Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata am inscris copilul la gradi, de fapt copii, ca am fost cu Mimi si i/am inscris pe amandoi. Am terminat cu asta, acum sa vina septembrie sa vedem cum merge.
Cami eu nu as lua-o la nunta. Mi se pare obositor pentru copil, mai ales ca va fi foarte cald+, la nunta e agitatie mare, lumea nervoasa, emotii, mii de poze, cate unul cu diverse idei, cred ca o sa va obositi inutil.
In Dorobanti abia astep sa ies sa mai vad si eu ce se mai poarta, sa imi mai clatesc un ochi ceva, asa ca ziceti canr si vad eu cum fac sa ajung. Daca e seara dupa 19-19.30 vin negresit direct de la birou.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, eu una as lua si copilul la nunta, cu mentiunea sa luati si pe soacara sa se ocupe de ea la nevoie, iar noaptea sa doarma prin zona, nu la BZ (altfel veti fi tot un drum si o agitatie):
- e un eveniment foarte important pentru familia voastra, e important sa participe si ea
- Daria e maricica deja si cu siguranta o va interesa si ii va facea placere
- probabil se aduna tot neamul, de-abia au ocazia sa se cunoasca reciproc
- si, nu in ultimul rand, tu esti acum mamica cu responsabilitati

De altfel, noi l-am luat pe Cristi la nunta sora-mii in 2006, cand avea 8 luni. Fix la fel de multa agitatie: cununia civila sambata, cea religiasa si petrecerea duminica. Am fost cu el peste tot, primarie, biserica, sala, cu mentiunea ca de la sala l-a cam preluat soacra-mea (fix ca la voi) si nu l-am prea tinut pe-acolo, in agitatie, ci au dat ture prin parcul de langa restaurant toata dupa-masa. Seara l-am dus la culcare (il si alaptam), a ramas cu bunica, si noi ne-am intors fix pentru sfarsitul petrecerii. Eu una asa m-am simtit cel mai bine. Iar sora-mea a fost si ea tare incantata de mascota mica cu papion .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Corap, , tinem pumnii sa iasa bine evenimentul!

Aseara a fost mare-intalnire-mare pe la noi, pe seara ne-am reunit 3 familii cu cei cate 2 copii aferenti la o pizza: Ioana, Tania si subsemnata. Vroiam sa va povestesc mai multe, am si poze, dar... de azi m-a lovit o nemernica de durere de gat cu febra cu tot si nu sunt in stare de mai mult deocamdata. Sper sa-mi revin zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cami, noi an cununat...cand Mateea avea 1 an jumate...si a fost cu noi...dar s-a ocupat soacra de ea. Gandeste-te ca am fost NASI...cu copila langa noi. Mateea isi aduce aminte cu placere de nunta finilor, se admira in pozele de la nunta.
Seara a dormit la hotelul restaurantului cu soacra,eu ma duceam pe la ea cand mai prindeam un moment liber, iar dimineata am plecat de la nunta direct pe litoral...cu totii...
A fost super ... atat pt noi...cat si pt Mateea.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Maria...sanatate multa.
Asteptam cronicuta si pozele aferente intalnirii sibiene.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

corap, mie astea-mi plac:
http://picasaweb.google.com/margelutesiaccesorii/Margele1Mai#5332058218189050898
da'-i mult de lucru la cite-un sirag din-asta, mai ales daca-i triplu sau intersectat..... dar chiar si un fir, atitea bobite de tras prin ata..... ce rabdare tre' sa ai! bravo!
si eu iti urez un succes monstru: ar merita sa-ti deschizi o galerie de arta. tu vii cu designu' si angajezi lucrasi sa-ti insire boabele

pup!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Lia 5"

"Aprilie 2009"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

Am reusit sa ne inscriem la gradinita cu program prelungit si f aproape de seviciul lui tati!!

Am reusit sa dau "jos" 1 kg!Inceputul e greu!mai am destule.....

Noi am fost nasi anul trecut in toamna.Pe Flavi am luat-o peste tot(ca de altfel intotdeauana).A avut grija soacara de ea pana pe la 1 noaptea, cand au plecat amandoua la culcare!Sincer, pe noi nu prea ne-a deranjat, mai ales ca era "ocupata " cu ceilalti invitati. In schimb, dupa o luna, am fost cu ea la nunta unui var si a trebuit sa o scoatem mereu dintre picioarele dansatorilor , ca voia musai sa danseze si ea.Atunci am cam stat dupa ea .

corap, mult succes!!

maria, pozeleeeeee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari celor 3 proaspat inscrisi la gradi! Si incurajari la toamna!
Precum si mamicilor cu rezultate in cura de slabire

Maria, Tania, Ioana misto intalnirea 3x4! Pozeee!

corap cu targul!

Dragelor, panic situation! In curand, dupa ce naste si pischi, nu vom mai avea nicio graviduta in grup! Cine se ofera, cine se inghesuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, o de trezire.

multumesc mult pentru sustinere!
anda, si mie imi plac alea in principiu :) ca le-am facut cam scurte; o sa le mai lungesc si-atunci o sa fie ok.
monetule, ce mai fac floricelele tale?

o zi buna tuturor -

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

asheaaaa
pozele new york sunt acestea:

http://cmd.shutterfly.com/commands/pictures/slideshow?site=worldexperience&page=worldexperience&album=132

imi cer scuze ca descrierile pozelor sunt in engleza, dar linkul se duce si la prieteni de-ai mei si prieteni de-ai prietenilor mei, indivizi care nu sunt vorbitori de romana. sper sa reusesc cu linkul sa va plimb prin NY.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput