi la andrei vine teatru de papusi & clovn. cadouri nu cred ca le voi lua, probabil o sa mergem seara pe undeva distractiv.
c & andrei-ardei
07.05.07
margelute noi de 1 mai
gabitaco spune:
Noi maine avem serbare la gradinita - de sf. de an.
De 1 iunie ii vom lua o jucarie preferata ... ceva ... si vom iesi toti 3 in parc.![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
anda77 spune:
corap, asta imi place cel mai mult:
http://picasaweb.google.com/margelutesiaccesorii/Margele1Mai#5332060638022778946
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"