Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, eu nu le vad. Poti sa dai si link la album simplu, nu slideshow?
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, albumul simplu e http://worldexperience.shutterfly.com/133
dar nu-l recomand decat daca nu puteti vedea slide-urile http://cmd.shutterfly.com/commands/pictures/slideshow?site=worldexperience&page=worldexperience&album=132
pentru ca albumul simplu are poze mult mai mici si pe fondul meu negru preferat nu se vad bine. deci afara de lavi care are un computer chel:) (glumesc, stiu care e ratiunea pt care e chel la tine la serv.) si nu poate vedea un amarat de slideshow, restul mergeti pe slides.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda thanks!
Eu nici nu ma pot uita cum se deruleaza pozele. Mai fac ceva la munca, ma mai uit la 5 poze...
Primele's faine! Interesanta experienta NY, dar nu e tocmai un loc unde sa te simti in concediu
Parca-mi dau o senzatie de claustrofobie cladirile alea inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda ... inca odata ... SU-PER-BE POZELE!
Vreau si eu detalii despre noul tau aparat ... pleaseeeeeeeee!
EDIT - aparat de fotografiat, of course!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu....final de sesiune si de facultate! Ramane doar licenta si am scapat. A...si masterul.

Lavi- eu as zice sa incercati tu sau Corapino, ca sa avem si gasti de 3 copilasi in colectie.

Andache- am ceva treaba amu, dar abia astept sa re-privesc pozele. Pe cele de pe facebook le-am devorat deja.

Cami- as fi zis initial ca Mitza-vecina, dar pe de alta parte, Dariuca, cuminte fiind, ar merita s-o iei cu tine si sa iei camera la hotel noaptea si sa lasi galusca cu soacra. asa toata lumea e impacata.

Gabita- Eu una nu-mi pot imagina o nunta cap-coada la care sa participe si bufnitza...

Corapino- bafta la organizarea evenimentului! Si mie tot alea care i-au placut Monet-ului mi-au placut.

---

Dau o fuga la secretariatul facultatii ca organizez mare party de absolvire, cu robe, palariutze, imnuri si gaudeamusi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dap, foarte frumoase poze. unele ti-au iesit superbe! se vede ca ti-ai upgradat si instrumentul foto ! sa-l folosesti cu placere!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, SUPERBA seria de poze din NY . O adevarata incantare slideshow-ul full-screen
Mi-a placut mult varietatea aspectelor pozate, chiar te simti la plimbare prin Ny. Columbia university arata ... mai bine ca in filmele americane! Super si portretele.
Anda, de curiozitate: asa scoate ap. tau pozele, sau ai mai accentuat contrastul si le-ai sharpuit cate putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, felicitari pentru absolvirea celei de-a doua facultati si succes pe inaltele culmi ale masteratului! tin sa-ti amintesc ca se mai poate urma ulterior si un doctorat. si desigur mai exista si postdoctorat, pentru dependentii de scoala. o sa ai roba odata cu fii-ta. Pazeste-ma Doamne sa nu se ia microbul asta...

fetelor, ma bucur mult ca va plac pozele. mult. ca am renuntat la alte chestii pt aparatul asta foto. si-mi e drag de el.

maria-alexia, in principiu asa le face. am ciupit in sus contrastul la unele poze ca inca nu stiu sa folosesc cum trebuie lumina, setarile aparatului, apertura, draci...mi-am cam prins mainile prin el, trebuie sa citesc serios cartea lui. asa ca unele au iesit cam neclare si am accentuat contrastul. sharp nu stiu sa folosesc, unde e? in photoshop de exemplu? de fapt numai contrast si crop stiu sa fac:) dar o sa invat mai multe.

camelia, am mai zis, e un canon eos rebel xsi. poti sa-l cumperi bodyonly, fara nicio lentila si sa-ti cumperi dupa dorinta si posibilitatea materiala lentila sau sunt si oferte cu deja lentila pe el de 18-55. mi-ar fi placut si mie un tun d-ala de paparazzi, dar costa cat inca un aparat.

eu sunt cam suparata ca mi s-a fracturat o masea sub tratament si acum trebuie s-o scoata. si trebuie implant. si trebuie acum, ca daca tot imi deschide gingia, hai sa picamereze si osul...si costa de rupe. mi-a stricat toata bucuria de dupa vacanta frumoasa. creditul sa traiasca....

sa trec la copil: nichita este un copil dulce, dar de cand m-am intors dupa o sapt. si ceva fara el, este cel mai dulce copil mondial:) imi spune zilnic ori ca ma iubeste, ori ca sunt "d'agusa", ori "f'umoasa" ori ca ii e dor de mine (cand ne aflam fata in fata:))

coralia, ce mai faci? reusesti sa stai in fund (nu de treaba, ma reper la epizio)?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello,
nu mi-am reparatcalculatorul, tot cu copy paste iau literele, o incantare.

Coralia, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Noki, felicitari si bafta mai departe, la masterat si ce-o mai fi :)

Anda, bine ai revenit, frumoase poze. Am vazut numai o parte, conexiunea mea e tot asa cum spuneam, astept 3 iunie sa se reseteze.

Hihi, zic si eu ca Bic, nici eu nu vreau sa ma intalnesc cu voi, mai ales in halul in care umblu imbracata in ultima perioada, cand alerg in toate partile.

Apropo de nunta, merg si eu maine la una cu Maya cu tot, petrecerea incepe la 15.00 si nu cred ca va dura asa de mult, e la o pensiune cu ponei, catei si pisici, cred ca va fi foarte incantata. Sunt tare frumoase fetitele la varsta asta la nunti, n-as lasa-o acasa :)

S-a trezit asta mica, revin. de cand merge la gradinita doarme iar la pranz, acasa insa.
O sa ma vad cu Lavi02 in parc dupa-amiaza, se pare ca transformam intalnirea de vineri seara in regula :) Se joaca donsoarele foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, mi-ai re-placut la nebunie pozele.Si personajele din poze.[:;]Cata dreptate ai cu fii-mea si roba sincron...

E Festivalul de Circ in Bucresti. Maine dupa-amiaza vreau s amerg cu sarah la circ, in TITAN, la Berousek, circ f fain, polonez. Ni se alatura cineva? ar fi faina o gasca de colectia acolo. M-as angaja io sa iau bilete in avans. E de la ora 19.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput