Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
eu ma simt prost pentru ca poate toate urarile/previziunile noastre pentru un baietel au produs presiune asupra ta. Nu ne-ai dezamagit deloc daca in burtica creste o fetita la fel de frumoasa ca mamica si surioara ei. Nu trebuie tu sa fii dezamagita! Sigur trebuie sa te acomodezi cu ideea de inca o fetita.... Cu dorintele e o chestie... nu putem stii acum de ce, pentru ce ceea, ce ne dorim nu se implineste... Peste ani o sa fi foarte recunoascatoare ca ai si o a doua fetita....
Parintii mei aveau doua fete mari de 9 si 10 ani cand a mai venit pe lume... o a treia fata!!!!!! Mama isi dorea cu ardoare baiat! Iulian!
Tata si-a auzit glume mai mult sau mai putin frumoase pe tema ca "nu e in stare sa produca un mostenitor". El a fost cel mai fericit ca si al treilea copil e tot fata: "stiu cum sa cresc fete" si eu zic ca ne-a crescut bine! Vorba dr. cu care a nascut mama a treia oara: "doamna am avut 4 fete, acum am 8 copii inca 4 baieti, ginerii mei".
Sunt multi baieti destoinici dar fetele sunt si mai grozave......

Eu pe Eva o vad putin mai "baietoasa" adica nazdravana si desteapta si ...si...si....baietas. Asa ca mezina o sa fie o finuta si delicata si frumoasa si cuminte si o sa echilibreze balanta! Ai sa vezi!

Zambeste! Important e sa ai un copil sanatos!!!! Ai grija de samburica.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA te inteleg perfect ptr ca si eu am trecut prin aceeasi situatie.Nu l-am dorit pe Darius si nu am vrut sa fie baietel.Foarte greu i-am ales numele ptr ca eram putin indiferenta.Toata sarcina mi-a fost ciuda pe mine ca nu am fost mai atenta si am ramas insarcinata.Acum ma topesc de dragul lui iar cand il vad ca imi zambeste imi vine sa imi dau palme ca 9 luni nu l-am iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetele?Da unde ati disparut?Va servesc si eu cu o poate apareti.So veniti de luati proaspata.

Ellesa iti zic si eu ca te inteleg?Ca si eu mi-am dorit cu disperare ca Razvan sa fie fetita?Ca mi-a fost foarte ciuda sa aflu ca e baiat?
Inteleg ca la fel a fost si la Eva, ca ai sperat sa fie baiat.Ei si vin eu sa te intreb, ai da-o la schimb cu un baiat?Nu o iubesti mai mult decat orice pe lume?
Iti garantez ca asa va fi si cu fetita din burtica, o s-o iubesti de nu o sa mai poti cand o sa o ti in brate.

Si eu imi doresc o fetita si de aceea sunt dispusa sa mai fac un bebe chiar daca situatia financiara nu ma ajuta.Dar sunt dispusa sa fac treaba asta doar pt o fetita, Dar daca DD nu va vrea, eu ce pot sa fac?Voi avea doi baieti.Ei si? O sa fie a mei si o sa fie cei mai iubiti.

Hai iesi afara din butoi si da-ne un semn.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetelor...mie cred ca fie imi scapa ceva, fie m-am dus complet cu capul...

Stiam ca Gabritza este insarcinata. Mi-am dat seama ca nu am mai vazut scris nimic de ea de mult timp si m-am uitat pe lista zuzelor gravide. A pierdut sarcina? Ce e cu ea? Gaaaaaabyyyyyy

Bag un fum si merg la

Pupici si ...Elle, ma gandesc la tine. Tare mult mi-as dori sa te bucuri de minunea din burtica. Sufletel mic...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Alina023 uite ce am gasit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=135505&REPLY_ID=4727519

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc, Gabriela! Acum mi-am amintit.

Gabi, cum mai esti? Mai da un semn!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Am fost azi la dr la control, am colul scurtat si tb sa iau pastile plus injectii cu dexa daca ma hotarasc. Deh, ceva ceva repercursiuni are faptul ca nu m am menajat mai mult cu efortul.

Elle am citit ieri vestile si supararea ta, las ca o sa iti treaca, incerc sa te inteleg si sa nu zic altceva ca sa nu te supi. Pupici si te imbratisez!

Merci fetele de raspunsuri in leg cu slingul, Ceska chiar la asta m am gandit si eu, libertate de miscare pt a ma descurca cu frate-sau

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Veniti sambata la superbebe in herastrau? Ploiestencele ce spuneti?
Elle ,stankuta, cati, veniti? Cine se mai anunta si ce ora preferati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Ema mi-ar fi placut foarte mult sa vin, dar este nunta fratelui meu.... Imi pare asa de rau ca nu ma pot intalni cu voi...Nu m-am gandit ca weekend-ul asta este superbebe.

Pupam burtica si te rog sa ai grija mare cu efortul... mai ai putin!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Noi venim! Nu stiu exact ora insa, depinde de somnul piticei...Fie dimineata dupa 11, fie seara dupa 6.

Cine mai vine????????????

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

aweya distractie frumoasa!

stankuta sambata dimineata ar fi super!

Cine mai vine asadar!

Intrebare urgenta va rog: la ce cofetariec se face un tort locomotiva thomas reusit? Ibtreb pt o prietena, are nevoie sambata

Mergi la inceput