sotie si mama la 16 ani.sfaturi,intrebari

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Draga n-am citit tot ce s-a spus aici; recunosc.
Daca ai fi fata mea as comenta probabil despre scoala, despre tinerete, despre viitor dar in ultima instanta mama draga nu e ceva nemaipomenit si nemaiintilnit. Bunicamea s-a maritat la 16 ani. Julieta (aia cu Romeo) avea 13 deci go figure. Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Adina Iulia, sunt de acord cu tine. De fapt as reformula asa: a fi un parinte responsabil este o alegere nobila pe care o apreciez si eu indiferent de varsta mamicii.

Hope Deedee, si eu cred ca poti rasturna si muntii. Afla ce iti lipseste si fa ceea ce iti doresti.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.In primul rand vroiam sa o felicit pe hope_deedee pt mesajul pe care il transmite.Ca multe dintre noi am si io in spatele meu o poveste trista pe care inca nu am avut curaj sa o postez poate cu timpul o sa o fac.Stau cu sotul meu din 2007 am ramas gravida in 2008 inca nu aveam implinti 22 ani acum am un ingeras de 7 luni.Au fost clipe frumoase si clipe de tristete.Acum clipele triste au inceput sa se inmulteasca.Traiesc mai multe rele decat bune.

Ma bucur sa aud ca este intelegere intre voi si ca iti arata dragostea lui,al meu macaronar(italian) inainte era miere acum a devenit lamaie.

Eu va doresc numai bine si sa va ajute dumnezeu sa aveti intelegere si sa nu incetati sa va iubiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

felicitari si pupici multi pentru hope_deedee!eu consider ca esti de admirat si din cate am citit ai 24 de ani, esti cu 1 an mai mica decat mine. Eu l-am cunoscut pe sotul meu la 18 ani, iar cand aveam 20 ne-am mutat impreuna. Eu eram studenta, parintii s-au opus, in fine... am trecut peste. El este mai mare ca mine cu 10 ani si 8 luni, astfel ca pot spune ca am alaturi un barbat matur. Nu regret nici o clipa decizia pe care am luat-o at cand ne-am mutat impreuna, dar in interiorul sufletului meu simt ca am pierdut ceva... acel ceva ce nu va putea fi niciodata recuperat. Am pierdut anii frumosi ai studentiei (am terminat facultatea, ba chiar 2) dar nu m-am putut bucura de aceasta perioada. Trebuia sa fac curat, sa spal, sa calc, nu pt 1, ci pt 2, nu putea sa existe nu am chef azi, fac maine caci sotul tb sa mearga la serviciu imbracat ireprosabil, eu daca puteam sa mananc azi doar o salata si atat, lui nu-i puteam oferi doar asta, asa ca tb sa fac mancare. Apoi colegele ieseau seara in oras la o terasa, la un club, eu nu puteam ca de...aveam oblligatii de femeie maritata. Parca as fi vrut sa mai copilaresc, apoi m-am trezit ca sotul isi doreste copii, aveam 20 de ani...eu nici nu ma gandeam la asta, asa ca fara sa vreau am inceput sa-mi doresc si eu, iar sarcina se lasa cu greu asteptata...ce pot sa spun, am toata admiratia pt tine ca la varsta de 16 ani ai reusit sa devii atat de matura, ca ai avut un copil, ca ai stiut sa ai o familie frumoasa si sa o pastrezi asa, ca vrei sa inveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

L-am cunoscut pe urs la 17 ani la 18 eram deja impreuna,la 20 il aveam deja pe Robert,nu regret nimic insa mi-as dri ca fata mea sa isi traiasca din plin copilaria adolescenta anii de facultate.A fost gresit ce am facut eu?Nu ,pt mine a fost singura sansa la fericire,nu a fost corect,trebuia sa am o viata ca oricare alta insa nu a fost sa fie,motive?! multe,sunt impacata cu ce si cum am facut si fericita,insa ar fi trebuit sa fie altfel.
Aaaa si da am terminat si liceul si am facut si o facultate de stat insa asta nu are nici o importanta pt ce am devenit,zic eu,am vrut doar sa demonstrez ca pot si am putut chiar mai mult de atat,mi-am facut o mica afacere a mea si am pus-o pe roate,ma gandesc uneori ca daca viata mea nu ar fi fost asa de presarata de provocari poate nu as fi avut indarjirea de a reusi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia
Am pierdut anii frumosi ai studentiei (am terminat facultatea, ba chiar 2) dar nu m-am putut bucura de aceasta perioada. Trebuia sa fac curat, sa spal, sa calc, nu pt 1, ci pt 2, nu putea sa existe nu am chef azi, fac maine caci sotul tb sa mearga la serviciu imbracat ireprosabil, eu daca puteam sa mananc azi doar o salata si atat, lui nu-i puteam oferi doar asta, asa ca tb sa fac mancare. Apoi colegele ieseau seara in oras la o terasa, la un club, eu nu puteam ca de...aveam oblligatii de femeie maritata.

E numai vina ta. Sotul meu e perfect capabil sa-si calce camasile si sa gateasca. Nu are nevoie de mine sa stau dupa el . Si nici nu m-a tinut niciodata sa ies cu prietenele atunci cand am vrut. In perioada studentiei am avut si primul copil iar sotul meu s-a ocupat de copil la fel de mult ca mine, a gatit, a spalat, a facut curat, a hranit si spalat copilul. Eu nu simt ca am pierdut nimic pentru ca nu mi-a lipsit nimic in casnicie ce as fi avut daca nu eram maritata.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope_deedee spune:

salutare...ce mai faceti? nu am intrat de multisor...treaba asta nu se mai termina niciodata...ufff...saptamana asta am fost mai ocupata ca de obicei...am citit mes voastre...imi pare bine ca au fost atat de multe...si cel mai tare ma bucura faptul ca ati prins mesajul pe care am vrut sa il transmit...promit ca va voi rasp la toate...sper sa am timp azi daca nu cat de curand...

gabi...de unde mai exact in dorna?
mi-ar place sa te cunosc...uneori tanjesc dupa prieteni dar nu prea am timp sa ma ocup de ei daca as avea...oricum...poate mai schimbam o vorba doua... nu strica...
eu lucrez la un laborator foto, langa catedrala...dar merg mai rar pe acolo caci mai mult fac munca de teren...si sunt prinsa in mai multe activitati...e mai greu sa le fac pe toate...

adina iulia...nu tre sa iti para rau de ce ai pierdut...noi ne-am putut bucura de copiii nostrii minunati dar am pierdut anii copilariei adolescentei ...si acum tanjim dupa ei...asteptam sa creasca copii mari ca sa ne traim adolescenta impreuna...

buna monabela...da...stiu ca nu sunt caz unic...daca eram...ce sens mai avea topicul? cu riscu de a ma repeta si a deranja persoanele care au citit in totalitate postarile...acest topic l-am deschis special pt fetele ca noi...care au si au avut aceeasi experienta...pt a vorbi, a ne ajuta si a ne a sfatui...bineinteles ca sunt binevenite si alte pers cu alte experiente...avem ocazia sa invatam unele de la altele din experientele, greselile si implinirile celorlalti..mai astept mes de la tine...pup

sibyle...sper ca nu am stalcit numele.....as vrea sa pot muta si muntii dar vezi...toti avem cate o slabiciune...ceva care ne impiedica sa facem unele lucruri...ar fi frumos insa,nu?? aceeasi urare ti=o doresc si eu...pup...

camicreata...imi pare nespus de rau ca treci printr-o perioada grea...poate te putem ajuta cu ceva...uneori chiar si faptul ca te poti descarca cuiva ajuta mult...ma voi ruga pt tine si sper ca aceste probleme sa dispara curand...

discordia...saracuta...in cazul tau tre sa faci o schimbare...ori de stilul tau in ceea ce il priveste pe sotul tau...ori de sot...nu...nu se merita sa stai cu el daca esti nefericita...tre sa faci ceva...vorbeste cu el...tre sa ajungeti la un consens...ceva care sa convinga la amandoi...am 7 ani de casnicie si daca am avut chef sa ies undeva am iesut chiar si dupa ce l-am avut pe baietel... e dreptul meu la recreere...cum e vorba aia...o mamica fericita...un camin fericit..bafta...

ralualecsandrei...BRAVOOO...
DECI SE POATE FETELOR...asta tre sa aratam mamicilor tinere care nu au curaj sa-si traiasca viata...SE POATE...ORICE...TREBUIE NUMAI SA VREI...
FELICITARI

BIRD...off...ai mare dreptate...dar ai spus-o intr-un mod dureros... oricum asa tre sa ne educam barbatii...

Mergi la inceput

de acum cre ca mai intru vineri seara...va pup pe toti...sapt viitoare sper sa pot intra iar sera de seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DEEDEE daca iti activezi PM-ul vorbim mai multe. Eu sunt chiar din Dorna .... am stat langa piata pana acum 2 ani si jumatate.
Ies destul de rar in ultimul timp....mai ales de cand stam la casa....treaba si copii....e greu.
De multi prieteni nici eu nu dispun....pentru prietenii adevarate iti trebuie timp....dar niciodata nu e prea tarziu sa cunosti oameni.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

buna..gabi...mai am vreo 10 min libere...PM-ul? ce e ala? sunt noua in d'ale netului...

Mergi la inceput