Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

MAi fetelor, da se vede treaba ca sarbatoriti de zor pe la elene si constantini!!!
Cand stau si eu odata seara pe net si pe forum...nu-i nimeni prin zona sa ma acompanieze.....da nu-i bai...ma duc repede la culcareeeee

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
La multi ani tuturor fetelor cu nemele Elena si Constantina , desi nu prea cred ca ar fi!!!
Stiu ca pe la odisee se scrie intr-un ritm alert, ritm cu care eu nu reusesc sa tin pasul, intru citesc, dar pana termin cu cititul si vreu sa mai scriu si eu ceva, apare un copil (de-al meu) si are nevoie de mine.

Felicitari bebelusilor care si-au aratat putica, am vazut ca sunt numai baieti deocamdata, sa ne traiasca!

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 10+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

In ceea ce priveste burta, cand incepe ea sa sevada...eu am senzatia ca o vad din saptamana 8, dar lumea inca nu ma priveste ca pe o gravida, cred ca mai mult din cauza bebelusului de fi-mea si daca mai sunt si cu Mihnea...dar eu cred ca deja peste 2 saptamani se va vedea clar ca am burta de gravida si nu de balonata sau femeie cu burta ramasa dupa 2 nasteri.

Eu sunt si un pic ingrijorata: de 2 zile am niste dureri in partea dreapta, unde este asezat ovarul...cand ai 4 sarcini pierdute esti un pic circumspect si incepi sa te bucuri cu adevrat de-abia dupa ce-ti ti copilul in brate.
Ma duc sa mai iau un no spa sper sa ma mai lase durerea, care pur si simplu imi taie respiratia.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 10+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna fetelor
la multi ani ! sarbatoritilor
am ajuns si eu acasa de la o sarbatorita care implineste anii azi si nu are numele elena ( mama)
de o ora ma chinui sa citesc din urma.... pai de dimineata ati dat un randament.....

ce de baietei..... eu cred ca se va echilibra.... cei din noiembrie sunt baietei si in decembrie vor fi fetite.... sa fie mai mici decat flacaii

Maine fac 12 sapt ce mari suntem

Sunt franta de obosita.... casa e cu fundul in sus.... si ar trebui sa asez cate ceva pe aici dar vorba aia : daca iti vine cheful de munca, te asezi cumintel in colt si astepti. N-O SA TINA O VESNICIE!
in consecinta v-am salutat de bun gasit si va pup de bun ramas.... ca merg la

Noapte buna!

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

La multi ani !!! si din partea mea Elenelor si Constaninilor, scuzati intazierea, abia acum am reusit sa intru la aparat...am fost la cumparaturi toata dimineata pana la pranz...!!

Multumesc fetelor ptr urari, ati scris atat de mult incat mi-e greu de tot sa fac un rezumat al rezumatului si nici nu cred ca am rabdarea Kreliei sa nominalizez pe fiecare...important este ca va multumesc ptr urari si va doresc si voua tot ce imi doresc mie! Sa fim sanatoase, sa crestem mari( dupa care sa slabim ), sa fie bebe bun si sanatos , sa avem nastere ushoara, sa reusim sa dormim ( adica sa fie bebe seomnorila ) and so on...

Credendo vides!
14+

Mergi la inceput

Am ost si noi ieri la medic, la discutii despre analize- toate au ieshit bine, trebuie sa mai repet analiza ptr tiroida sa ne linistim ca e normala...

Apoi pe 5 iunie merg la analize sange ( cred ca asta face parte din triplul test )- prima parte am facut pe 7 mai -eco+analize sange, acum fac decat analize sange.

Apoi pe la sfarshitul lui iunie, inceput de iulie mergem la ecografie sa vedem fetitza !! ( bai, nu mai spuneti ca cele care nasc in noiembrie fac baietei si cele din decembrie fetite ca plang raaaaaaaau, eu vreau fetitza !!!)

A! uitasem, ieri mi-a analizat si cervixul-colul, cika e perfect, roz si fara urme de sangerari. Bun asa.

Credendo vides!
14+

Mergi la inceput

Hai ca ma bag la bucatarie acum, voi dormiti, hehehe

Fac un tort ptr sambataaaaaaaa, mamma mammaaaaaaaaaa, sa ma ling pe degete...nu zic mai mult ca ma bate Cami. POfticioasa la tort.(recunosc ca si tu m-ai omorat cand ai povestit de tortul tau facut la 5 dimineata si ai mai mancat si 2 felii din el!!! )

Hai ca ne `vedem` maine, poate reusesc sa intru la 8 dimineata, adica 3 dupa amiaza la voi

Credendo vides!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ralia, Monis5 o costa mult coolerul asta, ca nu stiu ce e.

Ramonika eu am luat acid folic tri luni inainte de FIV si de cand am inceput stimularea am inceut sa iau elevit, pe care inca il iau.

Eu inca iau ovule de progesteron, aici se numesc prometrium, pe 29 merg la vizita si mai vedem ce ne spune doctorita.

Daca e vorba de burtica pot sa va zic ca eu am o burta mare, mare, se vede de la o posta ca sunt gravi. Nu-mi mai vine nimic din ce am, doar o pereche de pantaloni din in largi si care se leaga cu snur in talie dar nici aia n-o sa-mi mai vina peste putin timp. trebuie neaparat sa dau o raita prin magazine.

Fetelor nu dati cu rosii dar mie imi e cam rusine cand ies pe strada cu burtica asa mare. Nu stiu sa-mi explic de ce simt asta, poate ca mi-e jena sa ma intrebe lumea.......... nu stiu de ce.

Doris 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu am somn.... a venit Cristi si mi-a adus flori, un buchet frumos...numai ca a avut PROASTA inspiratie sa-l piteasca , eu am crezut ca nu am primit nimic, m-am simtit asa, naspa, asa ca am inceput sa plang si am iesit afara singura...si asa seara a fost compromisa asa ca nu am facut nimic, decat sa stam fund in fund, nu am facut nimic de mancare, cred ca s-a dus singur sa manance, nu stiu ce ...

eu sunt vinovata...dar pana nu o sa vina el sa-si ceara scuze nu mai vb..pt ca a fost ziua mea si florile se dau, nu se pitesc...

in fine...acum nu am somn...la tv nu-i nimic interesant..asa ca forumesc..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Neata!!!
Ma mai tineti minte? Eu sper sa va amintiti de mine. Am avut mai mult de lucru saptamana asta si n-am apucat sa forumesc prea mult. Ieri am fost la pescuit, si cand am revnit de pe balta n-am vazut decat patul cu perna, ca trebuia sa ma refac repede ca sa pot iesi seara sa sarbatoresc un Constantin(sotul). La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui, dar si ziua de nastere. La multi an JAI.
Abia abia am reusit sa citesc din urma...aveti o viteza...
Felicitari celor care au inceput sa simta miscarile bebelusilor...
Si mie mi se pare ca mi se vede burtica...dar din exterior inca nu e observabila.
Sa aveti o zi buna si un weekend cat mai frumos! Va pe toate!

bya 10+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput