Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus poate mai fac niste poze....ca sa vedeti burtica mai mica...ca acum nu mai sunt asa de balonata...zic eu.. ...acum ca am pus odata poze, o sa tot pun...pana apare vreuna din voi cu vreo silueta de-o sa ma omoare Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
Neata!!

...esti mortala!!!Ma bucur ca te-ai impacat cu Pustache , ma asteptam la niste detalii ale impacarii mai
...da sunt bune si astea gen "ma luat in brate....da mai departe nu zic

14+Mariana
Mazarica
Miramar spune:
Mai fetelor eu cred ca si cand va treziti noaptea sa faceti pisu voi mai dati o tura pe dc. In orice caz e clar cu cadeti din pat cum faceti act de prezenta ![]()
Sunt si eu un pic trista si deprimata - unu rochita in care imi puneam speranta (cum va spuneam ieri) am atarnat-o pe umeras pentru vara viitoare si colac peste pupaza m-am urcat azi pe cantar am ajuns la 7 kg in plus
O sa ma fac cat o balena 

14+ 
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ramonika simina - felicitari abia astept si eu sa-l simt pe bebe.o data ce l-ai simtit prima oara, nu ar trebui sa-l simti aproape mereu? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Aici cel mai bine stiu mamicile care au deja bebei...din cate stiu eu nu-i o regula asta , mai ales la inceput, poate sa miste azi si sa-l mai simti peste 1sapt jumate...Poate raspund si celelalte care stiu!!

14+Mariana
Mazarica
Ramonika spune:
danangie - simpatica povestea, insa trasa de par. ca in povestirea aia cu vulpea si strugurii care "sunt acri". nu sunt de acord cu ce scrie acolo, dar, ma rog, asta e alta discutie.
si terminati-o cu balenele. acum nu se discuta "balenismul", ne luam la intrecere care slabeste prima cand o sa intram la "clubul scutecelor". ![]()
Mira - nu iti poti schimba rochita daca nu-ti vine? sau s-o modifici la o croitoreasa? pacat de ea.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
danangie spune:
ADRIANA cam asa voi face si eu.![]()
RAMONIK era doar o poveste ptr a binedispune,nu ptr a o analiza, ptr a ridica moralul..
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui danangie CAMY ia uite ce poveste frumoasa am gasit la odiseea de sept-oct: "No offence pentru slabanoage, dar cu dedicatie pentru "plinute" Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?" Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în aceati termeni: "Draga domnilor: Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea. Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?". Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul castigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... " Morala: nu sunt grasa...sunt teribil de culta! "DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
OOOOOHHHOOOO TRE SA MA POZEZ , SA VEDETI CE CULTA SUNT EU

14+Mariana
Mazarica
vias spune:
| citat din mesajul lui Miramar Mai fetelor eu cred ca si cand va treziti noaptea sa faceti pisu voi mai dati o tura pe dc. In orice caz e clar cu cadeti din pat cum faceti act de prezenta Sunt si eu un pic trista si deprimata - unu rochita in care imi puneam speranta (cum va spuneam ieri) am atarnat-o pe umeras pentru vara viitoare si colac peste pupaza m-am urcat azi pe cantar am ajuns la 7 kg in plus O sa ma fac cat o balena ![]() ![]() ![]() 14+ ![]() |
..ai grija ce spui...balena sunt eu ca am luat cele mai multe kg...ia gaseste-ti un alt animal mai slabut te rog..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE
MADALINA_T spune:
neata burtici! sunt atat de ocupata zilele asta ca nu mai am timp de nimik. de abia acum am reusit sa citesc catecv din ce ati scris ieri...fffffffffffff mult. in fine, bine ca ma terminat. am vazut ca toate burticile sunt bine, au inceput sa creasca si bb-ii sa dea din picioruse mai puternic
. va felicit pe toate carev-ati simtit puisorii miscand. burtica am inceput sa am si io...una mica
.apropos, azi facem si noi 12 sapt
. cat despre miscatul bb-ului, din momentul in care simti prima oara ca a maiscat zic eu ca ar trebuie sa-l simti mereu(asta nu inseamna ca in fiecare secunda
)si din ce in ce mai puternic. eu asa am patit cand eram insarcinata cu david. acum nu stiu daca e obligatoriu ca toata lumea sa simta la fel.
camy de abia astept sa vii cu vesti bune de la eco.
va

pe toate.
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
vias spune:
offfffffff fetelor... oricat de neplacut este faptul ca devenim balene, culte, sirene, vulpi... o gradina zoologica imediat in toata regula 

nu putem schimba nimic pana dupa ce nastem...
mereu ma gandesc la Nicoleta Luciu (ce-i drept tanjesc dupa vointa ei de fier) ca se facuse cat malu' si uite ce slabuta este acum...
...am incercat acum pe cat posibil sa mananc mai putin, adica numai atunci cand imi este foame TARE...si incerc si atunci sa nu mananc mult...ca de vreo 2 zile parca nu ma mai simt atat de rau...
Vreau sa profit de asta... ca eu nu am voie acum nici un fel de sport, pana si mersul trebuie sa nu exagerez cu el sa nu se intample ceva....
asa ca desi ma doare de nu mai pot...parca pe fiecare zi mai tare... mergem inainte, pt ca vreau eu silueta, dar mai tare vreau un bebe sanatos...si cred ca toate ne dorim asta, nu?????
Ramonik sa stii ca nici eu nu am anuntat multa lume de bebe si nici nu am de gand sa anunt...cand ma bor vedea cu burtica sau cu bebe...surpriza va fi pe masura....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
15+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Pirelia spune:
Neata tuturor si 
Camy, daca tu vrei sa fii singura „balena" culta, lase-ne pe noi, te rugam, sa fim suratele tale: casaloti, delfini, dugongi, eventual si foci, morse, etc. Nici eu nu ma pot opri din mancat.
Ramonika, poti incerca eventual cu memorarea unei amintiri recente si apoi sa aduci vorba de ulterioare plimbari prin parc cu micutii in carucior. Bine, al ei mai mare cu 5 luni si ce de discutii veti purta despre ei.
Dragelor, sunt stresata la culme. Iubitul meu s-a trezit sa-mi spuna ca nu vrea sa mai asteptam pana la cununie ca sa ne mutam impreuna si ca sa o facem de acum. Bineinteles mi-a reamintit ca nu se poate muta la oras cu mine, e stand la tara, intrucat parintii lui conteaza pe sprijinul acestuia pentru gospodaria prin curte si ma ales penrtu culturile de pe terenurile lor. si iata-ma-s in situatia de a ma muta la tara. Ce o sa radeti de mine cand o sa ma povestesc de cum ma descur cu animalele sau cu furca in mana. ![]()
![]()
![]()
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)

de-o sa ma omoare