sotie si mama la 16 ani.sfaturi,intrebari

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hope_deedee spune:

rares e cumva la camin? cati ani are? seamana bine cu un copilas din grupa cu lucian...sunt tare frumosi...sa-ti cresca mari si sa te bucuri de ei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Rares e la camin pe Cosbuc la grupa pregatitoare. Face 7 ani in iulie.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare tinere mamici!!!

Ma bucur ca incepem sa fim din ce in ce mai multe.
Noi avem cateva probleme destul de urate cu baiatul....nici in Bucuresti se pare ca nu am rezolvat mare treaba...fiind din Iasi am venit aici pentru baiat, ca aici era medicu care se ocupa de el.
Speram sa ne vina mai repede raspunsurile din afara sa vedem ce putem rezolva.

Pentru mine au fost zile tare urate...oboseala ma cuprinde si am avut cateva momente de disperare in care mi-as fi dorit sa ma intorc inapoi in copilarie....sa nu mai aud, sa nu mai simt.

Asa ca sa va rugati si noi, pentru puiul meu sa gasim acel tratament sa nu mai recidiveze aceasta boala nenorocita care ne-a mancat 1 an si 8 luni....

O sa mai revin zilele acestea !!

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hope, jos palaria pentru tine! Pentru faptul ca la o varsta asa de frageda ai stiut sa te ocupi asa de frumos de copil, te-ai dedicat lui lasandu-te pe tine la o parte. Esti o femeie puternica, ambitioasa, cu multa vointa, asta reiese din mesajele tale. Nu am nicio indoiala ca vei reusi!
Mi-am dorit si eu sa fiu o mamica tanara (cand spun tanara ma refer ca mi-as fi dorit sa am un copil pe la 24-25 de ani) dar viata mi-a scos in cale omul potrivit foarte tarziu. Mi-am cunoscut sotul cand aveam 24 de ani si chiar si la acea varsta, parintii mei s-au impotrivit acestei relatii. Daca m-as fi luat dupa ei, probabil ca nici acum nu as fi avut o familie... Nu regret absolut nimic, decat ca nu mi-am cunoscut sotul mai devreme.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

buna fetelor...

luci e la camin pe strada unirii...deci inseamna ca poate va stiu din vedere gabi...ce mai faceti?

mexxa...sa stii ca ma rog pt copilasul tau si se roaga multi din familia mea pt voi...trebuie sa se termine cu bine...important e sa nu ne pierdem speranta si credinta..
ce tratament va trebuie?

anangel_lexi ...salut...ma bucur pt tine ca ti-ai gasit jumatatea..nu conteaza cand ai gasit-o ci conteaza ca ai gasit-o pana la urma...altii traiesc o viata si tot nu o gasesc...iti doresc sa fiti fericiti o vesnicie impreuna si sa va bucurati de copiii vostrii...

as mai vrea sa va spun la toate ca as prefera sa o luati mai usor cu laudele...imi plac la nebunie dar sa nu mi-o iau in cap.....mi se pare cat se poate de firesc ceea ce fac si ceea ce reusesc sa fac..oricine ar face la fel...de aceea tot repet...fetelor tre sa fim puternice si sigure pe noi...restul vine de la sine...va pup pe toate..

apropo...ce mai gatiti, tinere mamici? sunt intr-o maaare pana de idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca ti-a trebuit mult curaj si forta ca sa reusesti!
Dar pt ca ai reusit, FELICITARI!!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Foarte interesant subiectul.... iar locul lui de frunte pe prima pagina este superb. Oare e ceva de lauda sa fii mama la 16 ani?
Sau asta-i noul trend?
Eu sunt destul de liberala, dar vad sexul si/sau maritisul inainte de a te putea intretine ca pe un joc periculos de-a "adultul" si atat. Maritatul fara a putea face ceva si singur e extrem de riscant pentru viata si dezvoltarea ta si a copiilor tai. Nimeni nu se defineste in cuplu. Se completeaza si se intregeste in cuplu. Invata intai cine esti si apoi invata ce poti fi in doi.

E greu sa ai copii ca student sau ca tanar care lucreaza deja, dar nu-i imoral... E iresponsabil sa-i ai, sa n-ai nici o calificare si sa nici sa nu te stradui sa o obtii. E comod sa stai acasa cu ei "protejata" de sot...sa zicem.
Sexul si/sau maritisul vin cu responsabilitati. Nu creezi o viata si o lasi sa se descurce. Ca parinte esti responsabil. Daca se intampla ceva cu sotul cum iti intretii tu copii? Din munca necalificata?

Daca ai fi fata mea as fi foarte trista, iar pe "sot" l-as pune nitel la racoare pentru amuzamentul cu pustoaice de 15 si sub.

E ceva prin Vechiul Testament care zice ca-i un timp pentru toate. Iar 16 ani nu-i un timp pentru copii. O fi fost pe vremea bunicilor, dar se mai schimba lumea daca nu-ti doresti ca femeia o viata tot ca a bunicilor.

Imi pare bine ca s-au rezolvat la tine toate in mod multumitor si cam atat.

In general daca se coreleaza lipsa de educatie a mamei cu o casatorie de tanara se ajunge adesea la inegalitatea in relatia dintre soti si lipsa de autoritate in fata copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai daca-i pe-asa...cred ca un sfert macar din forumul asta a facut copiii in conditii asemanatoare (ma refer la faptul ca femeia nu a avut si nu are o sursa proprie de venit si depinde exclusiv de veniturile barbatului si ajutorul social) - ce-i drept, poate la alta varsta.

Dar inteleg ce spui AB si ai dreptate; responsabilitatea de a face copii nu este suficienta, mai are importanta si responsabilitatea de a-i intretine.

Mergi la inceput

buna AB...ma bucur ca ai intrat...ai mare dreptate prin ceea ce zici...asa gandesc si eu acum...si eu as fi trista daca voi avea o fiica care sa treaca prin aceasta situatie...e f greu...

dar din nefericire inca sunt multe cazuri ca mine...pt asta am deschis topicul...nu ca sa ma laud ci doar sa ne adunam toate si sa discutam situatia asta...problemele noastre sa ne sfatuim sa ne ajutam...defapt...cum ai zis si tu, nu este nici un motiv de lauda in asta...as face orice sa impiedic ca alte tinere,copile sa se arunce asa crezand ca stiu ce fac...asa cum am facut eu...am avut 2 ani grei din momentul in care am inceput sa realizez ce am facut cu viata mea...asta se intampla cand baietelul meu avea 2 ani...mai exact la 3 ani de casnicie...2 ani am fost la pamant cu nervii...singura care ma tinea tare era baietelul...apoi...citind biblia...mi-am revenit si acum ma simt puternica pt ca nu sunt singura...stiu ca pot face orice cand la carma vietii mele este cineva care le stie pe toate, care ma stie pe mine, care m-a creat...de atunci lucrurile stau altfel...mi_mila de fetele care iau viata in piept la varsta de 16 ani oricat de realizate ar crede ca sunt...pt ca si eu am fost ca ele...ma certam cu toti ...vroiam sa ii conving cat sunt de matura...ca il iubesc...nu este totul sa il iubesti pe alesul inimii tale...dar asta intelegi mult mai tarziu...eu sunt fericita ca am depasit acea criza...si ca am putere sa imi traiesc viata si sa fac fata...ba mai mult...pot sa ajut oricand pe cineva cu un sfat sau o incurajare...prin experienta mea si a celorlalte mamici maritate prematur sper ca multe tinere sa se gandeasca de 2 ori inainte de a spune da...

copilul meu e crescut ca la carte...am citit zeci de carti de psihologia copilului ...sunt mandra de el si sper sa reusesc sa-i fiu cea mai buna prietena...cred ca e esential sa fii prietenul copilului tau...aici conteaza mult si cum e relatia dintre tatal copil mama...trebuie sa-ti educi sotul sa nu aiba niciodata alta reactie fata de a ta in fata copilului...si invers...tot timpul tre sa fim pe aceeasi lungime de unda macar pe acest plan...e fff greu uneori...dar conteaza f mult pt a nu-ti pierde autoritatea in fata copilului...

ce sa spun...sper ca vei mai posta aici...mi-ar place sa mai vb...

Mergi la inceput

tin sa mai amintesc ca acea criza de care am amintit a venit pur si simplu...nu a fost provocat decat cand mi-am adus aminte de visele mele...neimplinite...de ce puteam fi...si de ce eram...ATAT...

sotul nu mi-a dat motive...nu bea niciodata...nici macar bere cu alcool...nu fumeaza...nu iese cu prietenii...banii ii aduce in casa...deci nu am avut motive din partea lui...
asta ma face sa ma gandesc...
CUM SE SIMT SAU PRIN CE TREC FETELE CARE AU NIMERIT PESTE BARBATI CARE BEAU...PETREC TIMPUL PRIN BARURI SAU MAI RAU LE MOLESTEAZA PE SARACELE FETE?
eu am fost caz fericit si m-au luat nebunelile si m-au tinut aproape 2 ani...ele?????cum sunt ele???

sper ca cat mai multe fete sau mamici tinere sa intre pe forum si sa se gandeasca bine ca nu e totul pierdut...

Mergi la inceput