Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
multumesc ca mi-ati raspuns asa de multe in leg. cu burtica. eu acus implinesc 12 sapt. si nu se vede nik. am si slabit destul de mult inainte de a ramane . sper sa mai prind si eu macar o luna fara burta, sa ma bucur de vechile haine de vara, ca dupa ce apare burta o sa trebuiasca sa ne limitam la cateva haine, n-am de gand sa-mi cumpar foarte multe cu burta, ca nu le purtam decat vreo 2-3 luni.

poate mai vine cineva cu vreo idee-surpriza de anuntat niste prieteni despre bebe. Mira - multumesc, e o idee si asta, sa vedem daca mai apare ceva mai spectaculos.
cum am procedat cand am anuntat socrii: le-am pus ultima ecografie intr-un plic pe care am scris "Familiei X..." si am zis ca am primit plicul de la cineva, credem ca e o invitatie, bla bla .
si am vazut ca erau foarte curiosi si cand au scos pozica de la eco soacra-mea imediat s-a prins. eu ma gandeam ca n-o sa isi dea seama asa de repede, ca nu se vede chiar asa bine ca e forma de copil (eco era la 10 sapt.) si ea imediat s-a prins... s-au bucurat cu totii, bineinteles.
acum ne gandeam cum sa facem cu prietenii nostri. ne mai gandim.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

si noi am fost la un Constantin aseara, vad ca si voi ati petrecut, ca ma asteptam sa gasesc alt capitol

simina - felicitari abia astept si eu sa-l simt pe bebe.
o data ce l-ai simtit prima oara, nu ar trebui sa-l simti aproape mereu?

carmina - te asteptam mai des pe la noi. pentru durere intensa si prelungita ar fi bine sa consulti un doctor. daca e suportabila, banuiesc ca e OK.

ionela - felicitari pt. cele 12 saptamani

Jay - si pe tine te asteptam mai des pe la noi. ma bucur ca analizele sunt bune si nu manca prea mult tort, doar o felie ai voie

camy - nu mai pune si tu la suflet orice fleac. probabil omul o fi avut in cap vreo supriza, nu stiu, oricum si hormonii nostri sunt mult mai activi in perioada asta, asa ca te inteleg.

byabeatrice - te tinem minte, cum sa nu, insa vino si tu mai des ca sa nu te uitam
poti sa te iei de mana cu barbatu-miu cu pescuitul, el e cu pasiunea asta. mai rar o femeie cu asa hobby. apropo, daca tot esti din Iasi, la ce balta ai fost? s-a prins ceva? a tras? (astea-s expresii de-ale consortului)

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamneee!!! Ce viteza aveti!!!

Tuturor celor care si-au serbat ziua ieri!!!

Am schimbat si noi prefixul azi Mai avem doar 30 de sapt

Felicitari mamicilor care si-au simtit sambureii E sublim!

Eu am lucrat ieri din zori si pana-n seara si aseara am adormit citind din urma........
Azi dimi am continuat si acum tb sa plec la serv!!! A, la mine se vede deja burta binisor!

O zi buna si de ce nu un we de vis!!! Pt voi ca io luvrez ca de obicei

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
10+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

dau de bauuuuuuut....si praji bineinteles....azi facem 12 saptamani...intram in trim 2

ramonika, eu nu stiu ce sa zic cu burtica, sotul tot zice ca se vede de cand am ramas gravida ...in fiecare zi ma pune la control, ,,arata-mi burtica, sa vedem daca a mai crescut si sa-l pup de mama focului pe ,,kicsi cubis'''', asa-l alintam pe bebe, daca sunteti curioase de ce va spun povestea
dar totusi acuma incepe sa se vada burtica, deja si cine ma vede imi spune ,,vai ce draguta esti asa, vai ce nu stiu ce''....

camy, nu fi suparata pe sot, saracu o fi vrut chiar sa-ti faca ceva surpriza, si tu ai facut botic....

imi cer scuze dar nu mai stiu cine ce a zis .....am o memorie scurta, mi-o fura bebe.......cum zice sotu ,,iti creste burta si se scurteaza mintea''

va pupacesc
sa vina weekend-ullllllllllllll

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

'Neata si de la mine...chiar daca ptr mine ar trebui sa fie deja amiaza..

Cum zicea si SIMONETTE e greu sa tin pasul cu voi,aveti o viteza la scrisss.

Noi suntem bine.....in asteptare ptr eco,ptr sosirea mamei aici, ptr mers la mare,ptr mai multe.

CAMY ma gandesc la tine si tin pumnii ptr maine.

pe toata lumeaa!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette
aseara am adormit citind din urma........

adica asa plictisitoare suntem? (glumesc)
week-end placut si tie!

Adriana - abia la finele sapt. 13 si intrarea in sapt. 14 se cheama ca am intrat in trimestrul II.
asteptam povestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pai eu si Pustache ne0-am impacat...ca noaptea ne luam in brate...si dimineata el face intotdeauna cafeaua....asa ca am mai facut eu pe suparata, dar a venit sa ma cheme la cafea ...si mi-a mai adus odata buchetul de flori...

...in fine, maine merg la dr...la 9:20 am programare...sper fetelor sa vin si eu cu un carucior

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

poate mai fac niste poze....ca sa vedeti burtica mai mica...ca acum nu mai sunt asa de balonata...zic eu..

...acum ca am pus odata poze, o sa tot pun...pana apare vreuna din voi cu vreo silueta de-o sa ma omoare

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAMY ia uite ce poveste frumoasa am gasit la odiseea de sept-oct:

"No offence pentru slabanoage, dar cu dedicatie pentru "plinute"

Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în aceati termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

Morala: nu sunt grasa...sunt teribil de culta! "

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, asa o fi, la finele sapt 13, nu conteaza, eu ma apropii de 3 luni , asa ma simt eu bine, vreau sa fim mai mari

povestea suna in felul urmator......ii spuneam la sotu mai demult ,,iubi'', apoi l-am facut ,,cubi''......si apoi cubis( cubis bubis mubis flubis, suntem nebuni stim, dar asa ne place eu), ,,inventatoarea'' de nume bineinteles sunt eu.....si ,,kicsi'' pt cele care nu stiu in maghiara inseamna ,,mic''....prin urmare am in burtica un mititel din tatic, un kicsi cubis...cu atat mai mult cu cat l-am visat si era leit cubis....si el ii tare mandru ca seamana cu el............acuma de la vise si ganduri, vom vedea noi mai tarziu cu cine seamana

danangie, frumoasa povestea , deci si eu cand imi vad soldurile in oglinda voi zice: ,,doamne ce inteligenta sunt''

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput