Pepenasi de iulie-august 2008 IN SARBATOARE! (118)
Raspunsuri - Pagina 3
monalac spune:
GABRIELA,am votat
CLABUR,iti multumesc ca mi ai impartasit din experienta ta.ania avea atunci aproape aceeasi varsta pe care o are cris acum,el e f inteligent,pricepe totul si are o sensibilitate excesiva,plus ca il iubeste enorm pe taica su.apoi, eu n as putea sa i l las sotului pe cris ,mai mult,innebunesc numai la gandul ca daca am divorta si el si ar reface viata,sa vina sa cu alta sa mi plimbe copilul..as fi in stare s o omor pe aia,care ar incerca sa si apropie copiii MEI.
MADINA,cred ca ti e tare greu cu 2 copii mici...iar faza cu trezitul noaptea,stiu cum e,cris pana la 2 ani s a trezit de n ori pe noapte si numai plangand,de simteam ca o iau razna.dar uite ca acum,la 4 ani,doarme profund,mai are el cate o noapte in care se mai trezeste,dar f rar.
SI ACUM,INTREBARE!MI AM FACUT CONT PE YOUTUBE,AM DESCARCAT UN FILMULET CAM DE 5 MINUTE,MI L DESCARCA SI APOI IMI SPUNE CA FILMULETUL VA FI VIZIBIL NUMAI DUPA CE OBTIN APROBAREA.LE AM TRIMIS MSJ,DAR MI AU SPUS CA NU S A DESCARCAT CUM TB.L AM MAI DESCARCAT O DATA,ACEEASI CHESTIE.STIE CINEVA CARE POATE FI PROBLEMA?
anaxena spune:
narcisa m-ai bagat in boala cu pozele tale,unde le faci?? si ai un copil superb,dar cred ca superb e putzin spus
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Helau,
Urez si eu La multi ani celor care isi serbeaza numele de Sfintii Constantin si Elena
!
Maine si piomaine nu stiu daca intru, asa ca urez de acum:
Codrin si Antonia
La multi anisori fericiti!
Sa fiti sanatosi, destepti, frumosi, norocosi, cuminti!
Sa aduceti numai bucurii parintilor!
Petrecere frumoasa la aceasta aniversare speciala!
Multumesc din suflet fetele de gandurile bune pentru Matei 

. Sper sa fie bine si sa treaca repede
.
Vazut poze de Anais
. Narci, de ce nu faci album nou? Asa, cum e acum, mai pe la coada, nu-l vad multe fete si e pacat; sunt chiar speciale pozele voastre
.
Irlandezo, vazut si smecheria mica si haioasa
a lu matale
. Cum mai stati cu papatul?
Am fugit, ca am de corectat lectii la mate
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
maitreyi spune:
la multi ani sarbatoritilor cu nume!
kimmy nu o mai privi pe timi ca pe un copil mofturos ci ca pe un copil normal pt ca asta este. orice copil are momentele lui de mofturele, de testari ale parintilor, etc. acum li se formeaza personalitatea. nu putem sa ii bagam intr-un sablon. linisteste-te in primul rand tu si bebe se va linisti si ea
legat de dinti - e ok sa aiba strungareata pt ca cei permanenti sunt mai mari decat astia si ca sa aiba loc sa creasca. dintii apar teoretic din 2 in 2 luni asa ca nici pauzele astea dintre eruptii nu sunt in neregula la timi.
capri bafta maine si sa treaca repede si fara dureri operatia lui matei 
vazut pozicile noi 
noi azi am botezat fetita de care va spuneam (am sa pun si poze acusi). a plans toata slujba si numai pe burta se linistea. a fost un bebe pe dos cu fundu in sus 
plange baby...revin
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Gini75 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Si ca sa nu uit maine, Sunisor, La multi ani, sa fii fericita, sa te bucuri de minunea ta!
La multi ani, Ankuta!
Sun, Nati, ma bucur mult ca ati scris.
Capri, multa bafta maine!
Multumesc de urarile de sanatate, eu sunt mult mai bine. In schimb de ce mi-a fost frica nu am scapat, a luat raceala si Irina. Noaptea trecuta n-a putut sa doarma saraca fiindca i se infunda nasul. Ii dau medicamente, o aspir, sper sa treaca repede, sa nu ajunga ca Tudorel de Sursula. Voiam sa mergem peste o saptamana in vacanta, cred ca o sa amanam.
kamelya, a propos de Tudor, se externase, urma acasa tratament si cand am sunat-o sambata pe Sursula era iar cu el la camera de garda in spital, ca ii aparusera niste bubite. De-atunci nu mai stiu nimic.
Anka, femeia care vine la tine la curatenie nu vrea sa vina si la altii? Cat costa? Trebuie sa gasesc si eu pe cineva, sa vina o data la 2 - 3 saptamani.
dia_filipas spune:
Sallutare fetele!
Miruna inca nu doarme!!! Ne chinuim de la 22 sa o adormim, eu si mama, dar nu am reusit inca, e super activa, tot o zdroaba, se catara, fuge, se joaca! Si macar ca nu a dormit nu stiu ce azi! Deci la capitolul somn prost semnam si noi condica! Azi e a 4 zi cand abia adoarme, nu-i sanatoasa pana nu urla una buna inainte, desi efectiv abia isi mai tine ochii deschisi!
Azi nu a prea mancat nu stiu cat, dar in rest nu ma plang, eu deja m-am obisnuit ca fiind racusor are cateva zile excelente dpdv al mancarii si somnului urmate de cateva zile groaznice (pt. mine mai mult).
Kimmy
si Miruna face niste crize de ma-nfior! ea nu se arunca pe spate, da sta turceste si isi baga capul in pamant si urla pana nu mai are aer, si da si ea din maini. Si eu imi faceam exact aceleasi griji, ca va iesi o isterica si o rasfatata...acu' nu stiu, poate e mai dificila varsta, ca nici nu le poti explica nimic inca... Sper sa le treaca intr-un final...
Aaa, si Miruna are strungareata, da' eu pana acum am pus-o pe seama faptului ca si sotul si soacra au...si ea cu ei doi seamana leit la trasaturi (partea cu isteriile e de la mine mostenita
).
In rest, ce sa va mai spun, deja se chinuie sa se ridice in picioare nesprijinita, cand o las de manute sta cateva secunde bune si char face o juma de pas (adica intinde un picior inainte).
Gata, victorie!! Areusit mami s-o adoarme, pfuui!
Mie nu imi merge picasa: scriu id-ul, intra automat parola si imi revine exact la aceeasi pagina de start dar cu alta poza langa login. Nu imi scrie nimic cum ca n-ar fi nume userul si parola, da' nu se deschide pagina! Mai pateste careva asa???
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE ELENA SI CONSTANTIN!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
violeta29 spune:
Bunaseara!Eu nu mai am timp deloc de forum, cu cititul sunt la zi, dar nu reusesc sa si scriu, mai ales acum ca incerc sa-i schimb programul fetei, si cum ea se culca la 22 pana fac si eu ceva prin casa ,se face prea tarziu si plec la nani.Ziua suntem mai mult pe-afara, la pranz chiar daca stam o ora doua acasa tot caut sa fac una alta, si uite-asa trece ziua.
Noi maine plecam la tara si stam toata saptamana asa ca uram de pe acum primii aniversati ai odiseei:
LA MULTI ANI CODRIN DE MONALAC, LA MULTI ANI ANTONIA DE IRDA, SA CRESTETII MARI SI FRUMOSI,SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!! 
Si sa nu uit LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTILOR CONSTANTIN SI ELENA
LA MULTI ANI SUN, LA MULTI ANI ANKUTA, SA FITI FERICITE ALATURI DE MINUNILE VOASTRE
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
Ma tot tineam sa intreb si era sa uit, zicea cineva de niste poze la Carrefour(iertare, dar nu-mi mai amintesc cine),despre care Carrefour era vorba, cat era poza si ce dimensiune(10-15, am retinut bine?)Ca as vrea sa o rog pe fina mea sa-mi scoata niste poze si sa mi le aduca la tara,ca noi cine stie cand mai ajungem in bucuresti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
flo1980 spune:
la spartul targului ![]()
Inca de pe acum ma alatur uratorilor si zic:
Sa ne traiesti pepenash drag! Esti primul bebelush care a "deschis" bostana! Dumnezeu sa-ti dea fericire, implinire si multa sanatate alaturi de familie!
Codrin

Sun Smile
Ancutza 82 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!