Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Elle - hai nu fi in butoi, iesi de acolo!!!!

Hai sa-ti spun ca sotul meu si-a dorit baiat, iar cand a aflat ca Ana e fata...n-a mai vorbit nici cu mine nici cu nimeni vreo 3 zile, asa era de amarat...la Stef deja nu-si mai dorea decat un copil sanatos, iar acum ca are 2 fete cucuiete, e super happy si nu e resemnare, e chiar foarte fericit si nu si-ar da fetele pe 10 baieti!

Believe me ca asa vei fi si tu! iar cand ai sa-i vezi fatzuca de pui scump, care pun pariu ca va semana cu Eva foarte mult, ai sa uiti instant ca ai fost suparata azi.

si sa fie sanatoasa!

Dau si eu un nume pentru inspiratie: Ada

Noapte buna dragele mele!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna seara zuzici !

In sfarsit am net la Campulung....yuuuhuuu

Elle , un ic sa nu mai fii suparata ! Iti inteleg dezamagirea , stiu ce mult ti-ai dorit sa fie baietel , dar Dumnezeu are planurile lui...oricum , orice copil este o binecuvantare , ai sa vezi cat de mult ai s-o iubesti si cat de mult te va iubi ea pe tine. Sotul meu si-a dorit cu disperare baietel si cand a aflat ca vom avea fetita , era intr-o stare similara cu a ta. Ghici cine este acum disperat dupa Sara ? I-am zis odata ca-l voi spune Sarei ca n-o dorea , ca voia baietel si m-a pus sa jur ca nu voi face niciodata asta.Deci sunt convinsa ca vei reveni si tu cat de curand la sentimente mai bune. Pana una alta , lasa depresia ca-i faci rau bebitzei si venim toate la tine cu shlapul !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Toata ziua am stat cu gandul la Elle si la burtuca ei.
Elle nu fi trista, surioara mica o sa simta, si cum nu e "afara" nu are cine sa ii aline si ei supararea. Tu esti singura momentan care o poate face sa zambeasca si sa se simta iubita. Nu o lasa sa astepte ce i se cuvine.
si inscriu si eu un nume pe listutza: Anastasia (era pregatit pt Iulia, dar vi'l dau voua cu drag)

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Cati , am uitat sa-ti zic... sa-ti traiasca nepotelul , sa fie sanatos , mancacios si necolicos !
Despre problema cu alaptatul prin care trece sora ta...si eu am trecut prin momente de disperare cat am stat in maternitate pentru ca Sara nu putea sa apuce sfarcul. Partea buna era ca aveam canalele desfundate inca din luna a 7 a de sarcina cand incepusera sa-mi curga sanii , asa ca ma mulgeam la greu si-i dadeam Sarei colostrul cu seringa. Aveam la mine protectiile de silicon , insa vacile alea de asistente din spital mi-au zis ca nu sunt bune , ca n-are cum sa apuce copilul sfarcul prin ele. Abia cand am ajuns acasa , in culmea disperarii ca nu pot sa alaptez , am apelat la protectii si...culmea , Sara a apucat foarte bine sfarcul prin ele si asa am alaptat pana la 4 luni , deci protectiile au fost salvarea mea. Mie nu mi se dezlipeau , am folosit unele de la Avent in forma de fluture care au in plus avantajul ca permit contactul guritei lui bebe cu mamelonul si astfel favorizeaza secretia de prolactina.
Sper ca sora ta sa reuseasca si ea si sa nu se dea batuta si sa-l priveze pe bebe de avantajele alaptatului.
Bafta ii urez !

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mesaj special...
Elle...of...stiu ca la ora asta numai parerile altora nu te mai intereseaza...Te inteleg ca esti dezamagita....Am traversat si eu aceasta dezamagire (eu mi-am dorit fetita de multi, multi ani)dar, tot atat de adevarat este ca, atunci cand m-am obisnuit cu ideea si am inceput sa simt puternic legatura cu puiul din burtica n-a mai contat ca este baietel (si nu fetita) ba, mai mult, am plans gandindu-ma cum de am putut sa fiu dezamagita....
Elle, fetita asta vine cu un scop in familia ta! Are o misiune...Te rog f. serios, din adancul sufletului meu, nu mai gandi asa.... dezamagita sau nu...Poate nu l-ai dorit pe copil...ok....Dar el a venit...pt. ca trebuia! Nu poti sa stii in viitor care este misunea ei in viata voastra, a familiei sau pe lume! Nu poti sa stii cum va salva viata cuiva din familie sau din lume! Inainte de a fi fete sau baieti pe lumea asta, toate fiintele sunt spirite...si aceste spirite au inadatoririle lor precise in complicata noastra existenta, indatoriri pe care noi nici nu le banuim! Si noi, aici de fata, fiecare..avem misiunea noastra...cu care ne-am nascut...
Te rog, imi esti tare draga...vreau sa pot sa-ti spun sincer, fara sa te superi pe mine, ca gresesti mult gandind asa...Eu am o sora..este cu 7 ani mai mica ca mine...O iubesc ca pe ochii din cap si ne-am ajutat mult tot timpul...suntem extrem de apropiate desi diferenta de varsta, la inceput, si-a spus cuvantul si, pana la un moment dat in viata relatia noastra a fost mai aiurea...
Elle...Ana, sora mea, a fost salvarea tatalui meu! Acum am vazut clar ca ea trebuia sa existe in viata familiei (la fel..copil nedorit...a venit pe lume pt. ca mama avea probleme mari cu sanii si, daca nu facea copilul asta ar fi fost nasol)...Deci, a venit pe lume de nevoie..dar vezi tu..ea trebuia sa vina! ea l-a salvat pe tata de la moarte! Ea a insistat pe langa sotul ei sa treaca pe la tata,in ziua aceea fatidica cand a facut atacul cerebral pt. ca a avut o presimtire...Poate, daca era baiat sau, si mai rau, nu exista..tata ar fi murit ca un caine in casa....
Roaga-te la bunul Dumnezeu (si nu fi suparata pe EL ca ti-a trimis tot fata ca stie EL de ce) sa fie sanatoasa....trebuie sa fim constienti ca asta este tot ce conteaza..in ciuda dorintelor noastre cu privire la sexul copilului! Va fi o sora si o partenera extraordinara pentru Eva si, peste ani, cand te vei uita la ele sufletul ti se va umple de fericire!
Te rog...revino-ti! Injura-ma...balacareste-ma..zi ce vrei...dar nu gandi asa vis-a-vis de sufletul drag si iubit din burtica ta! Sa stii, ca atunci cand am citit ce-ai scris...am plans! Am simtit ca i se face o mare nedreptate puiului mic!

....Te pup!....

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Am vazut poze cu iubitul meu ginere AJ . Vali , sa-i dai un pupic mare din partea Sarei , ca s-a facut un frumos si un harnicut , cum te-ajuta el la treburile casei !Mi se pare ca a crescut mult in inaltime , are piciorusele lungi , asa-i ?

Am vazut-o si pe superbissima Ozi ! La multi ani , printesa mica , sa cresti mare , sanatoasa si sa ramai la fel de frumoasa si de pura !

Si nu in ultimul rand , le-am admirat si pe cele 2 printese Ana si Stefania ...doua frumuseti si ele ! Mami Nati , sa-i zici sotziorului tau sa se pregateasca pentru un roi de petitori peste catziva ani , cu asa mandrutze frumoase !

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ooo..Gatta...te pup! Ma bucur ca s-a rezolvat cu net-ul! saru'mana pentru urari si pentru mesajul tau! Daaa..cu protectiile de silicon reuseste sa-i dea bebelui sa suga! Este tare greu, am rugat-o sa nu renunte oricat de greu i se va parea..Slava Domnului ca i s-au mai desfundat canalele! Si bine zici relativ la "vacile" din maternitate! Unele...niste incompetente! Se ducea, saraca sa ceara lapte pt. bebelus si alea uitau sa mai vina...era bietul de el infometat! Pacat de d-na doctor (Mihalache)..ca a fost super...dar o parte din personal...este varza...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Azi am avut o zi anapoada rau de tot...m-a disperat Sara ...ii ies 4 maselute odata si parca e turbata , urla , maraie , nu mananca ...daca incerc sa-i schimb pampersul , s-o schimb de hainute sau s-o spal , e tragedie mare ...urla pana se invineteste. Azi a fost punctul culminant si sper ca maine sa revina la stari mai bune , ca altfel o iau razna .
Cu mancatul am avut mereu probleme , insa acum este un show total. Azi n-a mancat decat o portie de cereale , o branzica mica de vaci de la Mega Image si muuult lapte. La culcare i-am facut un bibe de 260 ml cu vreo 5 cupe de cereale. L-a ras si s-a pus pe urlat , asa ca i-am mai facut inca 130 ml si i-a ras si pe-astia , deci a baut in total 390 ml. Sper sa nu-mi vomite la noapte .
Noapte buna !

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cati , si eu tot cu Mihalache am nascut si e o tipa super , insa neonatologia de la CFR2 e varza ...incompetenta crasa atat la asistente cat si la doctore !
A iesit sora ta din spital ?

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!!

Azi dau eu cafeluta...multa, multa!!!

Elle, tot cu gandul la tine m-am trezit. Cati a exprimat f bine ceea ce cred si eu.
Oricat de dezamagita ai fi (si stiu ca esti), gandeste-te la puiuta ta mica din burtica. Daca tu esti asa de suparata, ei crezi ca-i este bine?
Haide!!! Capul sus, Elle!! Ai o fetita superba si inteligenta...si vei mai avea o fetita la fel de superba si de inteligenta! Si ele vor fi cele mai bune prietene, iar tu cea mai fericita mamica! Punem pariu? Dar pe ceva valoros, ca sunt sigur ca voi castiga!

Hai da-ne de veste! Te imbratisez strans si sper sa nu te fi suparat prea tare pe mine. Iar daca te-ai suparat...stii tu...cine se supara ramane fara nas!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput