Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_alexia spune:
Ioi, stiam eu ca uit ceva:
Felicitari pentru finalul glorios de sesiune, Noki!!! 
Anda, da, la efecte din programe de prelucrare foto ma refeream cu "sharp-ul" ala. (photoshop, picassa etc etc).
Nu sunt nici eu doctor in materie, dar imi permit o sugestie: data tot ai DSLR, ar merita luat si un filtru de polarizare: te ajuta sa obtii pozele alea frumoase cu cer albastru si peisaje & personaje bine luminate. Fara el, pe soare, trebuie sa sacrifici ori cerul (care iese alburiu), ori partea inferioara a pozelor, care iese prea intunecata.
Aha, m-am lamurit www.dpreview.com/reviews/CanonEOS450D/page14.asp" target="_blank">cum de ies pozele asa din Canon-ul tau
.
Si se pare ca am vazut bine, sunt mai sharp decat normalul ![]()
Iti dai seama, cred, ca le-am sorbit din ochi
. Thx again 
anda77 spune:
maria-alexia, am retinut, merci de sfat. maine caut filtru polarizare pe net sa inteleg mai multe despre el, am o idee mult prea vaga ref la ce face, doar ca mai auzisem de el:).
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
ERATA
Circul din Parcul Titan se pare ca NU este azi de la ora 19, deci pica varianta de activitate colectiva pentru azi - nu ca s-ar fi inghesuit prea multa lume, any way.![]()
DAR as propune ca solutie alternativa, poate chiar mai indicata
- ACELASI CIRC DIN PARCUL TITAN, LUNI, 1 IUNIE - ZIUA COPILULUI - ORA 19. Ce ziceti, nu ar fi fain sa se sarbatoreasca colectia de 1 Iunie?
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
noki, eu nu ma bag ca nu suport (nici macar de dragul lui fiu-meu) dresura de animale. nici dupa clovni nu ma innebunesc neaparat, dar motivul 2 nu mai conteaza de vreme ce motivul 1 anuleaza orice.
in alt parc cu baloane, cantareti de copii, creta pe asfalt ceva, nu vrei?
mi-ar placea saptamana viitoare sa avem o intalnire de parc si una de cocktail.
ce mai face ripley, mai stiti ceva de ea? dar pumba?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
salutam si pupam colectia,
eu nu am mai postat desi va citesc zilnic,nu am avut dispozitia necesara...la servici e jalee nu avem bani nici de salarii ,implicit au scazut mult activitatile zilnice deci sunt intr-un mare plictis, trec cele 8 ore cu viteza melcul.
am AMR 14 zile pana la vacanta in Grecia ...abia astept, mai am de facut asigurarile si sa-mi reinoiesc sacosa de medicamente.
ieri am avut serbare la gradi de sfarsit de an -gupa mica...a fost foarte emotionant, copilasii au fost minunati ,costumati in animalute,Sorana a fost buburuza.
http://family.webshots.com/photo/2041205600101878452LuzLZD
avem si freza nou ..stil retro!
am citit cronicile si am vizionat pozele Andei...cred ca fiecare dintre noi si-ar dori o astfel de vacanta,multumesc pt calatoria "virtuala" in NY.
Camelia,eu as duce fetita cu mine la eveniment chiar daca as risca sa se oboseasca, peste ani cu siguranta isi va aduce aminte de nunta matusicii.
va rog sa-mi dati un sfat...Sorana e foarte atasata de o jucarie de plus..o vacuta alba cu buline
nu merge nicaieri fara ia ,ce sa fac sa o dezvat??
anda77 spune:
soanso, ce sa faci s-o dezveti? NIMIC. atasamentul fata de o jucarie este bun si normal. e ceva ce ii aduce confort. o sa renunte singura peste o luna sau peste 3 ani. e mai riscant sa o rupi de jucarie, asta chiar poate lasa o urma, cat de mica, tot urma psihologica e. noi nu dormim decat cu vacuta (vacuta de la ina:)) de ani de zile. cateodata vrea sa si manance cu vacuta, ca trebuie s-o hranesc si p-aia. mai trebuie sa-i invelesc pe amandoi. si suc de portocale trebuie sa primeasca amandoi, noroc ca nu-mi cere pahar separat pt vacuta. cand eram eu nanny si studenta (cred ca v-am povestit ca am prestat si acest job la un mom dat:), fetita respectiva nu iesea nici macar in parc fara o paturica tricotata roz. si la masa tot paturica roz o freca intre degete. de somn nu mai vorbesc. parintii ( neozeelandezi-britanici) o incurajau si-i sustineau atasamentul. mai am nustiucate prietene cu copii cu cate o jucarie fetis. nu e nicio problema, chiar e indicat sa nu i-o iei.
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Andache, nici de dragul lui Nic?
Urato!
Soanso, de ce s-o dezveti? Lasa copchilu' in pace cu vacuta cu tot.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
mi-am dat seama cu ce va "pacalesc": haideti intr-un parc cu toatele (fara circ) si eu fac multe poze la copii cu aparatul cel "sharp":)) ha, ce ziceti?
oare maine dupa-masa tot asa vreme rece e afara? as propune maine, duminica, dupa-masa. sau dimineata. cine vrea?
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Andache,avem program asa, ca variante, zic:
- hai astazi in Parcul Carol, dupa-amiaza - e ceva festival de animalute, vin proprietarii lor cu ei, deci un fel de fiecare arata ce animalut are - fara dresura, fara oripilare din partea ta
Si ne faci poze.![]()
- MAINE, prin parcuri e program de 1 iunie:
- Cismigiu, teatru, concertute cu copilasi, dar implicit, omorul de rigoare
- dupa-amiaza maine, as merge la PALATUL MOGOSOAIA, unde este si ceva concert de muzica clasica, foarte fain, intrare libera, pajiste, posibilitate d epatrucia si joaca, liniste, pustiu, nu aglomeratie.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah